Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nabuzowany

Smak spermy

Polecane posty

ale po co połykać, panowie wypowiedzcie się co to wam daje jak kobieta połyka, lód to rozumiem, sama frajda, ale co wam to da że ona połknie?? Jak dla mnie to jest zupełnie nieerotyczne.

Gość robi loda mi bo lubi to
Do autora tematu - jedz owoce no ale maksymalnie dużo ich ile wlezie one mają cukry proste i świetnie działają na sperme , jedz tez słodycze choc nie musisz az tyle co owoców , pij dużo soku ananasowego albo fanty ananasowej i staraj sie unikac nabiału w każdej postaci oraz tłustych i ostrych potraw, twoja sperma bedzie wtedy w odpowiednim smaku. sam nie próbowałem jak smakuje ale moja kobieta robi to często i z przyjemnością i nigdy sie nie skrzywiła i nie musialem nigdy o to prosic no ale to naprawde trzeba solidnie i zdrowo sie odrzywiać a tak na marginesie to moja dziewczyna uwielbia smak jak w ten dzien od rana zapale troche grassu mówi że wyśmienicie smakuje bo ma thc w sobie widocznie ale do tego nie namawiam bo to niezbyt legalne a co do pytania ostatniej osoby hmm ty jesteś kobietą i my nie wiemy jak wygląda kobiecy orgazm a ty nie wiesz jak wygląda nasz męski. nie wiem co ty lubisz jak twój facet robi jak szczytujesz ale wyobraź sobie że jak kobieta bardzo delikatnie zasysa główke i piesci ogólnie podczas wytrysku to jest to przeżycie 100% pozytywne i totalnie przyjemne no i chwile później koooooniec kilka sekund i przyjemność sie kończy więc sie nie dziw że ten własnie koniec jest aż tak ważny dla nas facetów.

Gość Nightraven
Co nam to daje? Przekonanie, że nas zarąbiście pragnie, a to chyba nakręca najbardziej, nie?

Gość tego jeszcze nie miałem
gdybym miał najkrócej odpowiedzieć to chodzi o kilka rzeczy. zawsze tuz przed orgazmem przeżywam stres, bo musze pamietac żeby ją ostrzec bo ona tego nie lubi. po drugie w njalepszym momencie wykonywane są gwałtowne ruchy ucieczkowe co psuje wiele z przyjemności, po trzecie chciałbym akceptować moją całą żonkę i być akceptowany też cały.

Gość Qkjhsakjbx
a ja sie spuszczam na stopy

Gość glutek
moje nasienie ma szczypiacy smak, dlaczego tak jest?

Gość wiedzaca to i owo
moja kolezanka zaszla w ciaze bo polknela

Gość O..O
Tak pewnie miala ciąze pozamaciczna za kolanem...

Gość wiedzaca to i owo
zartujesz, naprawde byla w ciazy, i gigo nie chcial uwierzyc bo byla dziewica

Gość zlocista
Gratuluje drogie Panie miłośniczki loda z połykiem! Jesteście "lepsze" niż dziwki, bo one robią to za pieniądze, i to rozumiem, a, wy....za darmo... he he he

Gość Zuzanna_już_tutaj_nie_mieszka
uwielbiam ssać do końca i połykąć do końca jestem taka ukojona

Gość Alveen
Jesli nie chcesz polykac to potrzymaj troszke w buzi a potem wypluj delikatnie, niec pocieknie po brodzie a potem na cycoszki. Mozesz wtedy wszystkow siebie wetrzec. Piekny widok ;p

Gość jedna.taka.pelna.nadziei.22
kurcze, a ja lubię

Gość nmn
sperma to ochyda.jakbym polknela to bym zwymiotowala!smierdzi i smakuje jak gile z nosa z mydlem!to tak jak polknac jakies gowno!troche wiecej szacunku dla siebie kobiety!!!

Gość Alhara
smak spermy jest indywidualny. zawsze mozesz sie zapytac, porozmawiac z dziewczyna, powiedziec ze raz sprobowac nie zaszkodzi, bo w sexie powinno sie sprobowac wszystkiego, zeby wiedziec co sie lubi a co nie. o zyciu erotycznym partnerzy wogule powinni duzo rozmawiac, poniewaz sex nie powinien byc tematem tabu u partnerow. ja robie oral mojemu chlopakowi z tak zwanym "polykiem" i jakos mnei to specjalnie nie obrzydza, ale tez nie jest to dla mnei cos naprawde super extra. poprostu takie normalne jest.

Gość madulka
polykanie?? czemu nie, ale i tak nigdy nie dalam rady polknąć 100%, za duzo tego ps.ananasy rzeczywiscie pomagają

Gość o_rajuuuu
sperma nie jest taka zła zależy czy facet po 1 dba o higiene-wtedy milosc francuska jest cudowna po 2 zaleznie (nie wiem czy wiecie) od jedzenia faceta- niech nie je ostrych i kwasnych potraw i tyle:)

Gość olga1989
KOKO

Gość a ja się przezwyciężyłam
długo myślałam, że sperma śmierdzi i w ogóle. któregoś razu byłam tak napalona na mojego miśka samym robieniem lodzika, on już łapki mi do twarzy przykłada zeby odciągnąć mnie, a ja dalej swoje i taka niespodzianka dla niego!!! warto było, bo nic prawie nie czułam, od razu połknęłam. jak się kogoś kocha, to można się przezwyciężyć, chociaż kto jak uważa...:) bezsmakowe, może odrobinę słone

Gość taka mała ja
ja tez połykam. nie sprawia mi to najmniejszego kłopotu. kocham mojego faceta i jak robie mu loda i widze jak go skreca z podniecenia to nie moge mu odmowic tej przyjemnosci. nie mam zadnych oporow. PS ananas pomaga ;) Ktos juz to pisal ale powtorze

Gość Jaki ja szczesliwy..
Jak czytam takei psoty ze blee z enei zrobi teog nigdy itd to sie ciesze ze nigdy na taka kobiete sie nie natknolem bo bym bardzo bym rozczarowany...ja mam duze temperament i ogolnie lubie sex chyba bardziej niz przecietny facet i dla mnie taki sex keidy partnerka mowi ze nei lubi tego i tamtego tez nie ze nie moge robi tak i siak to tragedia!! zero spontana zero przyjemnosci wszystko takie hmm mechaniczne... a sex to spontan na calego bez myslenia itd...wszystko co jest w dobrym smaku i nie jest zboczeniem jest OK!!! wiec kobiety zmienncie sie bo bedzie coraz wiecej domów publicznych...i facetów zdradzajacych swoje kobiety...

Gość HEEELP
POWIEDZCIE MI PROSZE CZY OD POLKNIECIA SPERMY MOZNA ZAJSC W CIAZE ALE PROSZE SZCZERZE TO WAZNE!!!!

Gość skoro facetów tak rajcuje
łykanie spermy to dlaczego sami sobie jej nie zliża, poczują wtedy ten cudowny nieziemski smak wydzielin penisa?

Gość mój
połykam za kazdym razemlepsze to niz wypluwanie, ale nie smakuje mi, jest slona zawsze i nie wazne ile moj facet ananasow wpierdzieli :( fuj!

Gość cudowny smaczek
połykam ale nigdy za pierwszym wytryskiem sperma z pierwszego wytrysku jest niesmaczna drugi wytrysk to juz sama przyjemnosc

Gość mikel pl
siemka dziewczyna ja jestem chłopakiem ja nawet jak bym sie z dziewczyno bzykał to bym jej nie dał spermy do buzi ale jesli chodzi o loda czemu nei jak ja jej bym 1 zrobil minetke z gury z ust po sam dul to ona mi nie morze ale pamnientajcie chlopaki nigdy swej przyjemnosci nie zzucajcie dziewczynie na 1 miejsce musicie pierwsi strzelic minetke a ona wam tez strzeli ale cos innego mikel laski to muj gg jak by co 10908842 sexy

No więc zrobiłam to. Postanowiłam się przemóc i wynagrodzić moje Słoneczko seksem oralnym. Nie było wcale tak źle, a fakt, że jestem pierwszą kobietą, która go w ten sposób doprowadziła do szczytowania dodał mi jeszcze skrzydel i zachęcił do tego, żebym doskonaliła tą umiejętność. Smak spermy zależy od tego co moje Słoneczko jadło, i nie zawsze mogę go sprecyzować. Czasem jest słodki, czasem słony a czasem neutralny i w zasadzie lubię to :) A pamiętam jak kilka lat temu zarzekałam się, że nigdy TEGO nie zrobię. Gdybym dalej była tak głupia i nie spróbowała, to nie wiedziałabym co straciłam. A tak poznałam strasznie fajną rzecz :D Najlepsze jednak w tym jest to, gdy widzę rozanieloną minę mojego faceta i jak słyszę że sprawia mu to przyjemność. Także dziewczyny....Nie spisujcie seksu oralnego na straty, bo kyoś wam w przeszłoci powiedział że jest \"Bee\"... Nie bójcie się spróbować...Przynajmniej wtedy dokładnie dowiecie się czy jest to coś dla was czy nie. Bo o zadowoleniu faceta nie będę pisać, większość ludzi wie, że oni lubią seks oralny i lubią patrzeć na kobietę, gdy ona go wykonuje :)

Gość mężatka30plus
a ja uwielbiam wytrysk w ustach,mężowi nigdy nie połykam, jemu wystarczy jak zaleje mi twarz,ale uwielbiam to robić moim kochankom oni też to uwielbiają a szczegulnie podnieca ich jak mam pełne usta ich spermy a potem połykam,

Gość bejbunia
Witam was wszystkich serdecznie od dłuższego czasu obserwuję te forum i widze dużo pozytywnych i negatywnych wypowiedzi lecz jednak uważam iż dziewczyny które nie spróbowały spermy swojego partnera i wyrażają sie cytuje"fujjj,bleee" dla mnie osobiście śmieszne wypowiedzi najpierw trzeba spróbowac i aby wypowiadac sie na ten temat i żeby mniec na ten temat troszeczkę pojęcia.Jak nie spróbujecie to sie nie dowiecie "jako małe dzieci smakowaliście wszystkiego coś wam przypadło do gustu bądz niee to tak jak z czekoladą do póki nie spróbujecie nie bedziecie mogli powiedziec ze ona jest dobra i słodka" i w tym przypadku jest tak samo!! Pozdrawiam wszystkich którzy wiedzą co mówią i mają chodz troszeczkę pojęcia na ten temat ;)