Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -------------

pomocy moj spanielek jest chory co to moze byc?

Polecane posty

Gość -------------

zawsze ma wielki apetyt a dzis nic nie je nawet niema siły wstac, ma długie uszy i zawsze tak nimi potrząsa a teraz probowala i nie mogla nawe nie ma sily sie drapac, ma 2 lata, dzis zauwazylam dopiero ze ma pchły od 2tyg sie strasznie drapała a ja myslalam ze to moze jakies uczulenie a nie pchły czy to moze byc od pcheł? one przenoszą jakies choroby? pomozcie co mam robic nie mam jak jechac dzis do weta bo tu u mnie dzis nikt nie przyjmuje ( a tak na marginesie to od miesiąca zaczeła mi sie znowu załatwiac w domu, 6dni temu miala biegunke przez 2dni)

To rusz się od kompa i przejdź do weterynarza - koniecznie. Pies może mieć zapalenie uszu, stąd problemy z potrząsaniem głową i osłabienie.

Moim zdaniem sama nic nie poradziasz, weterynarz jest tu potrzebny, bo tylko on może wiedzieć co pieskowi dolega. Dzisiaj trudno złapac jakiegoś weta, ale sięgnij po książkę telefoniczną i dzwoń :)

Gość -----------
kretyni sie podszywają za mnie

Gość plastikowy klosz
ma długie uszy i ZAWSZE nimi potrząsa? skoro nie zauwazyłaś, że ma pchły, to może nie zauważyłaś też, że może ma zapalenie uszu, które mogło już dać jakieś powikłania??!! pchły nie przenoszą chorób. czy biegunka była krwawa? jaki miała zapach- normalny, mocny? szukaj w ks. telef. weta, zadzwoń chociaż, przecież poradzi ci nawet przez słuchawkę. na forum nikt ci nie pomoże!

Gość weterynarz
zapalenie uszu !!!

Gość -----
ta biegunka nie jest krwawa taka strasznie zółta i zauwazylam jeszce ze slina zaczeła jej leciec tak sie ciągnie z pyska nigdy tak nie miala i teraz wstala zaczeła chodzic troszke zjadla ale nadal jest osłabiona nie moze sama wejsc na łozko tylko ze dzis naprawde nie moge jechac z nią do weta musze niestety czekac do jutra

Gość iskaa
nie mozesz bo nie chcesz jechac gdyby ci zalezalo na piesku to bys zrobila wszytko zeby pojechac tymabrdzije ze nie sa to jakies lekkie objawy i jest ich kilka wiec to moze byc cos powaznego !! w jakim miescie mieszkasz ja moge dac ci nr do weterynarza do gliwic moze przynajmiej zadzwon powiedz wszytko dokaldnie i sie spytaj co o tym mysli czy jest sie czym przejmowac czy mozesz czekac do jutra ...

Taa, kurwa mać, jasne. Wy na forum, właściciele chorych psów, NIGDY nie macie możliwości pojechania do weta, za macie możliwość bezproduktywnego siedzenia i gapienia się w monitor. Mam serdeczną nadzieję, że to kolejna prowokacja, bo aż mnie szlag trafia.

Co za różnica, co mu jest, skoro wymaga opieki weterynaryjnej, bo i tak nikt nie jest w stanie mu pomóc na odległość. A swoją drogą, pies od miesiąca załatwia się w domu i niepokoiło Cię to? Mam nadzieję, że to podpucha.

Gość ----------
moze gdybym miala pieniądze to moglabym jechac z psem do weta ale wyobrazcie sobie ze jestem uzalezniona od rodzicow ktorych nie ma w domu!!! kretyni pomyslcie zanim cos napiszecie!!! pies juz sie dobrze czuje jutro jade do weta i kretynko wyobraz sobie ze mi zalezy na mojej suni bardziej niz na kimkolwiek!!!

Gość iskaa
gdyby ci zalezalo to bys zrobila wszystko zeby tylko pojechac niewiem pozyczyla od sasiadow czy znajomych co mieszkasz na pistyni gdzie nikogo nie znasz albo bys poprosila o ten nr telefonu i przynajmiej zadzwonila ... i sama jestes kretynka i to totalno napewno twoj pies jest madrzejszy od ciebie