Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulekk

.......ciche dni.....

Polecane posty

Gość madziulekk

wiecie co mam na myśli ? jak długo to u was trwa u mni emożna to nazwać ciche godziny lub minuty czy to dobre może powinny trwać zdecydowanie dłużej

Gość teee
u mnie tez nie ma dni....to chyba lepiej ze to krótki okres no bo po co zyc w jakims dziwnym cisnieniu dłuzej niz kilka godzin???

Gość mój rekord
to 7 dni odzywałam sie tylko "służbowo"

Gość bananka
powiem wam i ja ja nie odzywałam 2 dni i 2 noce sama spałam ale normalnie padalam ze śmiechu jak obok siebie przechodziliśmy a tk na codzień kłucimy się często o byle co

Gość madziulekk
maz sie na mnie gniewa bo sie dowiedzial , ze obciagam z polykiem dozorcy wzamian za paczke papierosow " fajrant" bo maz jest sknera i nie kupuje mi ich. powod cichych dni: obciagam za takie marne papierosy i za tylko jedna paczke zlosci sie moj malzonek.

Gość kankana
bananka myslisz ze tak związek w ktorym ciągle si e o cos kłóci ma sens? ja wlasnie jestem w takim, tydzien temu prawie sie rozstalismy z tego powodu :( a ja wcale nie chce tego... u mnie max pewnie ze 4 ciche dni albo raczej kłótliwe :( co tu robić?

Gość bananka
kankana--------------- nie napisałam ż emy bez tego nie możemy żyć a jestesmy po rozwodzie