Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama11

MIASTO KOBIET

Polecane posty

Czesc dziewczyny ja jestem .Przed chwila usiadlam za sterami .Witam cie jedna z tlumu

czesc dziewczyny :) i ja jestem, tylko dzisiaj malo mnie przed monitorem. cos tu dzisiaj mniej nas niz wczoraj, ale moze jeszcze ktos przyjdzie ;)

helloo:) ja juz u narzeczonego w pracy i jak zwykle buszuje po necie;) !!! buźka

czesc agapa :) a ja myslalam ze tu nikogo nie ma ;) trzymaj sie cieplutko, ja uciekam.

Gość Aszka_
Bardzo przyjemny topik. Przeczytałam wszystkie wpisy i myślę,że mogłabym sie dołączyć (jeśli stałe bywalczynie nie będą miały nic przeciw). Pozdrowienia.

elo zią :D:D co u was>? mnie boli głowa i denerwują włosy i w sumie miałam zapuszczać ale nie wiem czy nie wyląduję u fryzjera w końcu :o

hej dziewczyny :) a jednak ktos tu zaglada :) ja jem zelki wlasnie, zaraz jakis obiad, czeka mnie prasowanie. i niestety, dzisiaj kupilam sobie kolejne mazidlo do ciala ;) nie zdazam z zuzywaniem tego ;) pozdrawiam

no i nie ma miasta kobiet :( ciekawe gdzie sie podzialy wszystkie panie moze w dlugi likend odpoczywaja ;)

Niedzielny poranek. Budzi się dziewczyna u poznanego dzień wcześniej na dyskotece chłopaka. Rozgląda się po pokoju i mówi: - O, a mieszkanie też masz malutkie... >>>> --------------------------------------------------------------------- Przychodzi kobieta do lekarza i mówi: - Panie doktorze, mam wstydliwy i nieco dziwny problem. Otóż na wewnętrznej stronie ud pojawiły mi się ostatnio tajemnicze zielone koła. Lekarz kazał jej się rozebrać, obejrzał dokładnie opisane miejsce, po czym zapytał: - Ma pani kochanka Cygana? - Tak, skąd pan wie? - zapytała zawstydzona nieco kobieta. - Proszę mu powiedzieć, że te kolczyki nie są złote. >>>> --------------------------------------------------------------------- Żona do męża: - Kochanie, rżniesz mnie jak zwykłą dziwkę, powiedziałbyś chociaż ze dwa słówka... - Wyżej dupe! >>>> --------------------------------------------------------------------- Ekstremalnie piekna babeczka rzucila studia i postanowila zostac bogata. Dosc szybko znalazla sobie bogatego i napalonego siedemdziesieciopiecioletniego staruszka, planujac zerznac go na smierc zaraz podczas nocy poslubnej. Uroczystosci slubne i bankiet poszly doskonale, pomimo pólwiecznej róznicy wieku. Podczas pierwszej nocy miesiaca miodowego rozebrala sie i czekala rozkosznie w lózku az malzonek wyjdzie z lazienki. Kiedy sie pojawil, nie mial na sobie nic za wyjatkiem kondoma skrywajacego 30 centymetrowa erekcje. Niósl ze soba zatyczki do uszu, a na nosie mial klamre do bielizny. Przestraszona ze cos jest nie tak, zapytala: - A po co ci te gadzety?! Na to dziadek odpowiedzial: - Sa dwie rzeczy, których nie moge zniesc. Kobiecego krzyku oraz smrodu palonej gumy!

Gość młodsza kobieta
a to miasto to też jest dla młodszych? bo jak tak, to ja chciałam tym młodszym (choć nie tylko) polecić fajną stronę: www.mydziewczyny.pl

hello w niedzielny poranek edddytek--znowu fajne dowcipy;) co dziś robicie kobitki???ja dopiero zwlokłam sie z wyrka ,byłam z piesiem a teraz troszke pzred monitorem ściagam notatki --znaczy edukuje sie;) pozdrawiam

czesc dziewczyny :) ja jestem po \'ciezkiej\' nocy ;) filmowej i przy piwku i teraz troche nauki. ciemno na dworze, a jeszcze nie ma 15. cos nam topic zamiera:( ciekawe gdzie sie reszta pan podziala. zycze spokojnej niedzieli :)

bleeeeeeeeeeeee obsmiałam sie jak norka, pojadłam jak świnka, będę jak krówka.. dieta poszła w las? 😭

znalazlam na inym forum Maż Zaobrączkowany osobnik płci męskiej z możliwością przystosowania do życia w niewoli. Odnosząc się do sytuacji w domu, od razu zaczyna szukać jedzenia i miejsca do spania. Trzeba pamiętać, że jest on bardzo daleki od ideału, dlatego wymaga nieustannej opieki i pielęgnacji. Męża należy trzymać w ciepłym i dobrze przewietrzonym pomieszczeniu. Należy męża wyprowadzać na spacer raz dziennie na smyczy, ponieważ może ujawnić się instynkt do uciekania. Nawet najlepiej wytresowani mężowie zostawieni bez opieki mogą nie znaleźć albo nie będą chcieli znaleźć drogi powrotnej. Niestety urzędy zajmujące się wydaniem i rejestracją mężów tak zwane Urzędy Stanu Cywilnego, nie dają żadnej gwarancji oraz nie odpowiadają za zaginięcie lub ucieczkę męża. Należy pamiętać, że okres udomowienia męża źle wpływa na jego naturalne funkcjonowanie - u niektórych pojawia się chęć ciągłych ucieczek, a niektórzy z czasem stają się niepotrzebną i nieestetyczną rzeczą w domu, którą należy się ciągle opiekować. Lecz przy dobrej technice tresowania, mąż może stać się pożyteczny. Zastosowanie: Należy ustalić po co kobiecie, która świetnie daje sobie radę, komplikować życie nabywając męża. W najprostszym użyciu tego osobnika, mąż jest potrzebny do zapłodnienia, lecz przy odpowiednim wytrenowaniu może być użyteczny również w innych sferach życiowych, takich jak: poprawienie sytuacji materialnej, w ciężkich pracach domowych, itd. Użycie: Każdy osobnik płci męskiej pasący się na wolności może być potencjalnym mężem. Zainteresować mężczyznę można czymkolwiek - rozpoczynając od butelki, kończąc górnolotną frazą, której on wcale nie musi zrozumieć. Należy jednak pamiętać, że jeżeli mężczyzna oddzielił się od stada i poszedł za kobietą, to najczęściej dlatego żeby doznać jednorazowej przyjemności i zaspokoić swój pierwotny instynkt. Celem kobiety jest doprowadzić mężczyznę do kompletnego niezrozumienia swych czynów, bowiem tylko w takim stanie jest możliwe zaobrączkowanie, co jest głównym celem kobiety. Po zaobrączkowaniu najczęściej jest zaplanowane wesele, które ma spowodować, żeby mężczyzna jeszcze dłużej nie mógłby zrozumieć, co się stało. Niektóre kobiety uważają, że mąż po zaobrączkowaniu, już nigdzie nie ucieknie. Niestety, to kompletna bzdura. Po zaobrączkowaniu należy zająć się procesem tresowania. Tresowanie: Po nabyciu męża należy od razu przystąpić do tresowania. Należy pamiętać, że nietresowany mąż jest niebezpieczny dla kobiety, jak również dla całego społeczeństwa. Każdy, nawet najbardziej otępiały maż poddaje się tresowaniu, należy tylko go regularnie żywić i mieć dużo cierpliwości. Tak samo jak w przypadku tresowania psów tak i w przypadku tresowania męża należy zacząć od podstawowych komend, takich jak: \"siadać\", \"leżeć\", \"obok\" itd. Komendy jednak należy wydawać nie w sposób dyrektywny, lecz miło: \"Kochanie usiądź, chcę na Ciebie popatrzeć\", \"Kochanie połóż się, na pewno jesteś zmęczony\", \"Kochanie chodź bliżej, lubię jak jesteś obok mnie\". Przy prawidłowym wykonaniu komend należy osobnika podkarmić albo pochwalić, żeby wykształcił się odpowiedni refleks przy usłyszeniu komend. Po przekonaniu się, że dobrze są oswojone podstawowe komendy, należy przystąpić do tresowania bardziej skomplikowanych komend, takich jak: \"przynieś\", \"podaj\", \"pozamiataj\", \"kup mi\", \"oddaj wypłatę\", \"pomóż mojej mamie\", itd. Zakończenie: Drogie kobiety, jeżeli po zrozumieniu wielkości problemu, jeszcze nie zrezygnowałyście z zamiaru nabycia męża, to mogę Was pocieszyć - zadbany, dobrze umyty, uczesany, nakarmiony i umiejętnie wytresowany mąż może kobiecie dać dużo przyjemnych chwil, lecz nie świadczy to o umiejętnościach danego gatunku fauny, lecz o wyjątkowych umiejętnościach kobiet w sferze udamawiania i tresowania dzikich zwierząt. :D

heja!!!z rana:) czy wy tez musicie dziś do pracy??????:(:(:( kto wymyslił poniedziałki:( nic mi sie nie chce ,poszła by z checią sapać ! pozdrawiam:)

spaciulki mi sie chce wiec zmykam do łóżeczka:) pozdrawiam:)