Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistick

Wszystkie samotne, mam baaardzo głupi plan, kto się przyłączy?

Polecane posty

cze mój ostatni równiez toksyczny jakoś dziś o mnie zapomniał. ale ten wcześniejszy napisał ze ogląda właśnie nasze zdjcia( takie stare!!!) czyż to nie miłe? napisał ze pięknie wyszłam itp. a byłam wtedy jeszcze farbowanym rudzielcem!

co do ciebie kiciorek to ja tez tak miałam(teraz ostatnio jakoś sie zmieniło bo trochę sobie odpuścił- może ma inna?) z nim było źle a bez jeszcze gorzej. teraz pewnie tez bym wyła no ale nie moge bo jestem w klubie mistick!!! mój tez przez 5 lat nic nie zrobił i chyba juz nie zrobi... no ale dziś pije winko i myślę o tym co jeszcze mnie spotka...miłego!!!!

kiciorek, scięzko widze :(. Musisz sobie to dobrze przemyśleć bo łatwiej nie będzie, jesli nie jesteś szczęśliwa, eh, ale łąsnie mamy być szczęścile :). MOże to dam nam siłe :) Ja wczoraj mialam pierwsze zachwianie po moim maksymalnie optymistycznym tygodniu. W sobote rano myślałam że sie porycze, wszystkie małe problemiki zobaczyły deszcz, pomyślały że to dobra pora i trzasnęły w moją duszę zmasowanym atakiem :). Było pesymistycznie ale już od ok 1 mi się poprawiło. Wiecie co sobie ostatnio wyobrażam na porpawe humoru, kiedy jestem w stresie itp? Że wszystkie osoby które lubię zbierają się uśmiechnięci taką wielką grupą, sciskają się wszyscy a ja w środeczku, przytulona w tej całej kupie uśmiechów :). Taka bezpieczna :) Dzisiaj znowu czuje się dobrze, znowu słyszę komplementy, widzę uśmiechy wszędzie. NIE dam się znowu. Zaraz musze się wziąć do roboty

Gość lecimy do góry
I jak tam w innych częściach kraju? Optymistycznie? :). Już 7 XII :)

Gość kasieńka212
oczywiscie ja sie przyłaczam! mam nadzieje ze w koncu od tego czasu zacznie sie u mnie cos zmnieniac!hihi pozdro dla wszystkich!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
gdzie te fajne dziewczyny czy wszyscy umią tylko narzekać na forum a żadna ze mną nie pogada?chlip chlip.........

ale zdanie, hehe ;). NIe przejmuj sie o cokolwiek by nie chodziło ;) :) hej kasieńska :)

Cześć wszystkim 🖐️ Jak tam u was,bo u mnie baaaardzo optymistycznie.Z nowym tygodniem ruszyły z miejsca sprawy które spędzały mi od dłóższego czsu sen z powiek,strasznie się cieszę że w końcu coś się ruszyło!!! Teraz musi być już tylko lepiej,nie gorzej.Żeby jeszcze tak coś drgnęło w sferze uczuciowo-towarzyskiej,że tak to nazwę. Z czasem dochodzę do wniosku że cierpliwość uczy nas pokory,warto czasami poczekać,zbyt pochopne decyzje nie wychodzą na dobre nikomu. Strasznie jestem dzisiaj radosna i pełna optymizmu na nadchodzącą przyszłość. Mam nadzieje że u reszty miłośników KLUBU MISTICK też wszystko zgodnie z planem i założeniami? Odrobina uśmiechu,optymizmu i pozytywnego myślenia jeszcze nikomu nie zaszkodziła,prawda???

Oczywiście :). Mój optymizm przez te 5 dni zachwiał się tylko jednego ;). A w sferze uczuciowej.. hm.. cieżko to sprawdzić bo tylko raz gdziesz wyszłam z domu, na impreze i wiecie co? Podszedł do mnie i zagadał koleś którego wylookałam z kilkuset osób. A nawet się do niego nie musialam usmiechac ;). Czyli dobrze jest mam troche spraw na głowie i problemików ale mam nadzieje że sobie z nimi poradzę. Ach, przepraszam, jestem tego pewna :)

hej 🖐️ pewnie,że jest komu przynajmniej ja tak uważam:-) Grypsko mnie coprawda dopadło,położyło na łopatki ale nie daję się dobijam w/w grypisko optymizmem i nie przemijającym dobrym humorem A co z resztą towarzystwa??? Nie mówcie że się wyłamałyście???

Gość paulina K.
ten fajny topik umiera

NIe, nie umiera. Zaraz przestawie bilecik Chociaz od praktycznej storny to ostatnio troxhe zaniedbuje. Własnie sobie to uświadomiłam :|. Zaraz zrobie co do mnie należy, posprzatam, poucze sie, potem zrobie cos ze soba. Doprowadze sie do porzadku, jakis kolorowy szalik (dla konrtartu do szarej pogody ;) ) i lece gdzies do ludzi :) Samotne, gdzie jestescie? :) Juz 11, trzeba sie rozgladac za roza ;)

Bilecik poprawiony :). Noo, gdzie jestescie? Im nas wiecej tym wieksza sila przyciagania i swiat weselszy ;)...

uwaga,uwaga jestem 🖐️ 🖐️ też trochę zaniedbałam odwiedziny na tym topiku ale poza tym wszystko w pożądalu i to nawet wielkim,wszystko układa się zgodnie z planem

Kiciorek, mam andzieje że jesteś. Dzisiaj już 15.. teraz czy pełnia jest w nocy z 15 na 16 czy 16/17 ;). Nie kupilam róży, chyba polece kupić :D ;). W ostateczności użyje mojej własnej, tyle że mam żółte.. ach... a Ty co robisz? :)

kurcze,kurcze,kurcze.................. a ja myślałam że 16............ co ja mam teraz zrobić???????????

dzisiaj o godzinie 00:00 jest już 16 ;). Ja też zapkniałam ale skoczyłam szybko do sklepu. To zależy od Ciebie, spokojnie ;). Jutro pewnie księzyc też będzie wyglądał jak podczas pełni ;). Albo dzisiaj poprsotu weź inny olejek, albo jakiegoś kwiatka i zrób jak czujesz. To symbol, ale dzisiał ładna pełnia :)

Gość no nie XXI wiek a te ciągle
zakopane w średniowieczu :P co za kretynizm! :D

Gość paniusia
wal się na ryj!!!!! też tak zrobie,a co tam