Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salome-dama

stare panny atakują nasze rodziny ...

Polecane posty

Gość zainteresowana -
a mne już nudzą te panienki w przedziale wiekowym 27-40 , które atakują męża na gg, załosne są a my tylko sie śmiejemy hahaha

tak tak osoby samotne tylko patrza jakby wam poderwac tych waszych często nieatrakcyjnych mężow i wyrwac wam darmozjada z rąk badźcie czujne i miejcie oczy szeroko otwarte

Gość też_zdradzona
Po co tyle jadu skierowanego na stare panny i kochanki, przecież nie one przysięgały wam wierność i miłość aż po grób. One są wolne i mogą robić co chcą, to wasi mężowie powinni pamiętać że mają rodziny i je krzywdzą. Wiem co mówię, bo sama zostałam zdradzona i wcale nie pałałam taką nienawiścią do niej. Pamietajcie że złość rodzi złość i wcale w ratowaniu związku nie pomoże. Zamiast wypisywać tutaj swoje żale zajmijcie się ratowaniem tego związku, ale nic na siłe. A jak nic z tego nie wyjdzie to chyba dla was lepiej że taki kochaś pójdzie sobie do innej i od tego czasy to ją będzie zdradzał?

Gość zainteresowana-
a skąd ten wniosek,ze jak żona to od razu zaniedbana ?heh żałosne

Gość pseudo modliszka
Jestem STARA PANNA , bo coz mama az...29 lat.Jestem tez kochanka, bo spie z facetem ktory ma zone i dwojke dzieci i co...i nic.Zastanawialaam sie czy widze tego mezczyzne u mego boku za kilka lat a moze tylko za rok i odpowiedz brzmi nie.Niech ta biedna zona meczy sie z nim dalej, niech zyje w blogiej nieswiadomosci .Dla mnie to tylko seks, bo na nic innego nie mam czasu.Ja nawet chetnie bym jej wysylala miesieczne rekompensaty za wykorzystanie towaru , ale jak...Powinno cos takiego istniec, przeciez jak z banku cos pozyczamy to placimy procent.Pocieszam sie ze jednak taka zdzira nie jestem ,przedemna mial ich juz kilkanascie, moj facet lubi romanse i tyle, nigdy nie byl wierny i nie bedzie swojej zonie.Wiem ze to nie jest ok, wiem ze on tez nie jest ok, ale najbrdziej to szkoda mi tych slepych naiwnych zon, ktore boja sie przyznac do tego ze wiedza wszystko i wola tchorzliwie zamykac oczy niz splunac w twarz i kochance i kochanemu mezusiowi.

Gość ty pseudo modliszka
to jakaś szmata jesteś po prostu. Kto przy zdrowych zmysłach żyje w ten sposób?

zamiast się śmiać lepiej jednak uważajcie... mąż nie zawsze odchodzi do kochanki ale swoją droga uzywany towar nigdy nie powróci do pierwszej jakości...:O

w sumie po co te sfory??? facet swój rozum ma i jak będzie chciał zdradzić to znajdzie chętną, nie za pierwszym to za drugim razem-za którym - to zależy od moralności potencjalnej kochanki.......

Gość ty sweet dreams
nieprawdę jawną szerzysz. Powinnaś napisać tak: mąż bardzo rzadko odchodzi do kochanki, a na stałe to prawie nigdy. Stałe odejścia są zazwyczaj spowodowane wyłącznie nieprzejednaną postawą żony ...

Gość ptasia grypa powinna
wytępić stare panny - jako osoby, żeyjące w stersie i grzechu powinny padać częściej.

Gość po co takie łapią się
za cudzych ? Bo chcą sobie wygodnie żyć z ustawionym i "wychowanym" juz facetem.

Gość samotność demoralizuje
i czyni z kobiety piranię

Gość kochanka to rekin
niegodziwości, to ryjówka podstępna i brudna.

Gość kochanica na maxa
żałosne są te rozmowy... jestem kochanką i wcale nie jestem brudna... nikomu nie zabieram męża , sam mnie znalazł, sam mnie pokochał...

Gość jeśli przyjęłąś tą brudną
miłośc to sama jesteś brudna

Gość kochanica na maxa
uzupełnię - znalazł mnie na śmietniku, gdy wygrzebywałam obierki

Gość egoistkaaa
Ja mam kochanka. Mam 25 lat on 29. Nie chce go odebrac zonie.. ani o tym myśle! Jestem z nich dla zaspokojenia własnych potrzeb seksualnych.

Gość egoistkaaa
A porządek sobie róbcie drogie zonki same ze sobą skoro nie potrafice utrzymać meza przy sobie:) pa

Gość kochanica na maxa
ktos sie podpiał pod mój nick z tym smietnikiem... żałosna /y jesteś...

Gość żona powinna mieć
prawo oddania 1 strzału do kochanki bezkarnie

Gość kochanica na maxa
wybaczcie, próbowałam was okłamać - to było jednak w śmietniku

Gość albo do 1 ciosu tasakiem
lub nożem

Gość ekhem..
żona mojego kochanka wie o mnie, wręcz jest zadowolona z zaistniałej sytuacji, bo nie musi szukać pretekstów, jak się wykręcić od seksu. Dziwicie się, że normalny, zdrowy trzydziestokilkuletni facet poszukał sobie kochanki, skoro żona go odstawiła od łóżka?

Gość znamy takie pzrypadki
i wiemy, że kończą się równie tragicznie jak te w których żona jest nieświadoma niczego ... tak więc twoja próba rozgrzeszenia się jest chybiona.

Ale ja się nie mam ochoty rozgrzeszać :D Prawdę mówiąc, mnie najbardziej w moim facecie kręci to, że jest żonaty :D Uwielbiam rzeczy zakazane.

Gość do podszywającego sie nicka
słuchaj podszywasz sie pod ten nick i co Cie tak bawi ... Twoje wypowiedzi o smietnikach ????

Gość do podszywającego sie nicka
13,25 to nie ja

Gość nie dyskutujmy
z podszywaczem i tak można rozpoznać jego wpisy po emanującej z nich głupocie

Gość kochanica na maxa
szczególnie jak pisze zupełnie inne rzeczy niz ja przed chwila podszywacz ma rozdwojenie jazni...

Gość lopkini
wracając do tenmatu - stare panny zioną zgnilizną moralną i doprawdy nie wiem jak panowie się ich nie brzydzą. Uroda to przecież nie tylko rzecz ciała ale i duszy.