Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

centurychild27

do poczytania

Polecane posty

Gość refleksyjna
jesli jestes daleko ode mnie to bedzie problem

to dlaczego chcialas sie spotkac,myslalem ze mnie znasz dzieki tym wierszom,bo nieliczni mogli je przeczytac,co by znaczylo ze sie znamy ale zaczynam w to watpic

Gość refleksyjna
mowilam Ci ze na pewno sie nie znamy, dlatego pytalam o imie. Jak mam Ci powiedziec dlaczego? Po prostu chcialam, moze czulam jakas bliskosc, moze wrazliwosc, gdy czytalam Twoje wiersze bylo w nich cos bardzo znajomego. Moze po prostu chcialam..

Gość refleksyjna
W-a

Gość refleksyjna
:-( a TY?

Gość refleksyjna
bardzo szkoda... :-( Kiedys Cie zaprosze :-) bedziemy pic kawe, rozmawiac, spacerowac, smiac sie...

Gość refleksyjna
jeszcze troche pobede tajemnicza :-) nie wiem co mam napisac?

dla ciebie i dla wszystkich co pragna kochac Z naszych dloni otwartych postawimy dom w tych czterech scianach stworzymy raj w nim wszystkie sprzęty postawimy na swoim od słowa do słowa od deski do deski z naszych dłoni otwartych postawimy dom zamkniety na dwa zamki dwóch zakochanych serc nie zawsze pisze smutne wiersze

Gość refleksyjna
bardzo prawdziwe ...kochac i byc kochanym

Splamiony krwia nienarodzonych ich ciepłe móżdzki rozbryzgane na ścianie słodki smak śmierci proeadzi ma pragnienia chroń swoje wnętrze uciekaj z nim jak najdalej gdyż podążam twym śladem by znów zasmakować w krwi nienarodzonych

i na dowidzenia dzis gdy słonce na wschodzie zajdzie za horyzontem gdy ptaki na zime zbuduja gniazda na sniegu wtedy ja bede zyl pełnia zycia wiecznego

Gość refleksyjna
juz do widzenia? uciekasz?

wracam jutro pozdrawiam wszystkich serdecznie:) z góry dzieki za kolejne wpisy do karolineczka 8 czekam na twój kolejny wiersz

Gość refleksyjna
czy to znaczy że wtedy kiedy nie mogles spac "przeze mnie", byles w pracy????

Gość kaat
masz rację centurychild27, życie potrafi zaskakiwać i w momencie kiedy czujesz,że przegrywasz- łapiesz oddech, otwierasz oczy, spoglądasz w górę i myślisz "jak pięknie" ------- nie, dinozaury nie wyginąły

Gość kaat
może kiedyś wymienimy spojrzenia w kawiarence przy Bogusława albo miniemy się spacerując alejkami Kasprowicza może ... a może nie pozdrawiam. pa

dzien dobry wszystkim, dzien dobry refleksyjna, i pozdrowienia dla kaat,moze kiedys wymienimy spojrzenia,moze juz wymienilismy bo w okolicach boguslawa mieszkalem pare miesiecy,i tu masz racje-dinozaury jeszcze nie wyginely,cieszy mnie to co piszesz bo różni sie to od tego co pisałes wczesniej,zaczynasz pisac pozytywnie a jest to dobry znak do refleksyjnej kwestia wyjasnienia,nie jestem nałogowym internauta i jezeli mam okazje spac to spie bo jest to jedna z moich ulubionych rzeczy,która wprost uwielbiam robic,i jezeli mam mozliwosc spania,a w pracy mam,to spie i to sie zgadza,bylem w pracy i przez ciebie nie mogłem spac:) a druga sprawa ty nie pytałas skad pisze a jaa nie mówiłem:) chyba nie złościsz sie na mnie????

Gość refleksyjna
Dzien dobry Century :-) Jak moglabym sie na Ciebie zloscic?? Jestem tylko lekko zaskoczona Milego dnia 👄

Gość refleksyjna
tym ze w byles w pracy 01 listopada

Gość refleksyjna
tzn. w nocy z 2 na 3-go...