Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Obiektywna

Skrzypowita...

Polecane posty

Jakie jest Wasze zdanie o Skrzypowicie? Pomaga? Czy nic nie daje? Ja kupiłam dziś i od jutra zaczynam...chcę poznac opinie innych :D

Gość Agniewicz
Szczerze - mnie nic nie pomogła, a kupiłam od razu 3 opakowania i pierwsze zużyłam latem łykając po dwie kapsułki dziennie czyli tak jak zaleca producent - 40 dniowa kuracją, a teraz łykam po jednej kapsułce, ale jakoś specjalnych efektów nie widzę:(

Gość ja natomiast
jestem zadowolona, zużyłam 1 opakowanie czyli 80 kapsułek i jest poprawa-oczywiście nie natychmiastowa, ale jest. Wcześniej przed Skrzypovitą miałam Silicę i ta u mnie nie przyniosła żadnych efektów. Widać każdemu organizmowi co innego służy. Teraz zrobiłam przerwę w braniu Skrzypowity, ale wkrótce zaczne znowu, bo warto. A poza korzystnym (w moim przypadku) działaniem na włosy to jeszcze świetnie wzmacnia paznokcie. Spróbuj i wtedy sama się przekonasz czy ona Ci służy czy też powinnas poszukać czegos innego

Gość lilinka19
Rok temu kiedy zauważyłam u siebie nadmierne wypadanie włosów Skrzypovita mi pomogła, z tym że ona ma to do siebie, że efekty widać dopiero po około 4 miesiącach zażywania, włosy pięknie lśniły, ale nie zrobiły się gęściejsze, chociaż muszę przyznać, że zdecydowanie mniej wypadały, teraz problem powróciła a ja zaczynam brać drugie opakowanie.

ja dziś zaczęłam...mam nadzieję że poprawi to stan skóry...ale dodatkowe witaminki zawsze się przydadzą :D zastanawiałam się czy brać po 1 czy 2 dziennie? ale na początku zrobię 40 dniową kurację i zobaczę co potem :)

Ja zawsze na wiosne i jesien zazywam skrzypowite na moje wloski bo mi wypadaja i zawsze kuracja jak dotad mi pomaga.

Gość delikatanaa
własnie?

przereklamowany produkt - mam go uzywa i nic, kiedys spróbowałam i stwierdziłam że szkoda kasy na to. spróbowałam podobny produkt wiele tańszy kosztuje ok 12 zł SKRZYP Z WITAMINAMI jest tez w takich kapsułkach - opakowanie zielony kartonik i w srodku chyba 5 listków na których sa te kapsułki . Te moge polecic-po nich widze lepsze rezultaty- głównie na moich paznokciach

a na szybsze odrastanie włosów- podcinac włosy chocby o milimetr ale czesciej np raz na 3 tyg , mniej podcinac ale czesciej !

Gość delikatna-zrozpaczona
a co na rozrzerzone naczynka - pomaga skrzypowit?

Gość delikatna-zrozpaczona
w sensie czerwienienie sie skóry np. noska ;=(

Gość N.
A nie można po prostu płukać włosów naparem ze skrzypu? Bo mi głównie o włosy chodzi..

Gość Madzius
ja włąsnie dzis tez kupilam skrzypowite, i zaczynam, tylko troche sie wystraszylam, bo pisze dla dorosłych, dzieckiem nie ejstem bo mam 18 lat, moge ja zazywac? mysle ze zadna hiperwitaminoza mi nie grozi;p pozdrawiam

Gość Madzius
ja włąsnie dzis tez kupilam skrzypowite, i zaczynam, tylko troche sie wystraszylam, bo pisze dla dorosłych, dzieckiem nie ejstem bo mam 18 lat, moge ja zazywac? mysle ze zadna hiperwitaminoza mi nie grozi;p pozdrawiam

skrzypowita jest nie skuteczna.polecam (na wlosy ) REVALID w kapsulkach.efekty sa widoczne juz poo 2 blistrach-wlosy przestaja wypadac itd

skrzypowita jest nie skuteczna.polecam (na wlosy ) REVALID w kapsulkach.efekty sa widoczne juz poo 2 blistrach-wlosy przestaja wypadac itd

Gość Madzius
Belisse zazywa moje siostra i nie jest znow tak bardzo zadowolona, a wiecie jak juz dalem te 20zl to musze je zjesc, najwyzej nie kupie drugiego opakowania, choc zeby byly efekty to 2.opakowanie raczej tzreba tez zjesc... no zobaczymy:) oby tylko mi nie zaszkodziła:)

my kupiłyśmy sobie z mamą skrzypovitę i... I niby dobra, ale jest jeden mega minus! Po nim wmacniają się także włoski na rękach, więc nie wiem, czy \"warto\" ;)

Gość Madzius
hmm moze to i minus, ale mi to chyba jakos nie przeszkadza, wazne by na głowie nie wypadały:) ale dzieki za info:)

Gość Dekompresja
A ja polecam Capivit piękne włosy! Stosowanie przyniosło obiecany efekt :)

Gość bum pa ra ra
owzem, brałam, ale potem nasłuchałam się takich rzeczy o tych preparatach ze skrzypu, czyli zawierających krzem... nie dość, że nie jest wcale udowodnione, że krzem pozytywnie wpływa na włosy czy paznokcie, to jeszcze podobno prowadzi do awitaminowy B1... ja się przeżuciłam na Onozis, bo on działa na aminokwasach siarkowych. włosy mam dużo lepsze, a przynajmniej nie boję się żadnych skutków ubocznych...

Gość see_me_now
ja biore od maja Onozis i nie wzmocnily mi sie wlosy na rekach na szczescie J ogolnie jestem z niego bardzo zadowolona, bo efekty widzialam juz pod koniec pierwszego opakowania. mojej kolezanki mama jest farmaceutka i mowi, ze ten suplement jest spoko, bo ma bardzo dobry sklad (jakies aminokwasy i mikroelementy) bez tych zbednych dodatkow, ktore moga bardziej szkodzic niz pomagac.

Gość windziulek
Włosy wypadaly mi prawie "garściami", zaczęlam Skrzypowitę i biore już 6 opakowanie. Wyrosly mi nowe włosy tak na 10 cm, te co miały wypaść to wypadły.Przy okazji wzmocniły mi się paznokcie. Polecam. Teraz zrobiłam przerwę, za kilka miesięcy zacznę znów.

Gość inaaaaaa
mi skrzypowita pomaga :)teraz farbowalam wlosy farba palette i znow mi wylatuja pallete to zabojstwo nigdy wiecej ta farba nbie zafarbujwe

Gość Weronkaaaaaaaa
Biore skrzypowite od okolo 3 tygodni. Włosy wypadaja mi jak zawsze (choc nie spodziewalam i nie spodziewam sie natychmiastowej reakcji) to dodatkowo bradzo zaczely wychodzic mi syfki na twarzy. w ciagu paru dni wyszlo mi moze z 10 i czuje jak wychodza mi nastepne. nie wiem czy ktos tez mial takie efekty i czy to przez nia... Jedyne co to mam naprawde lepsze wlosy w dotyku ale jezeli tak ma byc dalej to wole odstawic skrzypowite i zaczac brac inne lekarstwa.. czy ktos tez mial taki problem ??

Gość gość
Witam ja.skrzypowite 40+ biorę i jestem bardzo zadowolona efekt już widać było po miesiącu po włosach , paznokciach oraz cerze polecam