Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czokoladka

Brąz, brązik, kto uwielbia i dobrze w tym kolorze wygląda?

Polecane posty

Gość do jdes ponownie
lepiej nie zglebiaj wiedzy zwiazanej z psychologia jesli nie znasz sie na ortografii polskiej - zastanow sie nad soba - moze lepiej wziac slownik do reki i przestudiowac albo... nauczyc sie ze szary to... szary, a brazowy to brazowy:) Powodzenia zycze, bo ja w brazie podobam sie chlopakom - a moze Ty...moze Ty jestes po prostu brzydka i nie podobasz sie nie tylko w brazie - wez sie zastanow!!

WITAM DZIEWCZYNY!!! Ja uwielbiam brąz i jego odcienie, ślicznie podkreślają ciemną karnacje, ale one mi nie pasują :( mimo że jestem szatynką mam niebieściutkie oczy jasne usta. Za to ubieram sie w beże złotka sreberka i biele, odcienie niebieskie, wydaje mi sie że też są piękne. Natomiast nie znosze czarnego i szarego, są takie ponure i smutne

Gość miecia
w brazach to chyba rude dziewczyny wygladaja rewelacyjne:) ja jestem blondynka i wygladam jednym slowej jak g....w tym kolorze ale czekoladowe brazy i mmiedzie bardzo mi sie podobaja,

brąz to od zawsze był mój kolor (ruda jestem, niebieskie oczy), ale parę lat temu trudno było w moim mieście kupić np brązowy sweterek. teraz jest tego mnóstwo, ale i na ulicach pełno tzw. różowych panienek w brązach. nazywam je różówymi, bo to małe miasto i kojarzę, że jeszcze latem ubierały się na różówo... glupio mi teraz, bo nie chciałabym być postrzegana jak ktoś, kto ślepo podąża za modą i nosi brąz tylko dlatego, że cała Polska nosi :O

Gość nodi19
ze mną to było tak,że kupiłam sobie jedną brązową rzecz która mi sie bardzo spodobała i zanim sie spostrzegłam....ma pełno brązowych ciuchów! teraz w zasadzie to w sklepach trudno dostac cos inneg...