Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czokoladka

Brąz, brązik, kto uwielbia i dobrze w tym kolorze wygląda?

Polecane posty

Gość czokoladka

;). Ja odkryłam że to idealny dla mnie kolor. Komu jeszcze bardzo pasuje i jakie inne kolory mu pasują :). Może mi też będą

Gość tak jasne
w zeszlym sezonie odkrylas ze dobrze Ci w rozu, w tym sezonie ze w brazie a jeszcze w przyszlym stwierdzisz ze w zieleni. Moj wniosek brzmi: 90% kobiet odkrylo ze braz to idealnych kolor dla nich, wystarczy wyjsc na ulice:O

Gość czokoladkaa
Tu Cię zdziwię :D. Ja brązową kurtkę kupiłam pierwszy raz 2 lata temu i mi się spodobała. Nawet niewiecie jak mnie denerwuje ta cała mania na brąz. Zwłaszcza że uwielbiam też fiolet i krój bluzek carmen i co raz więcej tego widzę :|:|. A różu nienawidzę ;)

Gość niestety ale
teraz bedzie braz a potem szal na inny badziewiasty kolor; jak ci wmowia ze bedzie modny zolty to szystkie beda latac z zoltym - zero orginalnosci

Gość czokoladkaa
ło ludzie, i tłumacz Tu komuś :]. Powtarzam: nie idę za modą bo nie lubię ubierać się tak jak wszyscy. Nie nawidzę różowego, nie mam nic różowego chociaż był taaki modny. Nie podobają mi się futrzaki (buty), to nie moda :P, tylko mój kolor. Teraz możemy kontynuować rozmowę ;)

Gość niestety ale
tak wiec mozna powiedziec ze przez przypadek zbieglo sie to w czasie to ze lubisz taki kolor i to ze taki jest modny i tyle! kontynuacja rozmowy jest juz zbedna wszystko zostalo powiedziane! zyciem rzadzi przypadek!!!

Gość tak jasne
no to masz pecha dziewczyno! Bo teraz cale miasta w brazach. Niczym sie nie wyrozniasz:(

Gość gówniany kolor
ten brąz

Gość to wyglada tak
"O boze kupialam sobie brazawa kurtke dawno temu ojej wszyscy traz kochaja braz ale jeste przewidujaca bo wiem co bedzi modne" bu ha ha

Gość asiorekkk
ja kocham brąz i strasznie się cieszę,bo wreszcie sklepy zapełniły się tym kolorem i mam w czym wybierć-efekt jest taki,że moja szafa jest teraz w większości zapełniona najrozmaitszymi odcieniami brązu,ale co zrobić-to silniejsze ode mnie;) poz tym naprawdę dobrze wyglądam w tym kolorze-mam mahoniowe włosy,zielone oczy i piegi na nosku;)

Gość czokoladkaa
ło ludzie, czy ja mowie że chodze w brązie? Mowie że mi dobrze w tym kolorze, że go lubię ale mam 2 brązowe rzeczy. Więcej kupie sobie jak ten szął minie. A pytam nie po to żeby promować brąz tylko znalexc kogoś kto lubi ten kolor i przy okazji może dowiedzieć się jakie inne kolory by mi dobrze pasowały

Gość ty pusta dzieczyno
dziewczyno nie masz innych problemow ??/

Gość tak jasne
ale przeciez ciezko jest stwierdzic (nie widzac kogos) w jakim kolorze bedzie komus dobrze.

Gość czokoladkaa
hehe, a śmiejcie się ;). Gdyby to była chociaż troche prawda to bym się wkurzyła, a tak mi to ;) asiorek - ja mam wszystko brązowe- oczy, włosy i lekko ciemniejszy kolor skóry. Jakie inne kolorki Ci pasują? :) To jest typ urody.. jesień? :)

czokoladka-dokładnie jestem typem jesieni-tak mi powiedziała kosmetyczka,żałuję tylko,że nie mam ciemniejszej cery,ale nadrabiam to pudrem brązującym w kulkach i fajnie się komponuje z resztą;) inne kolorki to zielenie,zwłaszcza oliwka i khaki,latem więcej beżowych rzeczy.zastanawiam się też nad czymś pomarańczowym,ale nie mogę się do końca przemóc.kiedyś też namiętnie chadzałam w bordo;)

Gość kiciabb
Brąz wszedł w modę w kajach Europy zach.juz w sierpniu akos ,a w Polsce dopiero teraz.Ale to i tak szybko jak na Polskę he

Dziewczyny,po co te klotnie....kazdy nosi to,co mu sie podoba.Stokroc wole braz niz ten cukierkowaty róż.Ja uwielbiam czern,ktora od lat chetnie zestawiam z brazem i bordo....czy mam teraz wyrzucic wszystkie brazowe ciuchy,bo chodzi w nich pół Polski.....kurcze,nie dajmy sie zwariowac....

Gość upupupu

Gość nodi19
ja uważam,że mnie pasuje brąz do karnacji,włosów i ogólnie dobrze w nim wyglądam.

Gość upupupupu

A ja kupilam brazowy plaszcz, bo w koncu dalam sie namowic jak wygladam w nakryciu zimowym innym niz CZARNE. Zawsze mialam czarne plaszcze i teraz widze, ze jako blondynce o delikatnej karnacji na prawde bardziej pasuje cieply kolor, taki jak braz wlasnie

Gość Granitowa Tekla
Ja zawsze chodziłam w brązach i innych stonowanych kolorach. Mam żółtawe oczy ( :P ) i brązowe włosy, więc mi pasuje jak ulał :) Zresztą brąz to kolor uniwersalny ;)

ja brąz noszę już od lat ;) trochę peszy mnie ta presja na owy kolor, raptem wszyscy zwariowali na jego punkcie, nie chcę nikogo krytykować, ale chyba nie warto ślepo podążać za modą, nawet wtedy, gdy zupełnie ten kolor do kogoś nie pasuje... (a na ulicy widzi się to i owo ;) jeśli będzie szał na czerwień i zieleń, to ja pasuję, bo najzwyczajniej w świecie nie są to moje kolory :D

Ja mam poludniowy typ urody tzn. ciemna karnacja, czarne oczy i ciemnobrązowe włosy.Generalnie pasuje mi w kazdym kolorze.Jednak tez uwazam ze teraz to istny szal na ten braz, ale ja sama naszczescie mam swoje ulubione kolory i kupuje tylko te, a nie po to ze tak moda kaze. Moje kolory to:czerwony,bordo,beżowy,biały,pomarańczowy,niebieski,oliwkowy,brązowy i czarny. Nienawidze rózowego,zielonego,żółtego i wszystkich jaskrawych. A najlepiej sie czuje w białym!!

Gość Loli...
CZasem sa takie osoby,ktorym ten kolor zwyczajnie nie pasuje,a juz do szalu doprowadza mnie jednolitosc w ubiorze np.cala na brazowo,fuj:O

Gość Loli...
Przypomnial mi sie jeszcze letni szal na róż:OOd kolczykow po buty....niektore dziewczyny wygladaly jak swinki:D:D:D

ja też mam brązowe włoski, brązowo- żółtawe oczy i uwielbiam brązowy :). Nawet ktoś mi powiedział że kojarze mu się z czekoladką ;)

Gość Granitowa Tekla
czekoladowy miś----> skad się biorą zółte oczy? :P:P:P moje wyglądają jak bursztyny, a jeszcze jak je naświetlić to istna żółć!

Hm, a bo ja wiem ;). Tzn.. moje oczy są wsumie bardziej brązowe, to nie jest taka żółć jaką Ty masz prawdopodobnie. Znam taką jedną dziewczynę z takimi własnie oczami, totalnie miodowe :). Moje mają tylko ciepły, lekko bursztynowy odcień ale są brązowe.. chyba. Taki dziwny kolor ;) Ale je lubie ;). Jakbym kupowała szkła to tylko jak najciemniejsze :D