Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

centurychild27

do poczytania

Polecane posty

Gość fizi8
skoro tak refleksyjnie.. "Umieramy nie po to, by przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej"

Gość refleksyjna
niekoniecznie w calej Polsce.. ze mna :-) dobranoc Century...

witam cie fizi8 kochałem i umarłem wielbiłem a teraz nienawidzę jam anioł ciemności w imię mych czarnych skrzydlatych braci zabijam zycie by nie poznało miłości

do refleksyjnej zabiłas mi cwieka i spać przez ciebie nie mogę,troszke konkretniej jak byś napisała zwłaszcza miasto to bym sie zaczął łapać w tym wszystkim albo najlepiej napisz mi e-mail i daj namiar na siebie

centurychild27 No proszę... wiedziałam, że jesteś wrażliwy, ale nie sądziłam, że aż tak bardzo :) Prawdziwy skarb z Ciebie :) pozdrawiam Cie :)

Gość refleksyjna
Witaj Century :-) Przykro mi ze sie nie wyspales.. Mam nadzieje ze jednak usnales w koncu i miales slodkie sny... Do "zobaczenia"

do jak witam cie bardzo gorąco do refleksyjnej witaj.chyba dzis nic nie napisze,zobacze pozniej bo jestem lekko zapracowny i mam problem z siecia

Gość reflekdyjna
Witaj Century :-) Jak miło że o mnie pamietasz... Pozdrawiam

Gość reflekdyjna
jak mogłeś we mnie watpic??? kawę mogę pic o kazdej porze dnia i nocy... :-)

Gość reflekdyjna
wiec zrob sobie kawe za 15 min, ja tez i bedziemy pic razem... :-)

dowcipna jesteś:) cze miazga,na razie klikamy bo nie chce mi się dziś pisać,może później coś wrzucę,bo się wyczerpia mi wiersze i za szybko skończe pisanie

ładne te twoej wiersze...nie znam sie w sumie ale milo sie je czyta choc mowia o niespelnonej milosci i takie troche smutnawe.ciezki te tematy o milosci bo ja sadze na dzien dzisiejszy ze jej nie ma.moze dlatego ze sie rozczarowalam.ale szybko minie mam nadzieje.hehe

Gość refleksyjna
Zauwazyles Centusry blad w nicku? To z wrazenia, jak dobrze ze nie pomyslales ze to nie ja... Czy to znaczy ze teraz te wiersze piszesz na biezaco? czy wklejasz to co napisales kiedys w wielkim zalu? Skoro nie chce Ci sie pisac to po prostu nie pisz... Robie kawe

zuważyłem bład niektóre piszę na bieżąco,ale to zależy od dnia,inne zaś były już napisane,poczytaj wcześniej,bodajże na pierwszej stronie te wiersze nie są o niespełnionej miłości miazga,to jest życie które mogłem nazwać moim,choć wymazałem je z pamięci,to przypominaja mi o tym co się kiedyś działo ze mną

pisze bo to pozwala usunąć złe emocje piszę wtedy gdy coś mnie gnębi,gdy źle się czuję,po za tym rysuję i jest to mój sposób na ukojenie duszy

Gość refleksyjna
Ja bym Ci pokazala skarbie co pozwala usunac zle emocje... Zartowalam :-)

zamiast sie komus wyzalic co cie gryzie wolisz to przelac na papier i daltego tak to fajnie ci wychodzi ;-) mozna i tak .;-)

do refleksyjnej pokaż mi to:) do miazgi wyzalic sie na papier jest bardzo dobrym sposobem,nikogo nie obraćisz i nikogo nie skrzywdzisz tym co napiszesz

Gość refleksyjna
Chcialbys :-)

masz racje....takie to juz zycie ze ludzie zadaja sobie bol. przykre to ale prawdziwe.:-(