Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

durszlak

KONCERTY

Polecane posty

wpisujcie na jakich koncertach byliście, zespoły i piosenkarze zarówno polscy jak i zagraniczni - w miarę możliwości wpisujcie rok i miejsce DZIĘKI

Gość Madziorosławikaaa
- Kukiz i Piersi - Zakopower - Kasia Kowalska - Łzy - Patrycja Markowska - Ira......... zeby to wszystkie zapamiętać:)

Niektóre żenujące ale jak mam wymienić to wymieniam: -łzy -stachursky -brathanki -maryla rodowicz -piasek -szymon wydra (zajebisty koncer,zajebista zabawa dwa razy sie tak bawiłam na jego koncertach) -doda i mandaryna(hhahaha żenada ale tak wyszło) -danzel -raptile(to był koncert) -lerek -18 L -myslowitz i wiele innych ale nie pamietam.Miejsca były różne.zwykle wakacje wtedy dużo sie dzieje

Gość timo69
yyy... duzo tego... ale zabralem sie za robienie listy i niedlugo napisze :D

Gość ja kilka lat temu
byłam na koncercie Andrzeja Rosiewicza.... ... chłopcy chłopcy radarowcy hej!

Gość O P O P O P
oooooo koncert metallicy piękna sprawa, ktoś się może na Metalmanie wybiera? Ja nie wiem czy fundusze mi na to pozwolą... jednym slowem krucho u mnie z kaską:/

vader ( karczycho w kołnierzu ) lux occulta ( tanie wina, niewyobrażalny klimat ) trauma ( kumple z sąsiedztwa, chlanie i jaranie ) samael ( klimat, klimat, klimat ) metallica ( łezka na wspomnienie młodości ) morbid angel ( hę oczywiście morze alkoholu i obolałe karczycho + siniaki ) deicide ( mało głowa mi nie odpadła ) trash\'em all 99\' , 2000 ( kopulacja pod gołym niebem - z mężusiem oczywiscie ) open air fest. 2001 ( spokojniutko i trzeźwiutko, 6 miesiąc ciązy ) ahhhhhhh było tych koncertów jeszcze, ale to są te , które zapamiętałam szczególnie. stara dupa ze mnie ehhhh:-)

Gość timo69
na metallice mi sie nie udalo pojechac, termin nie przypasowal... a zaluje cholernie... P.S. zapraszam na www.timo.interka.pl - stronka z moimi fotkami z koncertow - ciagle w budowie, ale szybko sie rozwija :) P.P.S. chetnie nawiaze znajomosci z kobietkami sluchajacymi muzyczki z gatunkow reggae, rock, ska, metal, gotyk itp :) w wieku tak mniej-wiecej do 20 lat :) najlepiej z pd-zach PL, ale niekoniecznie :)

Gość gość
Swoja drogą wszystkim miłośnikom muzyki polecam klub muzyczny Barometr (warszawa, ścisłe centrum) - może nie bywają tam tak znane sławy jak mcCartneyoczko.gif ale! to super miejsca z koncertami niesamowitych, niszowych, jeszcze nie odkrytych talentow. Koncert +fajna atmosfera w klubie, naprawdę warto. http://barometr.waw.pl