Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaaaaaa

jestem niska.................

Polecane posty

Gość agala
ja mam 157 i 16 lat. Mam nadzieję, że urosnę jeszcze chociaż 5 cm. Strasznie chciałabym być wysoka. Tzn. średniego wzrostu-165 byłby szczytem marzeń...

Gość ale tania podlizucha
:D:D:D:D popłakałam sie ze śmiechu przy wysokiej katarzynie

Haha :D O rajusiu :) niskie dziewczyny sa bardzo ładne :)

Gość Niska Weronika
Dobra, może i mam 12 lat, i chodze do szóstej kklasy ale jestem zakompleksiona.xD Nobosz kurde, wszsyc mi dogryzają mam 143 cm wzrostu, moja koleżanka 161. ale dla mnie to ból, przecież to szósta klasa. ; o Nie raz mi dogryzają, np. taki kolega, że jestem mała no to ja mu ; 'mała to jest Twoja pała' xd

Wysoka, niska - jaka to różnica. Nudno by było jakbyśmy były takie same. Ja akurat należę do tych wysokich. Kiedyśs miałam kompleksy z tego powodu. A dziś z wysokimi szpilkami rozstaję się tylko na treningu :)

Autorko jak bede miec czas to ci powspolczuje. Placze bidulka -158 ..no istna tragedia. Wez najlepiej od razu sie powies bo przeciez to koniec Wszystkiego. A nie nie..Jeszcze napisz najpierw do Przyjaciolki...

Gość Obersturmbannfhrer
Ważne, żeby między udami było ładnie i zgrabnie.

Gość bgb ngnbhynh
trzeba być pedofilem żeby gustować w takim mikrusie takie maałe kobiety często mają figurę dziecka 🖐️

Gość Pauloxem
Moja koleżanka ma 20 lat i 148 cm wzrostu... A wy tu narzekacie

Gość Lepiej byc niska niz
taka wielka lacheta. Wielka baba to tragedia. One najczesciej zostaja samotne. Kobieta powyzej175 , to anomalia. Dobrze wyglada , na pokazie mody , Jak jest szczupla i piekna. Ale jak gruba i brzydka, to monstrum , ani baba, ani chlop !

Gość iiiiiiiiiooooooooooo
ja mam 153 cm wzrostu . ale wiem, ze sa wieksze nieszczescia na swiecie :) I tak kocham zycie i mojego meza :P

Gość Kobiety niskie sa bardziej
szczesliwe, taka wielka, dopiero musi cierpiec meki. Obcasem sie nie zmiejszy. Pozatym te wielkie nie maja gracji ruchow, to takie patafile.

Mam być nieszczęśliwa bo mam 177 cm? Cieszę się że tyle mam. Dobrze mi z moim wzrostem, a to chyba najważniejsze. Gdyby nie mój wzrost nie mogłabym być modelką i zarobić na studia...

Gość Mam 154cm wzrostu ...
I szczerze mówiąc nie czuje się z tym najlepiej. Mimo ze mam 14 lat wiem ze nie urosne zbyt duzo bo od roku jest tak samo