Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowartościowana

Obwisły biust - panowie, czy to przeszkadza

Polecane posty

Gość niedowartościowana

Po wykarmieniu dwójki dzieci mój kiedys sliczny biust stał sie dwoma pustymi naciągnietymi woreczkami. Ohyda. Mąż mówi, że to mu nie przeszkasdza. Każdy kulturalny facet pewnie tak powie, ze wzgledu na szacunek do kobiety,matki - ale NAPRAWDE jak to jest? Przy kims innym nie zdjęłabym biustonasza za cholerę, bo wydaje mi sie, że każdy seks potrafiłoby to obrzydzic. Ma to dla was znaczenie?

mimo wszystko jest to troche nieestetyczne ale szacunek dla mamy-Polki jak najbardziej pozostaje ...

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość nieciekawie
i co zwycięży - ta nieestetyczność, czy ten szacunek? cobędzie górą?

Gość tratatata
hmmm a pomysl ze ja nawet nie urodzilam dziecka mam 23 lata i moj biust nie nalezy do najbardziej jedrnych, nie worki - jeszcze - ale na pewno nie sterczace cycki - co prawda nosze miseczke D...... no i wlasnie jak to jest z tym biustem :/ natura jest nieublagana nieestetyczne...no pewnie tak ale wiekszosc facetow ma gikomastrie obwisla klate itp a dziewczynki jednak widza w nich BOGOW echhhh.......

Gość niedowartościowana
nie chce pocieszenia, bo sie widzę, ale opinii, co komu przeszkadza i jak bardzo

Gość tratatata
hehe a ty sobie zrob korekte mozgu....

Gość Dżizas super star
ochyda fe 💤

Gość zaciekawionaaa
a jaki miałaś rozmiar przed zajśceim w ciążę i jaki masz teraz?

Gość tratatata
do ---> do niedowartosciowana a ty jestes kobieta czy tez mezczyzna?????

Gość niedowartościowana
Ale jestescie mili. Mialam 70B.

Gość tratatata
niedowartosciowana faktycznie obwisle czesci ciala - jakiekolwiek i u kogokolwiek (obojetnie czy facet czy kobita) nie sa zbyt estetyczne, ale jak by nie bylo jestesmy ludzmi a nie zwierzetami wiec opocz ciala mamy rowniez osobowosc...i to sie powinno liczyc najbardziej, bo GORSZY OD OBWISŁEGO BIUSTU LUB KLATY JEST....OBWISŁY MÓZG wiec nie martw sie i jezeli Twoj mąz dysponuje jędrnym mozgiem to z pewnoscia twoja osobowosc przesloni mu niedoskonalosci Twojego ciała :D

Gość zaciekawionaaa
a jaki masz teraz? wiesz pytam bo sama jestem przerażona co mi zostanie po porodzie-teraz mam niezbyt jędrne D/E...

Gość niedowartościowana
Ktos odpowiedział za mnie...Ale dzięki strzał w dziesiatkę. tak, miałam 70B, a teraz mam 70c. Wiem, że wyglądam jak krowa, głupia nie jestem ani slepa. Wygladu mi nie trzeba opisywac, przyjemniaczki. tylko co wy na to...

Gość tratatata
on pewnie tez nie jest doskonaly i posiada pewne mankamenty...np ma krzywą faje lub obwisla klate, koslawe nogi itp...zapewne on tez ma jakies kompleksy tyle ze chopy z reguly o tym nie mowia.

Gość zaciekawionaaa
ale czy dbałaś o biust w czasie ciąży,i w czasie karmienia?

Gość niedowartościowana
z "B" zrtobiło sie "C", bo skóry przybyło, tylko nie ma jej czym wypełnic...

Gość niedowartościowana
Troszke, pewnie za mało, ale jak w czasie karmienia przez kilka miesięcy masz takie balony, że ledwo mieścisz sie w biustonosz "E", to zadne kremy nie pomogą, potem mleczka ubywa, a skóra naciągnięta

Gość Kulfon i Monika
E tam , nie wydaje mi się , żeby to było aż taaaaaaaaaaaaakie ważne. Ciesz się , że w ogóle masz cycki , bo niektóre kobiety je tracą - to dopiero jest problem. Mój facet ma nadwagę i to sporą , wiszący brzuch , wcale niejędrny tyłek - i nie przeszkadza mi to. Schudnie to schudnie , nie to nie , nie jest to dla mnie żaden problem , raczej dla niego. A już moja siostra w ogóle by się z takim nie związała , bo dla niej estetyczne , zgodne z dzisiejszymi kanonami ciało to podstawa. Tak więc różne są priorytety i różne gusta. Nie wiem , jakim typem jest Twój facet , czy musi mieć superlaskę ze sterczącymi balonami, czy wystarczy mu , że wyglądasz w porządku. Może być tak , że myśli o tych piersiach z niesmakiem , ale to by nie najlepiej o nim świadczyło. A Ty przyjmij ten stan , w jakim jesteś , za punkt wyjścia , bo cudów nie zdziałasz , taka już jest natura , za to zajmij się sobą i popraw to , co można poprawić. Żeby było po prostu najlepiej jak może być. Bo fajnie się czuć atrakcyjną

Gość niedowartościowana
takie to miękkie w dotyku, takie kawałki skóry. na korekte mnie nie bardzo stać, a zresztą-jak sie nie uda? moje ciało sie nieładnie goi -będą jeszcze gorsze blizny. tak źle i tak niedobrze

Gość niedowartościowana
mąż nie narzeka nigdy, a "ten drugi" nigdy nie widział, bo z biustonoszem sie nie rozstaję...To bez sensu kochac się nago i w staniku, ale nie jestem w stanie sie przemóc, aby zdjąć. myślałabym tylko o tym, a nie o rozkoszy

Gość zaciekawionaaa
a może jakieś kremiki,masaże,ćwiczenia...? cudów pewnie nie zdziałają,ale zawsze coś poprawią;)

Gość niedowartościowana
Nie w takiej skali problemu...

Gość tratatata
o to masz i tak niezle branie z takimi cyckami wiec czego sie martwisz... a jak dalej masz problem...bo widze ze cos nie bardzo do ciebie docieraa informacje napisane na tym topicu to po prostu CIACH i po sprawie tylko oba

Gość zaciekawionaaa
a długo karmiłaś???

Gość niedowartościowana
Łącznie 27 miesięcy

Gość zaciekawionaaa
o kurcze-to chyba strasznie długo:O "łącznie" to znaczy,że byłaś w więcej niż jednej ciąży?

Gość zaciekawionaaa
sorki,właśnie przeczytałam,że masz dwójkę dzieci;)

Gość niedowartościowana
Ojej, mam branie...Przeciez z zewnątrz nie widać, jakie są...Biustonosze dobieram starannie, aby dobrze trzymały. poza tym nic mi nie brakuje. Dopiero w łózku powstaje problem, co z tym robic...

Gość korekta
ja tez urodzilam 2 dzieci,przez kilka lat miałam ten sam klopot co ty. Zrobiłam sobie korekte piersi, zabieg jest drogi i cholernie bolesne dni po nim ale.... jestem bardzo zadowolona. Nie mam stresu z kupowaniem bielizny czy kostiumami na plazy, jestem zadowolona ztego ze sie zdecydowałam, zrobilam to tylko w zasadzie dla siebie bo nigdy nie slyszalam od meza ze cos mu sie nie podoba. Jesli jestes w stanie finansowo pozwolic sobie na cos takiego to polecam, warto, naprawde.