Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salome-dama

stare panny atakują nasze rodziny ...

Polecane posty

Gość za kilka lat zaczniesz
się denerwować swoją sytuacją, potem wpadniesz w deprechę, potez zaczneisz piś i .. skończysz pod płotem.

Gość yhm ...
raczej mi to nie grozi :P bo sama nie jestem :P ale tez nie dążę za wszelką cenę do slubu i usidlenia faceta :P a i na brak powodzenia nie narzekam :D a na "chwilową" rozrywkę zawsze znajdzie się jakis mężuś :P

Gość stara panna25
A co sie tak przejmujesz moim losem???

Gość stara panna25
cos mi sie wydaje ze jakas wolna dziewczyna ci faceta odbiła:) Nie dziwie sie:)

Gość straszne że tyle bezwstydu
jest w tych kochankach ... sumienie nie istnieje w nich.

Gość stara panna25
Uwazasz ze stare panny to kochanki??? Hahahaha.... sory ale juz nie rozmawiam z tobą bo widze ze masz jakies problemy z mysleniem. Szkoda czasu na rozmowe z tobą

Gość no i co wy na to
Chemia miłosnych związków Neurobiolodzy odkryli, dlaczego kochankowie zachowują się, jakby byli pod wpływem środków odurzających (rozkojarzenie, maślane spojrzenia itd.), a gdy uczucie mija, natychmiast szukają nowego obiektu westchnień. W zeszłym tygodniu prześledziliśmy reakcje chemiczne stanu zakochania, a co dalej? Jest to grupa związków podobnych budową chemiczną do morfiny, wytwarzanych w ośrodkowym układzie nerwowym. Między innymi zmniejszają one odczuwanie bólu, kontrolują nastrój i emocje. Zatem wciąż nie spadają nam z oczu zielone łuski naszego wybranego (nosem) potwora (poczytaj o tym w tekście "Miłość substancjalna") - kochamy go coraz bardziej i bardziej.

Gość krucjata przeciw procederowi
starych panien jest niezbędna obecnie, inaczej one rozplenią się jak chwasty

Gość nareszcie ktos mądry
jeeeeeeeeeeeeee!!! hyzia na stare panny!!!!!!!!!!! co będą sie pałętać pod nogami i zagrażać "szczęśliwym" ogniskom domowym. na stos z nimi!!!!!!!!!:P:P:P

Gość kometka
Ta dyskusja jest oparta na błędnym założeniu, że każda kobieta powyzej 25 chce wyjść kiedyś za mąż, ale nie może znaleźć swego księcia. Nie słyszeliście o tym, ze wiele osób chce być wolnych z wyboru???!!!!Powody mogą być różne - chociażby to, że życie przez 30 lat z tą samą osobą nawet świętemu się może znudzić. Są kobiety, które chcą sobie zachować wolność wyboru - jak facet się zmieni na gorsze to lepiej niech sobie pójdzie w siną dal; a nie tak jak zmarnowane życiem mężatki nieusatysfakcjonowane ze swych mężów, które są z nimi dlatego, że rozprawa rozwodowa jest kłopotliwa. Statystyki pokazują, że coraz więcej osób rezygnuje z formalnych związków. Po co sobie utrudniać życie "związaniem się do grobowej deski przez prawo"?...coraz więcej ludzi sobie ceni wolność. w sferze uczuciowej również. Nikt przy zdrowych zmysłach nie wierzy, że przewidzi w życiu wszystkie wypadki. Więc po co deklarować "wieczność" przy ślubie?.. Powtarzam - są kobiety, które nie myślą o ślubie a wtedy jest imzupełnie obojętne, czy mężczyzna jest związany prawnie czy nie.

Gość no nareszcie ktos mądry
ale te, co złapały męża tego nigdy nie zrozumieją, bo to sa dwa światy, im się w gowie nie może zmieścić, że ktoś może nie chcieć wyjść za mąż :D wiec dyskusja jest czcza, bo "dziad swoej, baba swoje" :D dla pewnych kręgów, kobieta bez męża (nie partnera, bo to się nie iczy), jest jakby wybrakowana :o ale co tam, najwazniejsze, to życ w zgodzie z własnym sumieniem i nie zmuszać się do czegoś tylko ldlatgeo, że "większość" tak myśli :) podpisano: stara panna, lat 26, z partenrem, ale nie mężem i bez planów małżeńskich :)

Gość ratlerka
nie wolno ci tak myśleć, to nie przystoi kobiecie. Ten cynizm, te wyrachowanie, ta anomia, ten brak sumienia ... gdzie ty się wychowywałaś ? W rodzinie patologicznej ? W domu poprawczym ?

Gość no nareszcie ktoś mądry
kto, ja? w normalnej, pełnej rodzinie :P z tym, że jestem jedynaczką :P to może wyjaśnia co nie co :P:P:P

Gość Nie moge uwierzyc
w teksty typu...."dbajcie o siebie, badzcie atrakcyjne dla mezow, kupcie sobie bielizne i takie tam" Kochane, czy Was swiat sie kreci tylko i wylacznie wokol mezczyzn, czy az tak bardzo musicie im pokazywac ze bez nich nie ma "was"...facet jak ma ochote sie "pobawic" to wlasnie w taka "uderza" - latwa zdobycz, latwa do kontrolowania. Zycze kazdemu powodzenia i wiekszej wiary w siebie:)

Gość a ja nie moge
uwierzyc w teksty STARE PANNY ATAKUJĄ NASZE RODZINY tesk miesiaca

Gość KSSSDDGFHGJHJ
A ja wolę zostać już starą panną niż władować się w związek z facetem- jakimkolwiek. Po co, i tak będę przez niego pewnie płakać.... po cholerę mi facet?

Gość facet uszczęśliwia kobiety swą
wypustką męską

Gość kometka
Te rzekomo szczęśliwe, a jednak nieszczęśliwe mężatki, których mężowie mają romanse to chyba za wysokiego ilorazu inteligencji nie mają, bo: - mają pretensje do obcych kobiet o ich zdaniem niestosowne zachowanie, a do swych mężów rzekomo zobowiązanych do odpowiedzialności za własną rodzinę to już nie - to one przecież wybrały sobie za mężów babiarzy, więc trzeba było dokonać mądrzejszego wyboru - nawet jeżeli wolne kobiety zagadują waszych mężów na gg to przecież nie znaczy, że wasi wybrankowie życia muszą na te zaczepki "odpowiadać" - narzekacie na brak solidarności między kobietami, a co z waszą solidarnością rodzinną (małżeńską) - w końcu inteligentny człowiek najpierw oczekuje lojalności od osób bliskich, a nie od zupełnie obcych Wybaczcie mi, ale przypomina mi to myślenie na poziomie szkoły podstawowej (nawet nie gimnazjum) - jeżeli dostałam jedynkę z klasówki, bo się nie nauczyłam to winna jest nauczycielka. Jeżeli mój żonaty facet spotyka się z wolną kobietą, to winna jest ta zupełnie obca wolna kobieta. A propos - ile klas szkoły podstawowej skończyłyście?...

Gość brak ci serca koleżanko

Gość i znowu tylko facet winien
:p nawet jak mężatka zdradza męża , to ją wybielicie :p

Gość atrakcyjna mezatka
ty chyba nie rodzilas beznadziejna babo wiec nie pieprz glupot

Gość olkaa
kochane zonki! A czy nie pomyslałyscie o tym, że kiedy wy byłyście przewidujące i łapały mężów na dzieci, inne czekały na wilka miłość. I teraz te inne rozejrzały sie po świecie i wszyscy faceci już są zajęci? Teraz drzycie o swoich mężów, że znajdą miłość gdzie indziej, bo was nie kochają, jako że zostali zmuszeni do ślubu?

Gość milkaaaaa
zmuszeni? co chrzanisz meduzo? nikt nie jest w stanie zmusic faceta do slubu, poza tym wypowiada on w czasie przysiegi slowa: z wlasnej nieprzymuszonej woli ... a ty jestes zgorzkniałą stara panną ktora ubzdurala sobie ze wszystkie zony ktore mezowie zdradzaja wczesniej zmusily ich do slubu ! ŻENUJĄCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tiaaaaaa .
oj, milkaaaaa, nie mów hop :o ilu jest takich, co własnie ze zwględu na dziecko się żeni, bo tak wypada, bo rodzina, bo takie tak pierdu pierdu? niestety jest bardzo dużo takich małżeństw :o i do czego jak czego, ale do usidlić faceta ze wzgledu na dziecko jest bardzo łatwo :P

Gość milkaaaaa
no i oczywiscie w takim przypadku zdrada jest usprawiedliwiona?

Gość tiaaaaaa .
w takim wypadku jest jakby naturalnym następstwem tego, że dla świętego spokoju facet godzi się na małżeństwo. cóż, samutne, ale prawdziwe.

Gość takaska
BRAWO OLKAA!!!!! Popieram w 100%. Do milki - Po pierwsze, zgorzknioała to raczej ty jestes. A po drugie, musisz byc nieźle naiwna jesli myslisz ze facet nie jest zmuszony sytuacją do slubu. Baaaardzo często (zwłasza klika lat temu) faceci z musu zenili sie bo powpadali i nie było wyjścia. Mam wielu kolegów w wieku ok. 30 lat i połowa z nich ozeniła sie z wiekszego lub mniejszego musu i sami o tym mówią (oczywiscie nie przy zonie). Owszem zalezało im na zonie, ale nie podejmowaliby decyzji wtedy o slubie gdyby nie wpadka

Gość milkaaaaa
zgorzkniala napewno nie jestem, za to szczesliwa w zwiazku z facetem na ktory nie mam papierka i nie potrzebuje, ale jak czytam wypowiedzi zalosnych zazdrosnych starych panienek twojego pokroju to rzygac mi sie chce

Gość takaska
A mi sie rzygac chce jak czytam takie teksty jak ty wypisujesz. Jestes ograniczona skoro uwazasz ze stara panna jest zła, pisze głupie teksty, czy ze jest kochanką. Wrzucasz wszystkie do jednego wora co swiadczy tylko o twojej głupocie i tym ze masz bardzo ubogi światopoglad. Żalosne stare panienki mojego pokroju powiadasz??? hahahaha skąd wiesz ze jestem stara? skąd wiesz ze jestem panną??? GDZIE TO NAPISAŁAM???? Żalosna to ty jestes i lepiej juz nic nie pisz - nie pogrązaj sie