Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

Gość zuzia 1977
Luby a o mnie nie wspomnisz nawet :( ? Ja ciebie witam miło i pamiętam :)))) 🖐️

droga zuziu-prosze o wybaczenie 🌻 bardzo milo ciebie witam i cieple dziendobry przesylam :D

Gość zuzia 1977
kochany luby :))) dlatego ze ciebie lubie-wybaczam ;))))

Witajcie Kochani :))))))))) 🌻 :D 🌻 ;)))))))) Przepraszam , że \"trochę\" mnie nie było... Przyznam szczerze, że chciałam wyciszyć sytuację z tą moją \"podróbką-kopią\" nieszczęsną... Trochę przykro, tym bardziej że wypowiedzi tejże osoby znacznie odbiegają od mojego sposobu myślenia :( i postrzegania ... No cóż, każdy ma inny punkt widzenia ze wszytkim trzeba się zmierzyć, bywają znacznie gorsze rzeczy ... , więc nie rozpaczajmy ;) Mam nadzieje ,że mój powrót na topik okaże sie trafny i pozytywnyny .... ❤️ Drogi Faceciku, stęskniłam się ... witam Cię gorąco... Witam Lubego, Trenty, zuzię, kobietę32-jeśli jeszcze nam kibicuje..., no i wszystkich nam życzliwych :))))) Dla wszystkich słodkie buziaki 👄 Poza tym wszystkie podróby, ksera, marne ludzkie prowokatury.... pamiętajcie o jednym : GRZESZNICA MAGDALENA jest jedna, nie do podrobienia , jest oryginalna i ... NIEZNISZCZALNA :classic_cool: 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

witaj slodka grzesznico magdalenko :)))))))))))))))))))) ech-warto bylo czekac.nie zwatpilem,ze ty zwatpisz ;) milo cie widziec, buziaczki słonko pozdrawiam

Gość zuzia 1977
heja magdo kochana,nie przejmuj sie tymi berbechami,takie zgnilaki i tak nie maja sily przetrwania 🖐️ 🖐️ 🖐️ :D :D :D

Gość zuzia 1977
dzisiaj fajny dzien-bo oczywiscie piatek jest i już się ciesze na wypoczynek i imprezę andrzejkową, bo andrzejki dopiero 30, ano ale ze sobota to impreza andrzejkowa u mnie w oprzyspieszonym tempie :D

Ja też droga zuziu cieszę się na ten weekend, bo i u mnie impra \"przyspieszona\" (chodzi o andrzejki)... Jak się pracuje ,to trudno tak w tygodniu zaszaleć, chociaż zdarzało mi się , nie powiem :classic_cool: ;)

U mnie nawet podwójna urodzinowo-andrzejkowa ;)..i też się cieszę :) Witaj Magdo :) ..Zuziu :) Faceta nam wcięło, ale muszę przyznać że całkiem dzielnie próbuje Go zastąpić luby;)

Mój menager (Facecik) ma chyba dzisiaj znowu sporo pracy, albo też wyprowadziły go te paprochy, zaśmiecające topik :((( Mam nadzieję, że się pojawi, choćby się przywitać... :D Co z Wami kochani..... ;)))) Zuziu, Luby ma rację, nie dajmy im się sprowokować :classic_cool:

Żegnam się z Wami kochani, zdecydowałam, że to koniec :((( Dziękuję Facecikowi .... byłeś świetnym menagerem i z pewnością jesteś cudownym mężczyzną :) Wszystkim dziękuję i pozdrawiam ❤️ Zdarzyło się coś , co zdecydowało o tym ,ze muszę zniknąć, całusy Kochani 👄

jaka szkoda :(((((( moze jeszcze zmienisz zdanie o grzeszna niewiasto..... może...zegnaj :(

jestem o Grzeszna Magdaleno! Witam Cię namiętnie! ;) ale nie mam niestety czasu :( pa...

Gość zuzia 1977
tak rzeczywiscie szkoda, ale nie dziwie sie grzesznicy plugawe istoty , wredne zakompleksione jędzowate ludziska zegnaj kochana grzesznico i tak mam nadzieje ze sie kiedys odezwiesz :( 🌻

Gość kobieta32
No i sprawdziło się to, o czym mówiłam, ze topik nie przetrzyma próby czasu.....A fakt , że zapowiadał się ciekawie....Chyba jednak Facet30 mało zabiegał o grzesznicę i mało się starał..., za mało :D Pozdrawiam pomimo wszystko ;)

Gość zuzka a ty uciekaj
przepraszam cię zuzka, nie chciałem cię obrazić, ale nigdy nie miałem kobiety i mam z tego powodu kompleksy :(

Gość chmmmm............
hejah 🖐️ tu kosmos z tej strony grzesznica magdalena, pozdro z kosmosu :D

Gość kawał hi hi hi
W szpitalu na nocnym dyżurze kochają się (uprawiają sex) pielęgniarka z lekarzem..... W pewnym momencie pielęgniarka pyta lekarza : - doktorze, a pan ma specjalizację z anestezjologii ? Doktor odpowiada : - co też siostra opowiada, przecież ja chirurg. Na to pielęgniarka : - to rżnij pan, nie usypiaj !!!

Grzesznico! Magdaleno! Ja do Ciebie wołam opamiętaj się! Jak my tu teraz bez Ciebie? :( Zmień nick... nie wnikam czemu tak zdecydowałaś ale mam nadzieję ze nie z powodu tej miernoty... ... której najchętniej bym odrąbał głupi łeb

Gość kobieta32
A jednak ...... romantyk :) Oj żebyście się jednak odnaleźli, iskrzy mi to na odległość. Ale do siebie lgniecie i siebie unikacie jednocześnie :( . Wszystkiego dobrego Facet30 , żebyś ją odnalazł, bo pewnie warto ...............

Gość zuzia 1977
prawda kobieto32 jakie to ładne ? ach, az sie sama rozmarzylam, jak w romantycznej komedi :)))))))))))))))))

Gość kobieta32
Owszem ładne, ale co z tego wyniknie i wogóle czy coś wyniknie czas pokaże. I czy się wogóle dowiemy. Bo skoro Grzesznica zrezygnowała, to czy jeszcze da znać, czy zmieni nika, czy nam powie o tym ze np.nika zmieniała ????? Chm...zastanawiać się można bez liku.... Mam nadzieję ,że TIO ma szansę powodzenia :( Pozdrawiam zuziu :)

Gość zuzia 1977
dziękuję kobieto32 ja tez ciebie pozdrawiam tak czas nam pokaze, ale grzesznico kochana!!!!!! cokolwiek bedzie ,daj nam znac o sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ARAB ***
HEHEHECH ALE JAJA JEDNAK UKAMIENIOWALI TĄ GRZESZNICE,HEHEHEHE NO TAKIE ŻYCIE, NIE CHCIAŁA BYC ZONA ARABA, TO MA ZA SWOJE ALE MOWCIE CO CHCECIE, NIE BYLA TAKA ZLA, BYLA COOL.HEHEHEH GRZESZNICA, NIE PEKAJ,WRACAJ,FAJNE MIALAS RIPOSTY,CIETY JEZYCZE(PRZYDALNBY SIE CO PRADA DO CZEGOS INNEGO TEZ0 ALE SERIO-NIEZLY AFACET TO BADZIEW,NIE DZIWO ZE LASKA UCIEKLA

a ja ciagle licze grzesznico slodka ze sie odnajdziesz :(((((((

Gość dziwny topik
dziwne to wszystko, przeczytałam, ale teraz to naprawdę jestem ciekawa czy wybranka autora topiku się odnajdzie. Będę sledzić od czasu do czasu i podnosić , z ciekawość :) Pozdrawiam wszystkich zakochanych ❤️ ❤️ ❤️

Gość melodyjka
a mnie sie wydaje,że facet30 to fajne ciacho ;)

zal patrzec,grzeszne cudo trzymalo tutaj rezon jako tako jednak , eh :(((((

Gość ARAB ***
NIE ROZBAWIAJ MNIE LUBY-COS TY GOSCIU -Z CHOINKI SIE URWAL ?????? GRZESZNICA NIE JEDNA NA SIWECIE , DUZO TAKICH S... NO ALE JEZYK TO FAJNY MIALA , NIE POWIEM,COS MIALA HEHEHEH