Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agam

puder rozświetlajacy

Polecane posty

Gość agam

Od dłuższego czsu poszukuję pudru do twarzy rozświetlającego ale nie brązującego. Karnację mam raczej jasną, a teraz na jesień dodatkowo jest ziemista i bez blasku. Dlatego potrzebuję pudru rozświtlajacego. Jednak jedoczesnie mam bardzo tłustą cerę więc puder ten musi być na tyle "inteligentny" zeby rozświetlał cerę ale nie nadawał jej dodatkowego połysku albo najklepiej żeby jednoczesnie trochę matowił. Czy znajdę w ogóle coś takiegop? Pomóżcie.

kup sobie mebelline dream matt muss jest akurat dla cery tłustej bo jest beztłuszczowy i swietnie matowi cerę.........po nałozeniu cera wygląda świeżo i naturalnie. Dobierz sobie tylko odpowiedni kolor. Nie pozostawia maski na twarzy.....ja go uzywam a mam cere normalną i tez mi odpowiada....jest swietny i kosztuje cos powyzej 20zł. Ale warto. I na długo wystarczy bo nakładasz dosłownie odrobinę.

najpierw zmatuj całą twarz pudrem matującym, a później nałóż puder rozświetlający tylko na wybrane miejsca, tzn. na kości policzkowe, skronie itp. polecam puder rozświetlający w kulkach Avonu.