Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fanfaronik

melancholia, nostalgia, samotność...

Polecane posty

Witajcie :) Odważyłam sie załozyć ten temat, bo dosyc mam tego co ostatnio ze mną dzieje... Mieszkam w duzy miescie od roku ostro pracuje by wyjśc na prostą. Mam przyjaciół , kochaną rodzinę i jakieś tam plany. Jestem arakcyjna, wygadana i inteligentna (jak widać także skromna ;) ) ale czuję się bardzo samotna. Od pół roku nie byłam na randce :( nie mam czasu by wyjść i poszerzyc grono znajomych i poznać kogoś ciekawego, kto wart byłby poświeconego mu czasu. Marzy mi sie prawdziwy zwiazek, ale co z tego gdy wsród moich znajomych nie ma nikogo kto by mnie pociągał, a brak czasu nie pozwala mi na powiekszanie grona znajomych :( HELP

Jak nie masz czasu wyjsc..to przeciez mozesz kogos poznac na necie..tyle czatow servisow z fotkami itp.. Ja tez jestem sama , i tez mam nadzieje ze dlugo ten stan nie bedzie trwal ;]

Wiesz, jakbym czytała o sobie... tylko to mieszkanie to doiero za rok planuję :) Cieszę się że sie odezwałaś :)

co do poznawania na necie to ja jakaś taka sceptyczna jestem. Mimo, iż pracuję w dosć nowoczesnej branży to ze mnie straszna konserwa ;)

No widzisz, jest tu takich wiele.Ja też mam mało czasu, z jednej strony przykro mi czasem, że nie mam nawet możliwości wyjścia a z drugiej szkoda mi czasu na chodzenie po knajpkach,kinach,itp tak bez celu...przecież nie zaczepie obcego faceta :) Chyba trzeba trafić w odpowiedni czas i miejsce.Je do znajomości przez internet podchodze z dystansem, nie wiem czemu, ale lubie sobie tu popisać i porozmawiać.Można sporo ciekawych ludzi poznać.A i pożalić sie jest komu! :)

znikam >> mam wyjazd słuzbowy, będę w srodę. Moz edo tego czasu topik przetrwa a nie padnie jak moje dotychczasowe zwiazki... :O

A tam od razu sie pozalic.. Ja mysle ze trzeba do wszystkiego podchodzic z dystansem i optymistycznie.. A facet jak ma sie znalezc to sie znajdzie ...w koncu tylu ich chodzi po tej ziemi ;] A ja niestety mam duzo czasu i zebym mogla to bym sie z wami zamienila ;]