Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

Gość mixer21
eeee, kłamiesz

Gość listkownia
Madzia, to już było!

w kwestii montowania przepustniy wielozaworowej na strumienicach równoległych liniowych z absorpcją bezpośrednią to ja sie nie wypowiadam bo sie nie znam...

Gość mixer21
do psychiatry! maniaku!

Gość mixer21
hmmmmm... a gdzie Twoja stopka?

Niezależnie od stopnia prawdziwości Magdaleny ;)...nie wypada.. nie odpowiedzieć na miłe pozdrowienia ..także witam :) Dobrze, że wyszło 2 x nie w innym wypadku skojarzenia mogłyby być niewłaściwe ;)

cześć Trenty ;) to jest bluff, to jest słowo w słowo zerżnięte z prawdziwej Magdaleny... ale nic to, ja poczekam... a gdzie Twoja stopka nie mówiąc o innych cechach charakterystycznych dla Magdaleny... takie zbyt dosłowne... już to było, pamiętam, nawet nie musze szukać z których wypowiedzi to jest skopiowane...

co, już sie zdenerwowało głupie byle co? szybko... trochę mi przypominasz postać z C.S.Lewisa... powtwrzanie i powtarzanie tego samego... to jedyna twoja metoda... mały goebbels... mały wsciekły frustracik...

Gość krew za krew
nieudolny podszywacz...

hmmmmmmmmmmmmm... ja się nawet nie skarżyłem... a usunięto... a dzięki ;)

Grzesznico! Ja do Ciebie wołam z głebin przepastnych sieci... przeczytaj jeszcze raz co napisałaś... i pomyśl! czy zasłużyliśmy sobie? na taki los... że o swojej skromnej ;) osobie nie wspomnę... Żegnam się z Wami kochani, zdecydowałam, że to koniec Dziękuję Facecikowi .... byłeś świetnym menagerem i z pewnością jesteś cudownym mężczyzną Wszystkim dziękuję i pozdrawiam Zdarzyło się coś , co zdecydowało o tym ,ze muszę zniknąć, całusy Kochani Ja tu poczekam na Ciebie... :(

Gość ARAB ***
HEHEHHEHHH A TO CIEKAWE,FACET ZNOWU CHCE HAREM ZAŁOŻYC :D ONA UCIEKŁA I JUŻ NIE WRÓCI ;)

Oj chyba nudzisz się Facecie:) dzisiaj w pracy ;) ...skoro miernoty zaczynasz dzielić na wklęsłe i wy-klęsłe ;)...a co do podziału ten może być tylko jeden miernota całkowita lub częściowa ;)

Gość z*a*g*l*ą*d*a*m
a to ciekawe, dalej nie dają za wygraną ;) ??????????????

Trenty :) to ciekawy temat, hihihi napisalem ze to miernota o menisku wklęsłym dla podkreślenia jedynie rozległości i głębi płycizny tej istoty... ciasne samo sie w sobie nie mieści i sie wokół rozpycha... a pracy mam dość :) tylko tak chcialem wykazać swoją obecność na topiku!

Trenty :) to ciekawy temat, hihihi napisalem ze to miernota o menisku wklęsłym dla podkreślenia jedynie rozległości i głębi płycizny tej istoty... ciasne samo sie w sobie nie mieści i sie wokół rozpycha... a pracy mam dość :) tylko tak chcialem wykazać swoją obecność na topiku!

Temat miernot jako takich- sam w sobie skazany jest na pierwotnie niski poziom by nie rzec na dyskusyjne dno …;) a że się rozpycha …no to już nieco ciekawszy watek ..jak nie ma gdzie i jak to chociaż w Internecie wyzwala wszystkie swoje instynkty „rozpychacza niedowartościowanego” ;)

hihihihihihi wiedziałem ze uznasz temat za \"interesujący\"... bede tu bywał i może Ty też zaglądniesz... ;)

trenty. ale dałaś. jakbym słyszał moja niedoszłą teściową. tez starała się bakułować. ale jak potrebowała czegoś to byłą słodka jak renia bergerowa. kurcze. gdzie uczą takich zachowań?

geronimo-cadilac-> no cóż… muszę przyznać, iż tak słodka jak R. Beger nie bywam nigdy :)… czego uczą ?? ..bo ja ogólnie rzec biorąc chętnie Ci odpowiem …:D

aaaaaaa mamy gościa... no miło ;) zapraszamy panie dżeronimo pan masz taką czarnowidzącą wnikliwość... a do członków samoobrony mój stosunek jest WYBITNIE negatywny proponuję odrazu rzucic na pożarcie sępom...

Gość aż strach sie odezwać
kogo rzucić na pożarcie ?? nowego goscia ?? tak od razu ?? :D

Gość harpia szalona +++++++++++++
;) ;) ;) :D :D :D :classic_cool: [cool :classic_cool:

Gość zuzia 1977
i dalej nic ? :( nie można odnaleźć grzesznicy magdaleny..szukam i szukam i znaleźć nie mogę odezwij sie madziu i daj znac :(((((((((( plissssssss