Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miraklum

olejek rycynowy plus nafta kosmetyczna plus parafina ciekła Cudowne włosy!!!

Polecane posty

Gość miraklum

Polecam.nie rozdwajają się rosną szybko i są piękne!

Gość hilda
napisz proszę coś więcej.Mieszasz te składniki? W jakich proporcjach? Czy włosy się po tym zbyt szybko nie przetłuszczają?

Gość lilinka19
Co to jest ta parafina, jak się ją przyrządza i ile kosztuje?

Gość miraklum
Nie!Ta mieszanka działa przeciwłupieżowo i nadaje sie szczególnie do włosów przetłuszczających się.Mieszam po kilkanascie kropli każdego ze składników i nakładam na mokre włosy.Owijam w jednorazową reklamówkę ;) a potem w ręcznik.Biore suszarke i podgrzewam ręcznik.Na głowie :) Potem siedze 30 minut i spłukuje.Myje szamponem.To wszystko.Po 3 seriach widać różnicę:) Po długim stosowaniu włosy sie nie rozdwajają.Jeśli je wcześniej podetniesz.Nie ma łupieżu i włosy lśnią jak na reklamie:) Pozdrawiam.

Gość miraklum
Wszystko kupuję w aptece.Parafina ok.5 zł.Jest bez zapachu. Olejek rycynowy ok.6 zł nafta z witaminą A i E 7zł.

Gość miraklum
Parafina ciekła nadaje sie do wcierania w skórę.Nawilża,wygładza.Siostra smaruje nią 1,5 roczną córeczkę:)

Gość miraklum
Mi parafinka wygładziła pięty:P A tą maseczke stosuje podobno Violetta Villas :)

Gość pytajacaaaa
a jak ktos ma włosy blon (rozjasnione) taka maseczka ich nie przyciemni??

Gość monikaaaaa
tylko z jaka czestotliwoscia nakladac ta maseczke? ja myje wlosy codziennie.. i codziennie mam robic ta maseczke ? :)

Gość olginia
Nie codziennie.2 razy w tygodniu.

Gość miraklum
Jeśli Ci przyciemni ( a może tak się stac po długim stosowaniu) to umyj wlosy w naparze z rumianku.Rozjaśni je....

Gość asiek_17
czesc:*:* a nafta moze wyb z wyciagiem z pokrzyw??:>

hm na pewno spróbuję.. naftę i olejek w domu mam;)olejek kupuję za 2 zł:)tylko parafinę muszę kupic.. jakie efekty jeszcze zauważyłaś.. stają się grubsze i mocnejsze?? któraś z was pisała żę parafinąwygładziła sobie stopy?ja mam z nimi wielki problem:(więć proszę napsiz w jaki sposób?;) 🌻

Zgadzam sie. wlosy nie do poznania. Nafty daje dosyc duzo, wcieram we wlosy, poźniej wcieram troche olejku i na koniec parafina. Trzymam dosyc dlugo (nawet 2 godziny) nie podraznia i ogolnie fajne wlosy sa, miekkie i blyszczace, podatne na ukladanie. Fakt trzeba dokladnie zmyc 2 razy, ale warto:) olejek przyciemnia ale to po dlugim okresie stosowania, a olejku naprawde niewiele - kilka kropli.

Gość bribri
a ajk ma się farbowane włosy? czy to nie przeszkadza aj od 2 lat stosuje sama nafte i szczerze mowiac w euforie nie wpadam:/

Nic nie przeszkadza wlosom, olejek rycynowy jest nawet zalecany przy farbowanych wlosach, ja mam odzywke do wlosow farbowanych z olejkiem rycynowym. Ale dla kazdego co innego

Gość asiek_17
czesc:*:* czyli moze byc nafta z wyciagu z pokrzyw??:>

Gość asiek_17
jeszcze jedno na poczatku napisalas Miraklum ze wlasy wszybciej rosna :) rzeczywiscie widac jakas diametalna zmiane dlugosci wlosow??:> a Wy dziewczyny zauwazylyscie zwiekszony wzrost waszych wlosow??:> bo mnie w sumie to najbardzie interesuje mam krotkie beznadziejne wlosy zniszczone trwalymi pasemkami itp

ja chyba spróbuję..ostatniio często prostuję włosy i nie chciałabym żeby się tak mocno zniszczyły.. dziewczyny napiszcie co sądzicie o tej maseczce??

Gość aska_17
czesc :* ja ie dawno zaczelam wasnie zaraz ide sobie zrobic 3 raz ta maseczke jak narazie nie ma jakiejs rozniczy tzn ja nie zauwazam Ktoras z WAs powiedziala ze za 3 razem widac roznice zobaczymy ale ogolnie wloski sa fajne :P:P pozdrawiam zobaczymy jakie beda p dluzszym stosowaniu papa:*:*

Gość KURDE BO TO TRZEBA MIESZAC
Z 2 ŻÓŁTKAMI!!!! WTEDY SIE ZMYJE

Gość a idzcie
drugi raz nie dam sie nabrac! wszystko przez ta parafine! parafina na piety, dlonie itp. to rozumiem! ale na wlosy!!?!?!?! ze tez mnie w pore nie oswiecilo!

Gość KURDE BO TO TRZEBA MIESZAC
no to twoja strata ,ale moja wersja to 2 zoltka lyzeczka oleju rycynowego lyzeczka nafty kilkanascie kropel soku z cytryny i juz a nie tam jaka parafina

Gość ja wcieram sama nafte
i mam blyszczace wlosy oraz mniej wypadaja.Zadnej podatnosci na ukladanie ani szybszego wzrostu nie zauwazylam;)

Gość biała orchidea
Kazda maseczke trzeba umiec zrobic, a nie pozniej narzekac ze nie da rady zmyc. Na pewno nie ciepla woda, bo ci sie zoltko moze sciac ;P Ja ta maseczke robie z 2 lyzek nafty kosmetycznej, jednej olejku rycynowego i zoltka, mieszam dokladnie i smaruje wlosy. czekam z dwie godziny pod recznikiem, zmywam... Maseczka ta jest stara jak swiat...moja babcia ja stosowala. A ostanio w aptece kupilam za 4 zlote nafte kosmetyczna z olejkiem...wiec wystarczy dodac tylko zoltko i po sprawie...

Gość asiek_17
czesc:) da sie ta odzywke zmyc tylko trzeba dwa razy glowe umyc i schodzi bez problemu :):) mi trroszke sciemnialy wlosy nnnaadalam mam troszke sianowate (pianki, zele trwala itp) odzywke robie tak jak wy tzn jak w temacie aczkolwiek nie susze trrecznika (nie mam suszarki siotra wziela poczekam jeszcze trosze i bede robic da odzywke NARAZIE JESTEM ZADOWOLONA duzo kazy idzie na to :/ ppozdrowienia papa:*:*

Gość margaretrose
olejek rycynowy z zoltkiem stosowalam jak mialam nascie lat i mialam najbardziej blyszczace wlosy i piekny zlocisty kolor robilam to co dwa dni teraz sa nablyszczacze wiec sie nie chce mi juz tak pracowac ale nafte stosuje zawsze po umyciu glowy dosc duzo najwiecej na koncowki zeby sie nie wykruszaly i dodatkowo krem do ciala jaki mam pod reka , wlosy sa zdrowe , lsniace i puszyste myc nalezy codziennie dla super efektu