Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggg

CV - pomozcie!

Polecane posty

Gość gggggggg

Powiedzcie mi czy w CV powinnam umieszczac tez jaka szkole podstawowa skonczylam, czy wystarczy rozpoczac od liceum ? I jak jest bardziej stosowanie ? Czy oprocz studiow, mam wpisac rowniez to ze chodze na kurs jezykowy ?

Gość kikax
zacznij od liceum..i wpisuj wszystko czym aktualnie sie zajmujesz..moze ie dosłownie kurs językowy..ale np język....na etapie podstawowym czy coś takiego

Gość gggggggg
Chcialam napisac, szkola jezykow obcych " tu nazwa" - kurs jezyka takiego i takiego , czy tak bedzie zle ? Ciezko mi napisac, ze mam ten jezyk opanowany w stopniu podstawowym, bo zaczelam sie go uczyc dopiero od pazdziernika...

Gość x-x-x
zacznij od studiow, nastepnie liceum. szkoly podstawowej nie wpisuje sie w cv, poniewaz jest to logiczne, ze ja ukonczylas skoro uczylas sie w liceum. jezeli chodzi o kurs jezykowy to wpisz date rozpoczecia kursu i napisz obecnie. mozesz wpisac nazwekursu i w jakiej szkole sie uczysz

Gość gggggggg
Ok, wielkie dzięki :)

mozesz ewentualnie nadmienic ze lezakowalaś w przedszkolu 3 razy dziennie. to moze pomóc w ewentualnej karierze ;)

Gość gggggggg
Nienawidzialam lezakowania ;) :P. Jeszcze jedno, czy mam napisac w jakim trybie studiuje ?

Gość gggggggg
up

Gość osiołek...
serial... 🖐️