Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodkaa

Najpiękniejsza chwila w moim życiu była wtedy kiedy...

Polecane posty

Gość moja chwila
kiedy moj wspanialy mezczyzna trzymajac mnie za reke powiedzial " I do" patrzac mi prosto w oczy, z przejecia ,wielkiego szczescia i nerwow o malo co a sama nie powiedzialabym mojej regulki,,,ale wszystko zakonczylo sie pieknie i szczesliwie i teraz jestem najbardziej zakochana zonka w swiecie,hehe (a juz 7 at razem)

do Pewno, ze lubie. napiłabym się z checia z Tobą. ale własnie ide do wanny. a potem po Harnasiu :D:D:D:D

to bylo wczoraj wreszcie smialam sie tak spontanicznie i szczerze pierwszy raz od chwili gdy maz zostawil mnie w ciazy ale juz dobrze jest Majka jest z nami bo mam juz syna a ten smiech mnie sama zaskoczyl

Gość oj słodka...
a co ty wiesz o życiu każdego człowieka, co? ile Ty masz lat, że już wszystkie rozumy pozjadałaś?

a kto powiedzial, ze ja wiem, wszystko o zyciu innych? ja poprostu umie się wczuc w sytuacje innych :) ps. nie wiem kim jestes, ale nie rob ztego topiku niepotrzebnej jazdy.

Gość oj słodka...
phi..."nie wiem kim jestes"...no nie wątpię, że nie wiesz, niby skąd miałabyś wiedzieć co to poza tym znaczy "niepotrzebnej jazdy"...??? pamiętaj, że jesteśmy na forum ja rozumiem, że wypisujecie sobie tutaj swoje wspaniałe i rozkoszne przezycia i nic mi do tego ale wkurzają mnie takie puste zdania jak z najtańszej kolorowej gazetki ja też umieM wczuć się w sytuację innych...i nie widze związku

Gość było tych chwil troszke

.......zaczelam sie spotykac z moim chlopakiem, kiedy sie pocalowalismy pierwszy raz :), kiedy pierwszy raz sie kochalismy......kiedy razem nasze pierwsze wakacje spedzilismy tzn tydzien czasu,bo praca,ale super bylo :) bylo to ponad 2 lata temu,tez jest pieknie,ale dlaczego klocimy sie?? :( smutno mi czasem z tego powodu

Najpiękniejsza chwila w moim życiu była wtedy kiedy... lekarz powiedział, że najbliższa mi osoba na tym świecie będzie żyła..... ..............................................................................

ja juz to chyba pisalam. niepamietam. ale naprawde było duzo pieknych chwil w moim zyciu. ale najpiekniejsza jak do tej pory byla chwila, kiedy moglam wziasc swojego Skarba za reke i isc z nim przez swiat. i nadal ide:) i zawsze bede iść trzymajac go za reke :) tylko jest cudnownych chwil w zyciu czlowieka prawda? tylko trzeba je umiec dostrzec /:)

dowiedziałam sie ze jestem chora-może bedzie potrzebna chemioterapia.płakałam! wiedziałam ze będę brzydka, chuda, słaba,wypadną i moje śliczne włosy! a mój kochany powiedział :to nie ważne.kocham cie i dla mnie zawsze bedziesz piękna... podniósł mnie na duchu i to było piękne...

Gość pudnoszeee

tylko chwile sa piekne, reszta to codziennosc, ale wlasnie dla tych chwil warto zyc: *pamietam radosc, kiedy dowiedzialam sie ze dostalam sie na wymarzone studia, wprost skakalam z radosci, bo bylo 10 os na miejsce, *pierwszy pocaunek nad jeziorem i poczatek bycia z A. - moja wielka, nieszczesliwa miloscia, * super wypad nad wodospad i poczatek zauroczenia w D.