Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

Gość melodyjka
ale dobre, ha ha ha , dawno tak się nie uśmiałam, brawo facet30 :D , ja nie mogę

Gość melodyjka
jasne, że mam ochotkę, jeśli warto .... hi hi

Gość zuzia 1977
sprostowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nasza grzesznica nie uciekla , czytaj uważniej to nie ucieczka, a zreszta zrobila unik w dobrym stylu, jak wszystko :(

Gość kobieta32
Oj broń Facet30 dobrego imienia swej wybranki :) Ciekawa jestem czy za nią tęsknisz i czy wogóle może facet tak po męsku tęsknić za kobietą tak poznaną wirtualnie, niby może ,a el nie jestem przekonana jak zwykle się powtarzam i życzę pwodzenia i dobrego zakończenia (nawet mi się zrymowało) :D

ales mnie rozbawił! sam nie umiesz wymyślić nic ponad to co prezentujesz... do melodyjki no to jak pomyślnie przejdziemy istotny okres trzymania się za ręce to przejdziemy do dalszych etapów ;) ale w tej chwili proponuję zlekceważyć wirtualny smród i sie bawić jak przedtem... melodyjko, a co mi zagrasz? ;)

Gość melodyjka
nie wiem, marsz mendelsona ? :D :D :D

dobrze mowilem grzesznej magdalence, zeby zmienila impresaria(menagera0.lewdo kopciuszek nasz(grzesznico to pozytywnie, tylko ty pantofelka nie zostawilas o boska istoto) sie oddalil a facet30 juz romansuje z innymi oj nie warto bylo mu dusze zaprzedawac o magdaleno, dobrze zes serca jeszcze nie oddala czekamy , ciagkle czekamy

Gość melodyjka
Luby , ty też się w niej zakochales :D ? ależ kobietka ma pole rażenia ;)))))

Żenada ...chciałabym napisać, że tobie by nawet kiełbasa nie pomogła - ale po co ;)...

do kobiety32 w tych warunkach nic ponad obrzucanie sie wyzwiskami nie jest możliwe a to nie ma sensu Grzesznica M. powiedziałaby Ci to samo... do melodyjki nie za wcześnie na ten utwór? hihihihi

Gość kobieta32
Może i prawdę głosisz Facet30 :) A grzesznicę -wszyscy podrabialscy i tak się da rozpoznać-mam na myśli tę prawdziwą- ona miała swój styl :D

Gość buchaj na dachu___________
a taka ładna para była , taka ładna :)))) a borsuk siedzi i w srenerka zawija :))))))))))

też tak myślę ze ja rozpoznamy Ona nie wytrzyma presji własnej osobowości i znów oświadczy jaka jest wspaniała i ja na to zaczekam Magdaleno! ja czekam na Ciebie! Pamiętaj! a teraz poflirtuję... melodyjko...

facet nie znasz sie i głupio generalizujesz Magdalena ma Osobowość i to sie czuje no, może nie każdy wyczuje a ze nosa zadziera? co to szkodzi ma powody i nie wątpię w to ze jest miła i urocza...

Gość nauczycielka najlepsza
niech nikt się nie boi, jak gdzesznica się pojawi, to da się ją rozpoznać , to jest prawda z tym stylem, prawda pozdrawiam wszystkich z pozytywną energią :)))))

no no, facet30 dales czasdu teraz,na jakis czas zwracam honor

Gość TOPIK UMRZE
TOPIK UMRZE A ONA SIE NIE POJAWI

Gość uwielbiam błaznów
Do topik umrze ->Czas zacząć się bać hihihihi co za błazen ....

do Lubego miło ze jest tu równiez sympatyczny facet... i nie ma sie co zrażać wirtualnym smrodem...

Gość uwielbiam błaznów
Do Masz facet -> proponuje żebyś się jeszcze rozpłakał na sam koniec:D

Gość Anitka 780909
A ja mogę powiedzieć że niech każdy robi co chce z swoim życiem ale , z autopsji mojej sąsiadki z bloku , która też jest prostytutką i ma dziecko wszyscy się od niej odsuneli .Kobiety ją obgadują , faceci wyzywają a to dziecko nie ma koleżanek bo nikt nie pozwoli się bawić z dzieckiem dziwki .Sama mam opory żeby dotknąć tą małą chodz lubię dzieci .A sąsiadka na dzień ma 1000 zeta i sobie żyję ????

Gość kobieta32.
widze , ze i mnie kobiete32 ktos podrabia ale ja bylam kobieta 32 z kropeczka i rowniez oddaje swoj nick , zegnam sie z Wami i popieram Magdalene

Gość Topik ....
:)

Gość Zuzia 1977
Smutno, :((( zobaczyłam,że topik ruszył ,pomyslełam ze magdalena wróciła... :(