Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karlinkaa

Wstydze sie okropnie

Polecane posty

Gość Karlinkaa

Otoz wczoraj podczas stosunku z moim nowym partnerem(to byl drugi nasz raz),moja pochwa zaczela wydawac dziwne odglosy,bylam bardzo nawilzona i mialam wrazenie jakby mi sie zrobila tam piana i napewno dlatego,te odglosy to nie chce pisac co przypominaly nawet napewno sobie wyobrazacie...On powiedzial,ze juz mu sie zdarzalo to z innymi dziewczynami,ale ja sie pale ze wstydu jak sobie o tym przypomne,boje sie,zeby sie do mnie nie zrazil..Dziewczyny czy Wam tez sie to kiedys zdarzylo??Prosze piszcie.....

Gość Onalalanaolala
to jest normalka

Gość nie zamartwiaj się
to jest wtedy jak sie zapowietrzasz...tzn.kiedy do pochwy dostaje sie powietrze... Gdyby twój facet tego wcześniej nie znał i nie przyja lajtowo, albo zaczął się smiać( ale takc hamsko) to byś mogła sie martwić...

Gość kjm
Po prostu pierdziałaś? Ale numer ja też zawsze mojemu mówię ups, zapowietrzyłam się.

Gość normalka
To normalne zjawisko fizyczne, wystepujace zwlaszcza przy dymanku od tylu. Kazdy doswiadczony facet to wie i w ogole nie zwraca na to uwagi. Jesli ktorykolwiek z twoich kolesi zareaguje na to smiechem, to mozesz byc pewna, ze jest niedoswiadczony i w ogole beznadziejny :)

Gość Karlinkaa
Dzieki kochane,..cholercia,a ja sie tak wstydze,ze dalam plame...nigdy mi sie to wczesniej nie zdarzylo,a nie jestem nastolatka,mam 30 latek i wspolzylam nieraz...

Nie zamartwiaj się sprawami oczywistymi i zdarzającymi sie prawie każdemu . Przeciez sama sobie tego powietrza tam nie wtłoczyłaś ... Jesli partner będzie ci robił niewybredne uwagi , to powiedz mu , ze gdyby miał wieksze przyrodzenie i lepiej do ciebie pasował ( jak korek) , to nie napompował by cie tak . :P

Gość Karlinkaa
Bardzo dziekuje, bardzo... Za wsparcie. Ja wiem ,że to może się wydawać problemem nastolatki ale ja naprawde mam 30 lat i nie pierwszy raz sie kochalam. Jakos nigdy mi się cos takiego nie zdazylo aby moja pochwa wydawala odglosy zblizone do tego halasu ktory powoduje odbyt w trakcie srania. Ja nie rozumiem co sie stalo. Coraz bardziej przekonana jestem, iż jest to spowodawane tym, że przez wieloletnie doświadczenia seksualne moja pochwa uległa procesowi rozciągnięcia. :( Pisząc brzydko jestem rozepchana :( Pocieszcie mnie ?

Gość ulalala
Ja tez mam cos takiego. Jak pierwszy raz to usłyszałam to troche sie wystraszyałm i speszyłam, ale facet kompletnie nie zwrócił na to uwagi. Potem w necie o tym przeczytałam i sie uspokoiłam. Z innym kochałam sie i znowu zaczęłam "pierddziec" i wtedy facet ze smiechem powiedział "ale wpompowałam w ciebie powietrza';) Jesli facet jest doświadczony to wie co jest grane. Gorzej z nowicjuszem bo on faktycznie moze myslec ze dziewczyna mu pierdzi podczas seksu.... NIC SIE WIEC NIE MARTW:) i ciesz seksem

Gość ulalala
Nie napewno nie jest to wtedy kiedy pochwa jest rozepchana. Ja to miałam nawet wtedy kiedy ledwie co cnote straciłam (nawet wtedy chyba częsciej to miałam). To tez zalezy od sposoby w jaki facet wykonuje ruchy (czy wysuwa penisa i wtedy powietrze moze sie dostac czy robi to głęboko)

Gość Karlinkaa
DZiekuje wszystkim za normalne odpowiedzi.Osobe(12.03),ktora sie za mnie podszyla zapewniam ze rozepchana nie jestem.Poprostu nigdy mi sie nic podobnego nie zdarzylo,dlatego poczulam sie niezle skrepowana.Partner nie zareagowal smiechem,co wiecej powiedzial,ze mu sie juz to wiele razy zdarzylo z inna;tyle,ze nie bylam pewna czy mowi prawde czy tez chce zalagodzic moj wstyd.Teraz juz wiem,ze zdarzaja sie takie przypadki-dziekuje.