Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt - mniej niz zero

bezsens zycia

Polecane posty

Ludzie, zastanawialiscie sie czasem, po co zyjecie? Ja mam 31 lat, zonaty, (ale nieszczesliwy z nia; rozwodu nie chce, bo boje sie ze to jest straszny grzech - moze nie sam rozwod, tylko potem zwiazanie sie z inna kobieta, no bo slub koscielny obowiazuje); mieszkamy obecnie w anglii i zastanawiam sie po co to wszytsko... po jakiego wala my zyjemy, meczymy sie, zrabiamy pieniadze, po co..... jaki cel nam przyswieca? przeciez i tak kazdego z nas wkrotce tu nie bedzie (moze juz jutro, moze za rok, za 10 lat) Napiszcie jaki jest sens zycia dla was. Czy nie lepiej isc na tamten swiat, skoro tam ma byc tak pieknie, bezproblemowo.....

Gość koleszka
szerokiej drogi......:-P

Gość najbana
koles napij se zemna bo zycie taraz czy potem jest do dpy mam 33 lata zdrade meza zamsoba iw em jedno nie waztro dbac b itak jaas kuwa sie zawsze znajdie co die w nawetdobre zycie wpiedoli

Gość Stary Brandzlownik
ja żyje dla wytrysku !!

Gość Fabienne zapomniala o zegarku
nie pij juz dzisiaj wiecej :D

Gość iwonka20
Żyję dla mojego Szczęścia- mojego mężczyzny.Gdy jest źle wystarczy, że się przytulam i cały świat dla mnie zamiera, bo najważniejsze jest w tej chwili to, że mamy SIEBIE. Żyję dla piękna, które jest wokół Nas (a którego tak wielu z nas po prostu nie dostrzega) Żyję po to, by się uśmiechać, by nieśc innym radość, dzielić z NImi smutki i troski ,podać komuś pomocną dłoń, obserwować cały ten świat. Smutne jest w dzisiejszym świecie to, że gdy idzie się ulicą tak mało jest w ludziach ciepła,pogody ducha, tak mało serdecznych uśmiechów na twarzach. Ciągly pośpiech, ciągła walka o to, by być tym lepszym, by dostać awans, by moim dzieciom było lepiej niż dzieciom mojej koleżanki .. Mimo wszystko ..cieszę się , że żyję .. a każde przeżycie Nas czegoś uczy , nawet to najbardziej przykre pozdrawiam :)

ale durne te wpisy - czemu sie pode mnie podszywacie? Myslalem, ze tu sa normalnie ludzie tez, ale widze, ze nie.... szkoda. Ja juz nic wiecej nie napisze, wiec jak pojawi sie cos z moim nikiem, to nie bedzie ode mnie.

Gość najbana
wonka ty mowisz o kochasiu??krego porwalas jakies zonce?/gratluje naprawde zdobro wokl ciebie samo ,gratuje pwyboru prawie jak w naszym zadzie ide po kolejne piwo

Gość iwonka20
"nikt...... " są tu normalni ludzie, ale chyba ich niedostrzegasz , nie mówię o kilku moich poprzednikach..

Gość najbana fabienne
ja lubie piwa kilka a o iwonci to caly e fporum opisze wiec jej podglady sa raczej nie zbyt ciekawe

Gość Stary Brandzlownik
wytrysk moim egocentrycznym sensem marnej,ziemskiej,egzystencji

Gość ale ty walniety nikt male zero
od kiedy to pomaranczowe wpisy sa dobre?zawsze ktos jak chce to sie pwierzy a ty jak male dzieckio obrazam sie i ide na swoje podworko dzieciak kuzwa

Gość żyję bo
mam nadzieję że kiedyś wymyślą napęd nadświetlny i będzie można polatać po galaktyce