Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maracuja

Najśmieszniejsze teksty Waszych nauczycieli/wychowawców/przełożonych

Polecane posty

Gość maracuja

Matematyca w gimn (najzupełniej serio) : "I zamiast czuć skruchę, żal, dyskomfort, że nie macie cyrkla, wy się z tego śmiejecie, obracacie to w żart!?" Fizyca, dziś : "Które zjawisko falowe kochasz najbardziej :> ?" "Czuję się zabita" - gdy została pomylona interferencja (nakładanie się fal) i dyfrakcja (ugięcie tychże) ;)

Gość Die now...
Kurde, dzieciaczku idź się poucz tej fizyki...

jeszcze w LO stawiajac 3 pale na jednej lekcji moja ukochana pani histeryczka powiedziala, ze lubi mnie :O

uwaga w dzienniczku w szkole podtawowej: \"państwa córka nie potrzebuje się uczyć biologii\" :-D mój ojciec dopisał podpisując uwagę \"skoro tak to proszę ją zwolnić z tej lekcji \" :-D uwaga dotyczyła całej klasy bo nie nauczylismy sie jakiegos tematu :-) dodam, że to było 15 lat temu i do tej pory smiejemy się z tej uwagi jak sobie to przypomnimy

Gość babka od polaka
przyszła do nas na religie po dziennik a ksiądz sie pomylił i akurat coś tam żyletką wydrapywał bo korektorem nie wolno i mówi do babki: zaraz dam ten dziennik, tylko SKROBANKĘ skończę

Zrobiliśmy w podstawówce jajo jednemu z nauczycieli i zamknęliśmy się w sali...Wpisał nam zbiorową uwagę do dziennika : \"Klasa zamknęła się w klasie od środka i się śmieje\". Ten sam nauczyciel na jedne z lekcji wpisał uczniowi uwagę: \"Beczy na lekcji (beeee)\" ;):D:D:D:D:D

Gość maracuja
e, chwilowo nie muszę się fizy uczyć, bo mam dwie 5 ;) teksty dotyczyły odpowiedzi mojej koleżanki. matemtyca w lo - "dlaczego delta miażdży?"

u mnie w kobieta, która próbowała nauczyć mnie innych mojego pokroju nastolatków historii mówiła: ...bo, laske ci postawie :D nikt się wtedy nie uczył, ale to klasa typowo chłopieca była ;)

Gość Die now...
Gratuluję :)

nieuwazalam kiedys na lekcji i moja wychowawczyni po nazwisku zawolala mnie i zapytala\" Czytalas abc dobrego wychowania?\" ja na to ze nie a ona odpowiedziala \" tak myslalam\" normalnie mnie szoklo!!! \'

Gość maracuja
odpowiedz z fizyki mojej kolezanki Ani : pyt : -Co to jest mol ? Ania- mol to jest 6,02 razy 20 do 23 potegi cząsteczek pyt- ale czego ? Ania- no...cząsteczek... pyt- ale czego tych cząsteczek? kapusty? Ania (b. poważnie, przekonana że to na serio) - no nie kapusty... całe 4 minuty trwała owacja klasy ;) :D

Gość maracuja
dziękuje ;) Polonistka opisuje obraz sentymentalny - kobieta, meżczyzna, ławeczka i te sprawy. Komentarz : " siedzą i kumkają między sobą" ;)

Gość ihateathletics
W podstawówce na wuefie NA BOISKU wuefista do kolesia z mojej klasy: Strzelecki, wyjdź za drzwi. też w podstatwówce na geografii padła nazwa - wodogrzmoty mickiewicza. ktoś sie zapytał skąd ta nazwa, nauczycielka odpowiedziała że może poeta coś tam pisał w tym miejscu, a koleś mówi: może sie odlewał

Gość hehehehehehehe
facet od Woku do kumpla mojego Ty bialy misiu z ostatniej lawki albo 3 zlocisze....zamiast 3 zlote:D

Gość maracuja
dobre :D przypomniał mi się jeszcze jeden tekst, na wycieczce klasowej w Zakopanem. Siedzimy na Kalatówkach,a geografica wstaje i zaczynając lekcję w terenie mówi : "wyobraźmy sobie,że jesteśmy tutaj..." :D

Gość hehehehehehehe
albo facet od WOSu zaczal gadac cos o modzie jaka teraz panuje i mowi tak: Teraz to jest moda na bielizne koronkowa,wiem,bo mam dwie corki,na to ktos,to pan kupuje corkom bielizne??:D:D

Gość uwaga uwaga
teksty mojej byłej polonistki: "Niezły skurwysyn był z tego Zbysława!" "Kobietom różowieją sutki i inne rzeczy..." "Właśnie sobie uświadomiłam, jak dwuznaczne jest określenie- POSTAWIĆ KOMUŚ PAŁĘ" "A pod wieżą rycerz na koniu z postawioną kopią, która miałaby coś symbolizować" "Andrzej, zdobądź mnie na przerwie" to tylko przykłady :)

Gość uwaga uwaga
albo moja kumpela do bilogicy, która pominęła jej nazwisko przy czytaniu listy obecności: "Pani profesor, pani mnie przeleciała!" :D

Stały tekst mojej ukochanej polonistki z liceum : \"Zielone małpy, wam język polski zwisa śmierdzącym kalafiorem u nosa\" Lekcja polskiego - wywołała mnie do odpowiedzi na temat Safony .Ja opowiadam: \"Safona była homoseksualistką....\" na to Zocha (polonistka} \"Zgadza się, ale to się nazywa lesbijka...\"

Gość suck_spl0iter
Moja psorka od matmy do kumpla stojącego przy tablicy:"No to stań tu sobie z boczku" :P. Albo:"Ciągnij to (równanie) do końca". A klasa jest czysto męsko-szowinistyczna;).

Polonistka:\"Trzeci, żeby było do pary!\" Matematyczka:\" Laska ma wiele znaczeń\" Ksiadz L:\" Jak jeszcze raz przeklniesz to urwę Ci jaja\" Matematyczka\" Liczysz jak opalony Andrzej :D\"

Gość maracuja
i po dzisiejszej fizyce... "Maciek nadal na wolności" - tj, że nieobecny :D "Jestem w książeczce..."- owtierajac książkę "Myslę sobie o tym, używając moich paluszków..." - pokazując nam że coś lezy w jednej płaszczyźnie Babka od fizy jest genialna :)

Gość Bundz
Matematyczka w gim. "wektory są mięsiste" (wykonując dwuznaczne ruchy dłonią ;) To samo typiszcze: "K.(do chłopaka) urzywaj swoich narządów kiedy zajdzie potrzeba!" , a gdy to nie poskutkowało wobec "brechtającej" klasy "Używaj swoich narządów umiejętnie!"

Gość Bundz
I kolejne wspomnienie z gimnazjum. Tym razem fizyka. Koleżanka opowiada o elektryzowaniu (czy czymś takim) i jakims tam doswiadczeniu przeprowadzonym przez jekiegos faceta: "...no i on próbował przyciągnąć do bursztynka trawkę..." Nauczycielka: " yyy... prosze bez zdrobnień..." Polonistka: "Cisza bo się skupic nie moge!" Kumpel: "To niech się pani sprzeda!" Ci sami co w poprzedniej sytuacji. P.: (o balladzie "Lilie") "i jak mąż wrócił z wojny to okazało się, że żona go zdradzała.." K.: "to skąd on wiedział?" (do dyskusji włącza się koleżanka - A.) A.: "no bo wyobraź sbie, że masz 2 dzici i idziesz na wojne. Wracasz po 6 latach i masz 7 dzieci i żone w ciąży!" K.:( z niedowierzaniem) "to oni nie mieli środków antykoncepcyjnych?!" P.: (lekko poirytowana) "K. jakby mieli, to by ciebie tu nie było!"

moja nauczycielka od matmy za kazdym razem, kiedy ktos rozwiazywal jakies zadanka na tablicy pytala sie co jakis czas:\"widza wszyscy?\" (aby sie upewnic, ze wszyscy to rozumieja). No i pewnego dnia ktos mial na tablicy narysowac chyba wykres funkcji, ale narysowal to bardzo nieprzejrzyscie. Na to nauczycielka zwrocila sie do stojacego pod tablica:\"Kowalski, narysowales to tak, ze nic nie widac\" i zaraz potem zwraca sie do calej klasy:\"Widza wszyscy?\":D:D:D ale mielism ubaw:)

liceum, lekcja matematyki. cisza. nauczyciel i zarazem wychowawca duma. cala klasa rozwiazuje zadania w skupieniu i nagle glos wychowawcy \"krzysssiek a co ty robisz w sobote?\" cisza trwa nadal nagle kazdy patrzy po sobie i usmiechamy sie do siebie a krzysiek na to z lekkim niesmakiem \"jestem zajety, a co ?!\" ... moze tutaj nie brzmi to tak smiesznie jak wtedy, ale gwarantuje ze byl niezly ubaw a chodzilo o to zeby kolega krzys poszedl w sobote na olimpiade z matematyki :) wszyscy mieli z tego radosc :)

Gość kredeczka
no wlasnie, to trzeba slyszec na zywo wtedy jestnajwiekszy ubaw:):D:D