Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistick

Wszystkie samotne, mam baaardzo głupi plan, kto się przyłączy?

Polecane posty

Gość hahaaahahahahaaaaaaaaaaa
kto wierzy w gusła...nie będę kończył bo znacie :P rób i wypatruj...a pojawi się biegunka, czego usilnie wszystkim paniom biorącym udział w tym pomyśle życzę 🖐️ :D

Gość yuuuuu
nie widać księżyca,mgła zaraz będe rozsiewać urok,czar,optymizm....... kto się jeszcze przyłączy

no i jak tam bo ja już po.......... chciaż księżyca faktycznie nie widziałam........ wierzę że od jutra będzie już z górki....... Mistick a jak u ciebie???

jeszcze nie, powiem wam kiedy już ;) Wszystkie bedziemy rozsiewać optymizm ;)

No i powiedzcie co tam u was? Ja myslałam że jest gorzej niż było, mało spojrzeń, mało pozytywnych emocji ale potem sobie uświadomiłam że jedek koleś przecież dzisiaj kilka razy uproczywie proponował spotkanie ;). Nie zwóciłam nawet na to uwagi ale przecież akurat dzisiaj ;). To nie ten co trzeba ale zaczyna się całkiem nieźle ;)

U mnie narazie byle jak.........:( A może poprostu nie dostrzegam tego czegoś......... Może \'\'diabeł\'\' tkwi w szczegółach? Czasami tak trudno dostrzec te najbarzdiej oczywiste sygnały które ktoś nam wysyła..........

Pewnie nie zauważasz jakiś małych kroczków :). Powolutku, chodzi przecież o tego jedyneko a skąd wiadomo gdzie on jest? ;) Trzeba poczekac aż stworzymy mozliwośc podziałania naszego uroku (bardziej trafne niż czar ;) ). A u mnie dzisiaj żadnych sensacji, żadnych propozycji ale dzień młody ;). Poza tym, jest OpTyMiStYcZnIe 🌼[kwiatek[[kwiatek[

czekam,czekam,cierpliwie czekam....... U mnie dzisiaj też było bardzo optymistycznie:) Kurczę mam pewne obawy co do tego mojego TOKSYCZNEGO,czy przypadkiem te nasze male czary nie podziałały też na niego Dziwny jakiś ostatnio cholerka jest...podejrzanie mi to wygląda Dzwoni po 10 razy dziennie,pamięta o tym co mam zrobić jutro,pojutrze,pilnuje abym tego napewno nie przegapiła,zaczął się mną bardziej interesować.....Nawt mi przypomniał żebym zaczęła nosić szlik bo się zimno zrobiło.Może jest chory???Bo to aż do niego nie podobne,taka troskliwość... W sumie to nie bardzo tego chciałam bo to niezbyt mi ułatwia sytuację.

Kicorek sto lat nie gadałysmy ;). A może się odtoksyczni, jest szansa? U mnie większych przygód nie ma ale wsumie nie daje im szans bo siedze w domu cały czas albo cos robię w innym mieście. Ale ogólnie mam raczje cały czas dobry humor i (albo przez to albo przez czary ;) ) komplementy są jakos ostatnio nieodłączną częścią mojego życia a nawet z natury wredni ludzie ostatnio się do mnie cały czas uśmiechają i są mili :)

witaj Mistick!!! Szans na odtoksycznienie nie ma,ale widzę wyraźną i zdecydowaną poprawę w jego zachowaniu. Humor mam faktycznie ostatnio rewelacyjny,mam nadzieję że to zasługa tych naszych czarodziejskich sztuczek;)

no ba ;). Ja jeszcze dzisiaj trochę odpoczęłam (bo sen i dobry humor idą w parze ;) ) i mogę ruszać w świat ;). Tak sobie myslę żeby jeszcze tej mojej magii nie podkręcić i nie zmienić w sobie czegoś.. To co kiciorek, cierpliwie czekamy? A toksyczny faktyczne nie ułatwi Ci zadania skoro się jakiś poprawniejszy zrobił ale przynajmniej umili Ci czas do momentu .. no, my już wiemy jakiego. Kiedy kocham nie bedzie już łatwo tylko powiedzieć ale samo nam bedzie przy każdej okazji z ust wypływało ;)