Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejarz___

Wygląd zewnętrzny faceta - jakie ma znaczenie

Polecane posty

Gość bentku
czujny ja wazka nie/zmieniony w oczytaniu bez sensu

1) Ma być zadbany - to na pewno 2) musi byc w typie kobiety - to raczej tez 3) nie musi byc superprzystojniakiem z reklamy dezodorantów, tak samo jak kobieta nie musi byc jak z playboya. Tutaj dopiero wkracza osobowość. Myślę ze to działa w obie strony. Ale każdy łapie się na urodę czy warunki fizyczne i myśli - a nuż to będzie ktoś mądry i z wspaniałym charakterem. Tylko, że to się prawie nigdy nie sprawdza.

Gość nie lubia

Gość nie lubia

Gość Radoslaw

Gość Mississ Auga
Znaczenie ma przeogromne. I już.

Gość jghjgjhgbjhbjgb

Gość scasdasd

Gość dfsdf

Gość bleff

Gość Ludwik XIV

Gość odnowa

Gość Patryke
fajnie ze dziewczayny szukaja chlopakow z "mozgiem" :O tylko tak pisza zeby nie wyjsc na plytkie stworzonka...a prawda jest taka ze wystarczy wygladac schludnie, nie odpierdalac, przyslodzic (lekko), przytakiwac i udawac ze sie je slucha kiedy cos pitola...i mozna sie pakowac do wyrka z taka dziewczyna :classic_cool:

Gość prawda boli
pewnie ze wyglad się liczy. jak mam wybór między przystojnym a zarazem intelignentym czułym etc. a brzydalem z tymi samymi cechami charakteru to wiadomo ze wybiorę przystojniaka. pociąg fizyczny jest ważny nie chce być z meżczyzną, którego aparycja mnie odpycha.

Gość na szczescie czasem
uroda idzie w parze z madroscia i to zarówno u kobiet jak i u mezczyzn a kto trafił na taki okaz ten jest szczesciarzem!!!

Gość do Patryke
jak ty trafiasz na takie DZIEWCZAYNY ????

Gość gość
Jak miałem 19 lat przekonałem się, że wygląd ma znaczenie. Byłem pod namiotami i było tam też parę fajnych dziewczyn. Poznałem jedną, która wydała mi się fajna. Bardzo dobrze nam się rozmawiało i całe popołudnie i wieczór dobrze się bawiliśmy. Po wieczornej imprezie poszliśmy na ognisko. Po ognisku wybrała noc z moim przystojnym kolegą, z którym zamieniła tylko kilka słów, pożegnała się ze mną i poszła z nim spać. Rano przy śniadaniu kolega opowiadał jak ją "posuwał w nocy, i że zalał ją do pełna". Po obiedzie widziałem ich razem, kleiła się do niego jak przylepa, a on ją po prostu olewał. Finał był taki, że na wieczór poderwał sobie nową dziewczynę na noc, a ona w złym humorze była znowu na ognisku, nie chciała ze mną rozmawiać, mówiła że nie ma nastroju itd. Po paru dniach zamieniliśmy parę słów, ale mi się już nie chciało z nią rozmawiać, bo miałem na oku inną dziewczynę, którą interesowało moje towarzystwo. Ta druga ciągle mówiła o Marku, moim koledze, jaki to on fajny i wielki i męski itd. Nie spała z nim, bo on ciągle miał jakąś inną dziewczynę obok siebie, więc przychodziła rozmawiać ze mną. Tak naprawdę stałem się interesującym facetem po 27 roku życia. byłabyyłem studia, znalazłem świetną pracę, kupiłem mieszkanie i fajny samochód. Zacząłem uprawiać sport, nabrałem masy i wytrzymałości. No i w końcu to ja stałem się tym z którym chcą rozmawiać. Jedni dostają to od natury, inni muszą sobie to wypracować. Uwierzcie mi każdy może poprawić swój wygląd i atrakcyjność. A najlepsze, że moja żona nigdy nie patrzyła na mój wygląd, zdradziła mi że to był dla niej szczęśliwy los i dodatek, bo jak mnie dokładnie poznała, to byłaby ze mną niezależnie od wyglądu, bo to nie jest najważniejsze :)

Gość gość
do 10:58 no jak trafiałeś na koleżanki co " już sobie życia poużywały" i szukały beta-bankomatu, to jesteś ideałem ;)

Gość gość
jakie? duże. tak samo duże jak wygląd kobiety dla faceta. no chyba że to będzie relacja kobieta i przyjaciel gej, to żadne.

Gość gość
może i jestem beta, ale mam fajną żonę i udany seks :)

Gość gość
w pracy wszystkie koleżanki na mnie lecą, a ja je zlewam :) więc chyba jestem przystojny beta :)

Gość brat samiec
ty cwaniaku 10:58 ilu facetów miała twoja żona przed tobą? tylko szczerze