Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euphoria

moj facet mial 7 partnerek

Polecane posty

Gość euphoria

Gość euphoria
z ktorymi spal. nie jednoczesnie oczywiscie.

Gość euphoria
a on jest moim pierwszym i mnie to wkurza! nie wiem, jestem zazdrosna czy co? z jedna byl 8 lat i w tym czasie ja zdradzal, czasami boje sie ze mnie to spotka

Gość euphoria
bo ona go pierwsza zdradzila a potem byli razem tak dlugo z przyzwyczajenia a ja jak tak sobie tu czytam rozne temaciki to dochodze do wniosku ze on to moze zrobic znowu (albo juz to zrobil bo czasami bardzo kreci) ale wierze mu ze nie. Sama juz nie wiem. czasami jak na niego patrze i w mojej glowie sa te obrazy jego z innymi to go chyba nienawidze a jak o tym nie mysle to go kocham ponad zycie

Gość cocacolka
własnie znajdz sobie jakiegos prawiczka :P tylko z drugiej strony on bedzie chcial sprawdzic jak to jest z inna kobieta i tez bedziesz zazdrosna :( tak zle i tak do dupy :P

Gość euphoria
nie chodzi o prawiczka, wybralam go i go kocham i on mnie, a tych jego 7 sie dowiedzialam niedawno a razem jestesmy juz 4 lata.

Gość euphoria
wlasnie o to chodzi ze i tak zle i tak nie dobrze ps. nie chce juz zadnego innego nawet gdyby byl prawiczkiem

Gość euphoria
no pewnie a wy to mozecie sypiac z iloma chcecie - pozdrawiam

Gość euphoria
jeszcze dodam ze tylko z trzema z nich bym w powaznych zwiazkach wiec reszta to skoki w bok... jednorazowe wybryki...matko porazka juz mam dola jak o tym pomysle. czy tez ktos tak ma czy to tylko ja mam wybujala wyobraznie??

Gość euphoria
tez o tym myslalam ale to juz chyba za pozno :-(

Gość Nadineeeee
euphoria... to, że facet miał wcześniej inne dziewczyny z którymi sypiał nie powinno mieć dla Ciebie znaczenia, przynajmniej nie tak wielkie. Wtedy Ciebie nie znał, mógł być zakochany w tamtych, przekonany że to te jedyne itp., a nawet jeśli nie... cóż, faceci podchodzą inaczej do spraw seksu niż większość z nas, kobiet. Mój facet też miał wcześniej inne dziewczyny, powiedział mi o tym od razu. Był moim pierwszym, i jak narazie pozostał jedynym. A zazdrosna o nie nie jestem, bo przecież to PRZESZŁOŚĆ, liczy się to co jest teraz, to, że jest ze mną. I Ty powinnaś na to spojrzeć z tej strony. A że zdradził jedną, nie znaczy, że będzie zdradzał także i Ciebie... Nie wmawiaj sobie na zapas takich rzeczy, bo wtedy będziesz wszędzie doszukiwać się podstępu. A to zniszczy Wasz związek... Pozdrawiam.

Gość euphoria
dziekuje, wlasnie czasami mam wrazenie ze wszystko zniszcze bo jestem zazdrosna o przeszlosc, ale i tak jak mnie to dopadnie to strasznie meczy psychicznie, no tak myslec i zajac sie czyms innym.. pozdr

Gość drogie dziecko
chyba lepiej ze to wiesz i ze ci wszystko poiwedzial a nie trzymal to przed toba w sekrecie:) prawda?????

Gość Gagatekkkkkkk
A mój facet miał 10!!!! I co ja mam zrobić???? Tzn. nigdy nie miał kogoś na jedną noc, zawsze były to dłuższe związki, najkrótszy to chyba miesiąc, najdłuższy przede mną to 2 lata. Ale i tak jestem o to wściekła i zazdrosna bo ja miałam tylko dwóch przed nim .... to znaczy, chodzi mi o seks oczywiście, bo związków miałam ileś tam - ale bez seksu....

Gość Gagatekkkkkkk
I czasem to jestem o to taka wściekła, że.... nawet myślę o innych facetach, żeby mu "dorównać". I czasem też czuję do niego obrzydzenie.... czy jestem nienormalna????

a ja mysle ze autorka jest rozczarowana, bo sa razem 4 lata a prawdy dowiedziala sie niedawno.. gdyby facet niczego od samego poczatku przed nia nie ukrywal, byl szczery w trakcie trwania zwiazku, to ta przeszlosc nie mialaby dla niej znaczenia.. ale skoro sama mowi ze boi sie ze ja zdradzil, bo czesto cos kreci, to ona po prostu nie ma do niego zaufania... autorko - pogadaj szczerze ze swoim facetem - zapytaj czemu nie dowiedzialas sie wczesneij o jego przeszlosci, bo wtedy mialabys wybor czy chcesz aby to wlasnie on byl twoim pierwszym.. wypytaj go o wsyztsko, bo bedziesz sie meczyc i zastanawaic az zniszczysz wasz zwiazek pozdrawiam

A moj mial 15 \"stalych\" i gdzies z drugie tyle \"na jedna noc\". A ja przed nim nie mialam zadnego faceta. Na poczatku denerwowalo mnie to niesamowicie, ale teraz juz o tym nie mysle. Bez sensu jest byc zazdrosnym o przeszlosc.

Gość euphoria
Chciałam jeszcze dodać że wydłubuję syf z uszu i smaruje nim chleb myśląc że to gęsi smalaec

Gość pina kolada
to ile twoj facet ma lat? no i gratuluje niezwykle rozwinietej szczerosci w waszym zwiazku skoro o tych panienkach dowiedzialas sie po 4 latach bycia z nim!!!!