Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie jest prowokacja

Jaki kierunek studiów dla mało inteligentnej osoby??

Polecane posty

Gość ty od TEMPAKA co krytykujesz
sama nie wiesz ze jak cos napisane w cudzyslowie ma oznaczac ironie i musisz sie domyslac drugiego dna??? popatrz na twoja rzekoma "jnteligjencje " - i patrz uwaznie postawilam cudzyslow ! dodam ze nie jestem autorka slowa "tempak". DO AUTORKI TOPIKU: faceta wywal na zawsze a jak pozwolisz wrocic to nie idz na zadne studia bo wtedy wyjdzie ze JESTES- glupia nie tylko malo inteligentna, jesli go kochasz dalej po takim czyms. Kawal skurwysyna z niego. A studiuj tutystyke w jakims prywatnym studium, dasz rade, chyba ze nie masz talentu do jezykow, ale nawet to oni tam i tak przepuszczaja

Gość a musisz studiowac
duzo pracy jest dla fryzjerek- multum ogloszen! naucz sie konkretnej rzeczy bo po byle jkaich studiach nie znajdziesz parcy a jak znajdziesz to bedz\iesz partolic i cie wyrzuca, bo nie bedziesz wiedziala nawet prostych rzeczy. Tak jak dziewczyna pracujaca z moja kolezanka w uwaga SADZIE- ma wysylac jakies pisma do krajow europejskich i innych i sie pyta czy KANADA jest w Unii Europejskiej? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyobrazacie sobie taki debilizm? Ja nie chce byc obslugiwana przez TAKIE sady i taka osobe.

Gość do....
ty od TEMPAKA co krytykujesz ale ty głupia/głupi jesteś... a dlaczego domyśl się sam...

Gość a jaki kierunek wybrac
a co w mojej sprawie? czy ktos mi odpowie czy musze załozyc oddzielny topik? :(

Gość blacky 20
ja mam podobny problem tylko ze ja nie moge wielu rzeczy zapamietac. Jestem strasznie rozkojarzona i nie potrafie sie skupic. Swietnie maluje za to wiec wybrałam sobie takie studia i pójde w tym dalej. Niektórzy faktycznie sa zdolni przeczytakją cos raz i juz mają wiedze a ja zawsze musiałam sciagac albo kombinowac bo mi wylatywało z glowy. Nie wiem z czym to jest związane ale to raczej nie z brakiem inteligencji tylko kiepską pamięcią nad czym strasznie ubolewam;/ ale wiekszosc studiów w moim przypadku tez odpada bo gdzie nie pójde trzeba w kówac więc wiele bym tam nie zdziałała;\

Gość spytaj iwosię
Będziesz błyszczała w grupie.

Gość tez mam dylemat co wybrac
jesli chodzi o pamiec, mozna zazywac specjalne tabletki z lecytyna, ktore poprawiaja pamiec, do tego podobno dobrze jesc orzeszki:) tez poprawiaja pamiec, no i wlasnie uczyc sie takich przedmiotow, gdzie trzeba wkuwac na pamiec, na pocztaku jest to ciezko, nie chce sie, znam ten bol:/ ale pozniej z czasem jest coraz lepiej, ja tak mialam i wiem, ze jak sie przykladalam maialam lepiej, a teraz zorbilam sobie przerwe, nie poszlam na studia, tylko byly inne plany, zagranica, itd. i teraz chce isc na studia, niedlugo chce sie zaczac porzadnie przygotowywac, ale nie wiem jaki kierunek wybrac;/ wiem, ze bedzie ciezko, ale... bede dawac siebie wszystko! tak w ogole moze ktos mi powie cos o kierunku fizjoterapia?? czy warto studiowac? czy ciezko pozniej z praca??

Gość AWF
jak najbardziej

Gość walezka de la ruz
a po co wam studia skoro i tak jezdzicie do anglii kelnerowac albo pucowac? wpolsce nawet ci studia nie pomoga zeby zrobic kariere!licza sie znajomosci bracia i siostry! ja po maturze wyjechalam do anglii,znalazlam robotke i wole byc kelnerka za godziwa kase niz kuc na studiach 5 lat i dojsc do wniosku--o kurwa po co mi to bylo! jestem bezrobotnym magistrem! po za tym swiat nie sklada sie tylko z magistrow no nie? fuck studentom ;) :) for all!:):):) HiP hOp:):)) 50 CENT!:) THE GAME!

Gość magisterka helka
w sumie masz troche racji walezka, ale w dzisiejszych czasach wbija sie ludziom do glowy ze nie sa nic warci bez studiow i pozniej ci po zawodowkach czy bez matury wpadaja w kompleksy i wyzywaja sie na otoczeniu, jak moj tesciu:o jak mozna to czemu nie. ja nie polecam filozofii, logika wykruszyla jakies 10 osob z 50-ciu, chociaz jesli lubisz sie uczyc tylko przed egzaminem to polecam, u nas nie ma kolokwiow, nawet nie wiem czy dobrze to napisalam. to sa studia dla ludzi, ktorzy chca zdobywac wiedze dla siebie, czlowiek interesuje sie okreslonym dzialem, a reszte idzie odwalic bo musi. ja np siedze w filozofii przyrody, etyce, filozofii nauki, filozofii umyslu, a wszelkie logiki, ontologie, epistemologie czy filozofie wspolczesne to dla mnie masakra, bo zwyczajnie nudzi mnie ustalanie roli jezyka i znaczenia we wspolczesnym swiecie, czy poszukiwanie prawdy. tez proponuje turystyke i pedagogike, albo np. doradztwo psychospoleczne, niezbyt meczacy kierunek;)

Polecam studia artystyczne. Im jestes bardziej tepy/tepa tym bardziej rzniesz wielkiego artyche i oni to lykaja.

Gość pedagogikę wczesnoszkolną
będziesz się uczyła głównie gier i zabaw:P

Gość albo filologię polską
lub historię. nie trzeba myśleć, trzeba zapamiętywać. ps to miło, że są na świecie jeszcze jacyś skromni ludzie, którzy choć przez moment potrafią zwatpić w swą niebywałą inteligencję... nie to co reszta Polaków;)

Gość ninkaaaa
Zgadzam sie w 100% z pasquda - cytuje "cześc jestem członkinią mensy i od tego jakie masz iq napewno nie zależy twoje życie ( np ja do całej tej zabawy z iq jestem dyslektykiem i zawsze wszyscy traktowali mnie jak debila) natomiast napewno zależy od wysiłku jaki włożysz w pracę nad sobą i nie idz po najmniejszej lini oporu ponieważ pójście na łatwiznę nie da ci potrzebnej satysfakcji i pewnoiści siebie" Nie mam nic wiecej do dodania- pozdrawiam pasqda!

Gość żeby iść na AWF to
trzeba zdać biologię i chemię, i jeżeli to jest prosty kierunek to chyba niewiele o nim wiecie P.S. nie jestem studentką AWF

Gość AWF menka
dokladnie. ludzie nie wypowiadajcie sie o AWFie nawet tam nie studiujac. to sa normalne studia jak wszystkie. ciekawe czy slyszeliscie kiedys o fizjologii??? to sprobujcie to zdac!!!!!!!!!

Gość Malointeligentnaajednakchce..
Dla chcącego nic trudnego ciągle to sobie powtarzam :D ja chcę iść na medycynę to od wielu lat jest moim marzeniem, ale wmawiam sobie to ciągle, że jestem mało inteligentna, że nic nie umiem itd. dziwne nie? mało inteligentny człowiek chce iść na tak ciężkie studia? bo ja nie chcę żyć by tylko żyć ale coś osiągnąć, to co chcę robić w życiu, to co sprawi mi w jakimś stopniu przyjemność. aczkolwiek zdaje sobie sprawę, że nie będzie mi łatwo, będzie trudno... ale chcę mimo wszystko. myślałam o farmacji, weterynarii, czyli o tych kierunkach co są na prawdę trudne... i to mnie przeraża a czasami żałuje, że inne łatwiejsze kierunki mi nie przyszły do głowy... ale co mam się podać i nie spróbować z tą medycyną przez moje IQ? ... co do tematu : to co Cie interesuje nie patrz na IQ, mam nadzieję, że nie zostanę skrytykowana moimi błahymi mądrościami ;>

Gość Pan Piotrusiek
Wychowanie plastyczne albo techniczne. To miejsce dla najgłupszych. :)

Gość gość_Milena
Sam tytuł ma w sobie prowokacje, bo pytanie czy wtedy warto? Nie każdy musi. Mi też odradzali, a postawiłam na nowy kierunek – prawo biznesie i jestem bardzo zadowolona. Mówili też, że na prywatnej uczelni jest niski poziom, a u mnie na WSB powiedziałabym, że odwrotnie. Prawie zawsze mam mnóstwo nauki.

Prawie zawsze mam mnóstwo nauki? Na WSB na finanse i rachunkowość w Poznaniu, chodzę jak nakręcona, wymagają tam bardzo mocno,ale myślę, że to się przekłada na przyszła pracę zawodową!

Gość gość
Pedagogika, ale nie widuję laski, więc chyba już odpadła. Piłować ryjem do cudzych chłopów potrafi, może jakaś "uczelnia" i praca z tym związana będzie dla niej dobra? :D btw dawała doopy za pisanie jej prac.

Gość gość
Agnieszka, podobno na WSB jest biuro karier które pomaga szukac pracy?