Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł60

Ukochane zwierzaki

Polecane posty

Gość Paweł60

Witam,właśnie pochowałem ukochanego kotka, w sumie to mojego przyjaciela w jakimś sensie który był ze mną prawie 3 lata. Nigdy nie sądziłem że można tak kochać zwierzaka- prawie nie daje sobie rady ze sobą,jakby odszedł ktoś bardzo mi bliski.Czy wy tez kochacie tak swoje zwierzaki ??

Gość fizi
Pawelku ja tez tak mialam gdy odszedl moj kochany psiak :(( nie moglam sie z tym pogodzic przez wiele wiele dni :( ale jak ze wszystkim..to kwestia czasu ..czlowiek sie przyzwyczaja :( mimo wszystko trzymaj sie

Gość Paweł 60
Dzięki wszystkim ! Kotek żył krótko bo nie zszedł naturalnie- w sumie to nie wiem czy ktoś czy samochód,jak go znalazłem to już było po..Tylko tak mi sie układa że żona daleko w delegacji,córka też na studiach a ja zostałem sam ,akurat mam urlop ,niewiele do roboty i myśle.Już myślałem o nowym kociaku ale chyba sie nie zdecyduje- nie chce płakać jeszcze raz z tego powodu.Pozdrawiam,Paweł

wspolczuje pawelku.. ale dziekujesz w s z y s t k i m to znaczy fiziemu? bo tylko on sie dopisal no i ja.. o bosz...