Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

nie wierzę Tobie ale jest jedna możliwość ze jesteś kimś kogo znam.. ;)

Witaj, dam Ci rade pewna, jesli pozwolisz, bez ironii i z dobrego serca :D zbyt malo przekonujacy jestes w swym nawolywaniu grzesznicy jak widze. Za malo w Tobie entuzjazmu a zbyt duzo podszytego falszem zainteresowania. Pisze jak to odebrac mozna, bo to slowo pisane. Jeszcze jedno, moze zmienilbys nute, odstapil od flirtu na rzecz konstruktywnej dyskusji, takiej zwyczajnej, byc moze wowczas Twoja wirtualna Magda zjawi sie. Czego Ci zycze

Gość Magdalenaa
jasne,ze sie znamy...zwlaszcza smak swoich cial:)

beebee nie wiem czy znasz historię tego topiku i okoliczności w jakich Magdalena zniknęła jeśli tak to jesteś niesprawiedliwa wobec mnie a jesli nie to rozumiem Twoje wątpliwości...

taaaaak? znamy smak? ; ) jedno wiem Magdaleną to Ty nie jesteś ;) ale słucham... :)

Gość Magdalenaa
hihhihihi....cholera,nie chcialo mi sie czytac tych 18 stron i dalam tylka juz w drugiej wypowiedzi;p ale imie sie przynajmniej zgadza...a fakt bycia grzesznica tym bardziej:)

nie szkodzi :) Magdaleno Grzeszna ;) WYZNAJ GRZECHY... no jeden malutki ;)

jestem bezstronna :) a topiku fakt, nie sledzilam, ale bawcie sie dobrze, w koncu forum to idealne miejsce dla werbalnych gier ;)

Gość Magdalenaa
ja mam wyznac grzechy?a to konfesjonal,czy forum?;p a kolega nie ma zony,ktora by spelniala te grzeszne marzenia?:>

beebee od flirtu mam odstąpić na rzecz konstruktywnej dyskusji? stawiam na KONSTRUKTYWNY FLIRT a Grzesznice lubią flirty oj lubią... ;)

kolega, miła Grzeszna koleżanko, NIE MA żony bo jeszcze takiej nie było która by mnie aż tak zaintrygowała... a grzesznice poznawać lubie tak w ogóle.. nie to nie konfesjonał to ZABAWA ;)

konstruktywny flirt, jak piszesz, jakie spelniac ma zadanie? moze zamiast nieco pejoratywnego flirtu, ktory zaklada pewna gre i wpisana w nia nutke falszu, zaproponuje Ci adoracje, szczera i bezinteresowna, adoracje kobiecosci na forum? :)

Gość Magdalenaa
hmm...zabawa...zabawa liczy sie w dwie strony:) a grzeszkow duzo na sumieniu,wiec ciezko jeden wybrac:)

pewnie ze w dwie strony... dużo..? może sie naucze czegoś od Ciebie? ;) a smak mojego ciała to smakował Ci bardzo czy mniej? ;)

przecież ja to właśnie robie i nie ma we mnie FAŁSZU a jesli Tobie taka forma nie odpowiada (wolisz np. Pucia) to widocznie nie pasujemy do siebie... i prosze wsakż gdzie tu u mnie jest fałsz???

informacja: jestem niezdolny do bezinteresownej adoracji kobiecości bo juz sama w sobie adoracja (według mnie) zakłada iskrzenie erotyczne... ;) co nie oznacza ze zaciągam do łóżka za wszelką cenę...

pozwole nie zgodzic sie z Toba, jakoby adoracja zakladala WZAJEMNE iskrzenie, mozesz przeciez adorowac Magdalene, a ona wcale nie musi byc Toba zainteresowana, prawdaz? ;) Co do Pucia, nie zakladam tutaj zadnej adoracji, bezinteresownej czy tez nie -z mojej strony :D Co do dopasowania, wiemy dobrze oboje, ze za chwilke moge wystapic pod innym nickiem i rozmawiac z Toba w zupelnie odmiennej konwencji, prawdaz?;)

pozwole nie zgodzic sie z Toba, jakoby adoracja zakladala WZAJEMNE iskrzenie, mozesz przeciez adorowac Magdalene, a ona wcale nie musi byc Toba zainteresowana, prawdaz? odpowiadam: jeśli nie będzie zainteresowan to nie iskrzy i ja rezygnuję.. z prawdziwą Grzesznica Magdaleną było zabawnie i \"iskrzyło\"n wiec tęskno mi za nią... a jej tu chyba w ogóle nie ma albo bardzo dobrze sie maskuje co jest możliwe... nie wiesz jak tu było na tym topiku bo połowa jest wykasowana... tak mogę wystąpić pod innym i to jest urok tej zabawy ;)

jeszcze tu zaglądam i patrze ze topik w górę poszedł a ja juz musze iść ajk miło TRENTY :) sie odezwe w poniedziałek! mam nadzieję ze będziesz! miłego weekendu! niech żyje WOLNY KURDYSTAN! i Palestyna też! :)

Gość no gdzie..