Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mellow

puszczanie bąków przy partnerze

Polecane posty

co tam bąki, nawet siostra mojego chłopaka puszcza je przy nas a ostatnio jak poszłam do kibla na kupę to się cała rodzina za mną zbiegła dyskutować. Musiałam ich wyrzucić krzycząc że własnie kupę i potrzebuję trochę prywatności ;/

Gość gość
można zasrać z miłości

Gość gość
Ogólnie to lubię puszczać pierdy. Najchętniej robię to w komunikacji miejskiej. Ulubiony moment to, gdy jadę tramwajem, a w nim jakiś żul. Wtedy cały tramwaj wali żulem i moimi pierdami zgniłej kapusty. Kiedyś jak byłem z dziewczyną to jak leżeliśmy pod kołdrą to wypuszczałem takiego zgniłego feciora z d**y, że pod kołdrą się działo... wtedy podnosiłem kołdrę i zakrywałem nią moja ex, a ona to wdychała. Czerpie przyjemność jeszcze z puszczania pierdziochów jak przechodzę obok jakiejś restauracji lub straganu. Wtedy wiem, że nikt tam nie wejdzie :-)

Gość gość
o f**k. co za obesrańcy :P

Gość gość
Bąkala trza puścić

Gość gość
Ja puszczam pierdy i łapie je w torebkę, a potem wdycham :-)

Gość Prylin
Na puszczanie bąka jest łatwy sposób. Wypić zupę z czarnego bzu i od razu nie pierdzisz hehe...

Gość gość
m bezwiednie w nocy i tego sie wstydzę

Gość brokensRaaajd89
w moim domu rodzinnym pierd to jest naturalne jak kichniecie. rodzice maja 65 lat i pierdzą non stop.:D rodzenstwo tez. jak do naszej rodizny weszla bratowa i szagier...to nikt sie ni ekrył z tymi pierdami...i oni byli tak zniesmaczeni :D ale mama mowi ze to jej dom i bedzi robic co chce.:D ja przy moim facecie pierdzę na luzie...oczywiscie nie przy jego buzi :D.. ale musze najpierw puscic bąka zwiadowcę na uboczu i sie upewnic ze bąk jest bezwoony .I potem sram na całego. Chyba ze jadłam kupuste czy gorch to uciekam z bąkami na balkon.

Gość gość
To obrzydliwe.

Gość Patrycja

A słyszeliście o majtkach anty bakowych? Wtedy można prukac ile się chce, do woli, bo podobno nic nie czuc. Zajrzyjcie na strone: https://wiatrodyskretni.pl/ może wam się spodoba? Szerokich wiatrów!

Gość Czak

Odkąd pierwsza zesrała mi się na klatę nie mamy oporów.