Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czokoladka

Brąz, brązik, kto uwielbia i dobrze w tym kolorze wygląda?

Polecane posty

Gość Granitowa Tekla
Kurcze, czasami tak się niektórzy gapią w moje ślepia, że czuję się jak hipnotyzer :P Brązowe i żółte oczka górą :P

Gość Granitowa Tekla
link się nie otwiera :o

Gość Granitowa Tekla
aa, już widzę :) to pewnie nie jest naturalny kolor?

Ja nie umiem tych linków wklejać :D. Ale skopiuj i wklej w nowym oknie myszką a nie ctr+c... kurde, czemu te linki tu nigdy prawie nie działają? Ma ktoś na nie sposób? ;)

Gość lustrzane odbicie
a co do tego fioletu, to nie wiecie gdzie mozna kupic jakies fajne spodnice, fioletowe?

Gość marrynattkaa
Ja też lubię brąz bo jest mi w nim dobrze, a pozatym jeszcze fiolet, odcienie szarości ,czarny w którym już tak dobrze nie wyglądam i beżowy. Kolory w których wygladam nieciekawie to zielony, zołty, pomarańczowy i czerwony. Jest naturalnie jeszcze kwestia odcienia np. zielonego, bo czasami mogę coś dobrać, ale to ciężka harówa, w ogóle to jasne blondynki z jasna cera i szarymi tęczówkami maja nie najłatwiej.

Gość gosiak00
Ja odpowiem Tobie "Czekolada" konkretnie na pytanie, bo widze,ze te typiary chyba zazdroszcza Tobie tego,ze pasuje Ci brazowy kolor - jest teraz na topie, a one nie moga go na pewno nosic:/ No mniejsza z tym. Mi tez do twarzy w brazie. Ostatnio odkrylam,ze ladnie mi tez w kolorze oliwkowym...Moze tez sprobuj. Czerwien tez do mnie pasuje... ale teraz to te dwa kolory najbardziej,bo nie dosc ze samodne to jeszcze dopasowane do mnie. Pozdrawiam!!

Gość upupupupu

gosiak -> musimy byc troszke podobnie, bo tez te wszystkie kolory lubie :). Jak bylam mlodsza to chodzilam w takich oliwkach i morowych, jak z wojny ;)

Gość majaa
brąz est rzeczywiscie ładnym kolorem, zkoda tylko, ze tyle go teraz w sklepach, bo juz niedługo wzyscy beda chodzisc na brąz...

ja zauwazylam taka kolej rzeczy.... wiosna lato...kolorowo na okolo :] roze,zielenie, blekity, turkus,biel, czerwien, zolc.... a kazda jesien i zima przynosi szarosc, braz i czern, kazdej zimy mam ciemna kurtke,ciemne buty,raczej na chlape nie zakladam bialych spodni,rozowego swtereka czy turkusowych bucikow.... ale racja w tym roku braz jest bardzoooo trendy :D niech kazdy ubiera sie jak chce...ja mam zamiar zachowac umiar, zakupilam juz co prawda brazowa krotka jak na jesien spodniczke,ale to czy byl to efekt przypadku a raczej upodobania do tego typu ciuchu czy podazanie za moda pozostawiam tym co nie maja nic ciekawszego do roboty tylko ocenianie na forum takiego czy innego stylu zycia :D rozumiem co niesie za soba laska ubrana w braz od stop po czubek glowy :D ale pokazmy swoj poziom nie gadajac tu o tym.. co to da ? pozdrawiam :]

fakt,kobiety ubrane jednokolorowo wygladaja nieciekawie...paralizowal mnie letni roz we wszystkim,wlacznie ze stringami:O

Gość jdes
A wiecie o tym ze kolor brąz odrzuca towarzystwo od Ciebie...Jest po prostu odrzycający jak sie w nim często chodzi( z psychologii).Taki szary kolor i na dodatek w zimie...Tragedia!

jakies 2 miesiace temu poszlam na zakupy i zauwazylam ze nie ma w sklepach praktycznie innych kolorow oprocz brązu.. spodobala mi sie jedna bluzeczka i kupilam ja... swietnie sie w niej czulam i wiele osob mowilo mi ze bardzo ladnie mi w brązie;) w ten sposob, dzieki szale na ten kolor odkrylam ze to chyba moj kolor;) poza tym bardzo dobrze czuje sie w jasnych pastelowych różach i w bieli:)

aha:) nie wiem jaki to typ urody, ale mam niebieskie oczy, ciemne włosy i karnacje moze nie bardzo jasna ale raczej jasna niz ciemna:p moze ktos wie co to za typ:)

Gość do jdes czy jakos tak
Braz jest cieplym, milym kolorem kojarzonym z czekolada - ktory psycholog wymyslil,ze odrzuca??:| Jakis wykret...

Gość a ja sie cieszę że brąz jest
modny! uwielbiam wszystkie jego odcienie! Niedobrze mi się już robiło od widoku panienek w różach i turkusach :o

Gość Moherowa Wiesia
Ja noszę brązowy moherowy berecik,wykonany z czystego moheru zatwierdzonego i poświęconego przez samego O.Maybacha

Gość Brown girl
Ja chodzę ubrana od stóp do głów w brąz, i nie dlatego, ze ten kolor jest wyjatkowo modny w tym sezonie, tylko dlatego, ze od lat ubieram sie na brązowo i garderobe mam skompletowaną na kilka lat :-D A płaszczyk zakupiony 10 lat temu, znów jest modny (fason, materiał ,kolor) Z wyjatkiem ciepłej kurty na zimę, wszystko mam brązowe :-D Pozdr.

Gość do jdes........
"brąz jest kolorem szarym i noszony stale odrzuca towarzystwo, to z psychologii", no dawno tak się nie uśmiałam "Brąz jest kolorem szarym" bardzo dobre, więc droga jdes, nie wypowiem sie jak kolor brązowy wpływa na towarzystwo, ale powiem Ci, Ze kolory w które Ty się ubierasz zle wpływaja na Twoje szare komórki.(szare czyli brązowe? hahahaah)

Gość tak tak a różowy jest kolorem
niebieskim? :p

Gość jdes
No różowy to jest kolor, a brazowy jest dla szarych myszek, a wy gupie jestescie jak nie rozumiecie i chlopcom sie ubrane na brazowo dziewczyny nie podobaja wiem to z psychologi.

dziwne dziwne, bo moj misiek uwielbia mnie w brazach.. i inni faceci tez sie na mnie spogladaja na ulicy kiedy ubrana jestem w brązową bluzeczke, beżowy kożuszek i brazowe kozaczki... a gdybys sie na psychologii znala to nie pisalabys \"gupie\" ...

Gość jdes
do MoNiQs, jak napisałam gupie to nie znaczy , ze się nie znam na psychologii, tylko co najwyżej na ortografii, prawda kochaniutka to nie zabieraj głosu, jak masz pisać głupoty.