Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diiiiiii

czy faceci są popieprzeni czy tylko mój??? .....

Polecane posty

Gość do diiiiii
zacznij się przy nim za innymi chłopami ogladac to od razu ci się oswiadczy, bo się bedzie bał,ze Cie jemu ktos sprzed nosa zgarnie, a nie będziesz sobie włosy z głowy rwała na topicu

Gość diiii
no nieeee co to za metoda? beee jak z czasów ogólniaka;)

eeeeeee, diiiii ty sie musisz jednak na coś zdecydować mnie sie zdaje ze jak ktoś nie spełnia naszych oczekiwań to albo kopa w tyłek albo sie przyzwyczaić i polubić trzecia droga jest pozorna bo to zgorzknienie i żal

Gość diiii
tylko weź człowieku się zdecyduj...... jak masz wszystko (prawie) ustawione

Gość diiii
po waszych wypowiedziach nasuwa się jeden wniosek: ja jestem kretynką - konformistką - to się zgadza, niestety ja sie nie zabiore do tej rozmowy, przypuszczam ze kiedyś w najmniej oczekiwanym momęcie wybychne i wtedy bedzie juz poskładane pozdrawiam

Nadal uważam, że warto porozmawiać. Rozumiem że się boisz, że zostaniesz sama. Moim zdaniem chyba lepiej tak, niż twkić w związku, który dla niego jest tylko pozornym. Byc może właśnie \"poczekalnią\". Mysle, że jeśli facet Cie naprawdę kocha, to nawet jeśli ma inne zdanie to Ci to powie.A jeśli bedzie wolał odejść, to może nie był wart Twojego uczucia...

Gość diiii
pozdrawiam

Gość do diiii
owszem, metoda z ogólniaka, ale skuteczna, ja bym nawet wymysliła jakiegos faceta i opowiedziałabym swojemu,że taki zakochany, że oświadczać się chce, a nie kurna będziesz się zamartwiać, wiesz kiedy facet zauwaza swoją kobietę?jak spojrzy na nia oczami kolegów moja droga!;-) to tyle

Gość do diiii i do faceta30
juz ja bym mu dała poczekalnię