Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama11

MIASTO KOBIET

Polecane posty

hahahaha, to tak jak ten text, że na bombowe, pierwsze i jedyne takie party zaprasza Bin Laden Air lines:) niżej dopisek \"z dostawą do biura\" mam mase papierów na biurku ja nie wiem po co oni mi to tu znosza ale podejrzewam, że chca żebym cos z nimi zrobiła:) gdzie moja niszczarka?:D

:o pozbyłam sie badziewia, jeszcze niecała godzinka i do domku, papierki wklepałam i jeszcze tylko 3 dni i znów weekend:D

nie pękajcie dziewczyny, jak to mówi koleś kupując gumy w kiosku przykościelnym, gdzie szarżowały moherowe berety, bojówki Radia Maryja, będzie dobrze w tym naszym babskim świecie trzymajcie się ja się wyłączam powolutku:)

na odchodne : :D:D:D:D:D:D Jaskiniowiec wezwał do swojej jaskini dentystę, żeby fachowo usunął mu bolącego zęba. Dentysta wyjmuje z walizeczki dwie maczugi: małą i dużą. Jaskiniowiec pyta: - Do czego służy ta mała maczuga? - Do usunięcia zęba. - A ta duża? - To środek uśmierzający ból. Proszę pochylić się i skierować głowę w moją stronę.

Wszystkie dziewczyny pouciekaly bo pisaly z pracy .Czy jeszcze ktos zostal .Moze ktos nowy kto juz jest po pracy i pisze z domu ?

Ja bym chetnie pogadala ale musze przygotowac obiadek .A co u was dobrego dzisiaj ?

Gość oczywiscie
glupie kurwy zamiast pracowac tlumoki to pisza spalajac panstwowy prad i nic nie robia tylko pierdza w stolki. Kaczynski mam nadzieje z wami porzadek zrobi.

Gość maly domek
Dzis na obiad : kartofelki kotlet i kapucha .

do oczywiscie: idz sobie stad, bo Cie pogonimy. nie oceniaj ludzi jak nie znasz, zalosny wpis. Kama, ja jestem :) jestem jeszcze chwilke, sledze te wpisy, dobry pomysl z tym topikiem 🌼

Gdyby twoja matka wiedziala jaki z ciebie debil to pewnie by cie wyskrobala ty ograniczony kretynie. pozdrawiam

Gość Edddyutek
Do Oczywiście->przykre, że masz doświadczenia tylko z takimi kobietami, nie martw sie możesz wpadać do nas, my jestesmy inne i przede wszystkim niepaństwowe:D Lecę do lekarza paps:d

Nauzykaa .Ciesze sie ze jestes .Wiesz ja tez mysle ze to dobry pomysl .Caly czas mialam wylaczony komputer i jak teraz zobaczylam ile tu wpisow to sie za glowe zlapalam .

Gość Edddyutek
ja jestem inna niz wszystkie samorzadna i samofinansujaca sie . nawet wlasna latarnie mam i ceny promocyjne np. obciag z polykiem 45zl a bez polyku 30zl z wypluciem 40zl.

kama, mnie tez tu chwilke nie bylo;) a tu tyle wpisow, naprawde super pomysl :) teraz ide czytac ale wroce tu wieczorem, pozdrawiam

A ja saonczyc obiadek .Wieczorem jak sie dorwie do kaputera to pogadamy

zajadam kukułki,nawet już zazcynam kukać...ku-ku-ku-ku-;)

witam panie 🌼 a mnie sen bierze :( ale bede dzielna i ide czytac ksiazke :) dobrej nocki !

witka z rańcaa...no komu w droge temu trampki na droge;) zmykam do pracy:) pozdro dla całej kompani ;)

to wy zej to nie ja, raz się pomyliłam i z robiłam literówkę i tak jestesm samodzielna finansowo, pracuję na to ciężko, mam fajnego szefa i skoro on nie ma nic przeciwko to nie wiem dlaczego ty masz problem? W mojej firmie jest tak, że kazdy zna swoje obowiazki i najwazniejsze zeby sie z nich wywiazywac. Ja nie mam z tym problemów. A przytoczony cennik chyba opiewa na Towje usługi...przykre bo nisko się cenisz. Dziewczyny, co u Was?:)

czesc wszystkim 🌼 dzisiaj pracowity dzien mnie czeka wiec nie wiem kiedy tu zajrze, milego dnia zycze :)

Czesc wszystkim .Mialam dzisiaj okropny sen .Snilo mi sie ze ma zywca kroilam mojego kotka . Straszny horror

Gość maly domek
To dziwne bo mi sie snilo ze wielki pies zjadal male kotki .Tez straszny sen

siemka:) kama--neizłys en--tylko ie próbuj tego;) edddytek--;)🌻 lece sprzątac