Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nineczkaaaa

O mężczyznach, kobietach, związkach i innych ludziach

Polecane posty

Gość Nineczkaaaa

Tak sobie myślę, że bez sensu jest wiązanie się z facetem. Bo z moich obserwacji, a nawet z topików na tym forum wynika, że 90% facetów to kłamcy, oszuści, świnie i zdradzacze. A wiecie co jest najgorsze??? Zobaczcie: Jak powiem komuś, że nie chcę się wiązać w ogóle, albo ogłoszę to na forum, to zaraz sypią się joby: że niby jestem pewnie stara nieatrakcyjna panna, której nikt nie chce, i ble ble ble takie tam, i w ogóle że jestem nienormalna. A jak wypowiada się dziewczyna, że jest w związku z facetem i że się nie zdradzają, i ona mu ufa, to na nią lecą tez joby pt.: Głupia, ufaj ufaj, wszyscy faceci zdradzają, a już największymi zdradzaczami i kłamcami są tacy co to niby są najgrzeczniejsi....i generalnie, że kobiety są naiwne jeśli wierzą że facet będzie im wierny. No i co waszym zdaniem jest jakikolwiek sens wiązania się z mężczyzną?? Bo ja nie widzę. Żadnego!!!!

Gość Echchch
racja.... won z facetami

Gość kolia rożzy
dla rozpłodówek jest sens - celem jest bachor - jak go ukręca to ju chłopa nie potrzebuja - chyba ze do robienia papy

Gość Nineczkaaaaa
a i owszem.... ale potem powinno się takiego rzucać w cholerę, zanim przez niego będziemy płakać. Uch, i uprzedzę szybciutko róznych fajfusów którzy zaraz się rzucą na mnie, NIE nikt mnie nie rzucił!!!!!!! i nie zranił i nie jestem starą panną i nie jestem brzydka ja po prostu NIE UFAM FACETOM i nigdy nie zaufam tylko widzę co się dzieje, związki nie mają sensu!!!!!!!Żadnego.

Gość Nineczkaaaaa
no i co z tego??? Seks na jedną noc to nie związek. Ja mówię że związki z facetami nie mają sensu....

Gość niebieska.
trzeba ich wykorzystac finansowo a potem kopa w dupe ! :P

Gość Kasjopejaaa
racja!!!!!! święta racja. :) :) ;) ;) ;) :)

Gość zgadzam sie
wszystko bez sensu. postanowilam byc sama do konca zycia. jestem atrakcyjna, inteligentna,mam dziecko, rozwiodlam sie i jakos daje rade. nie wierze nikomu.

Gość bleeeeeeeeeeeeeee11
bo facetom nie można wierzyć. Zawsze kłamią, oszukują. Nawet jak ci się wydaje że trafiłaś na ideał, że mój to na sto procent nigdy mnie nie skrzywdzi nie oszuka ble ble ble.... to wszystko g... warte, związki z facetami są g....... warte!

Gość nie jesteś w ciąży
bo tu na kafe to wszyscy na wszystkich plują bo sie czuja anonimowi

Gość atyda
To sobie po uzywalyscie na facetach. Zgadzam sie ze faceci sa okropni ale sa tez wporzadku to samo mozna powiedziec o kobietach.Ciekawa jestem co zrobily byscie bez facetow.Ja spoykalam na swojej drodze roznych facetow od chamow po naprawde spoko gosci.I nie widze powodu aby ich skreslac a tak wogole to jestescie chyba w zyciu nieszczesliwe, i teraz sie wyzywacie.

Gość lea-i
mój jets super, ale spotykal takie jak wy..:) malo fajnych facetów, i oni powinni spotykac takie same kobietki, wlasnie tak samo fajne, i bedace w mniejszosci jak oni:)