Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elea

chce umrzec

Polecane posty

Gość Elea

nie mam pojecia co robic, rety co za zycie. Po pracy weszłam do mieszkania i zastalam go z przyjaciólka w łózku. Chce umrzec. Za 3tyg. mial byc slub

Gość ta ja
no to lepiej ze sie teraz o tym dowiedzialas a nie po slubie :)

Gość nie umieraj
dobrze,ze to nie bylo 3 tygodnie po slubie! Pomysl, jakie mialas szczescie ze go zlapalas! A tak wladowalbys sie w gowniane zycie Ty dopiero teraz zaczniasz zyc, przedtem to byla fikcja

Gość lolitkaa
no to chyba nie masz juz przyjaciólki i narzeczonego :( ale to nie powod zeby przez szmaty chciec umierac .. co nas nie zabije to nas wzmocni :)

Gość no to chyba ślubu nie będzie
i ciesz sie ze teraz wylazła poczwara z twojego mena a nie po ślubie pamietaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)

Gość pierdolisz kobieto
głupoty. Bogu dziękuj, ze teraz dupka przyłapałas , a nie po hucznym weselisku. A jak bardzo chcesz umrzeć, to przejdź się do szpitala np. na chirirgię, albo lepiej - neurologię to zobaczysz świat z innej perspektywy.

Gość Pat i kot
To twoja wina. Po co wracałaś wcześniej

Gość ppppppp
Boze co za kretynki :classic_cool: slaba prowokacja a jakie debilne odpowiedzi :):)

Gość nie umieraj
strzel se kielicha i smiej sie z tego! No i co ze mial byc slub - umierac to bedzie powod miala jego zona.

Gość Elea
Chapie knagi wedrownym beduinom w drodze do Mekki za bukłak wielbłądziego mleka :classic_cool: i jadam polędwice sopocką z Leader Price`a

Gość do Pat i kot
a gdzie ona napisała że wrocila WCZESNIEJ???

Gość prowokacja prowokacją
, ale odzew świadczy, że mamy w sobie jakieś ludzkie odruchy :P

Gość Elea
w tej chwili trudno mi tak myslec. Ja to wszystko co napisałyscie wiem, ale teraz to do mnie nie przemawia. Jeszcze sie cała trzęsę.Po prostu wyszłam, uciekłam wrecz, nawet nie wołał za mna. Własnie dostałam smsa od niego z zapytaniem,gdzie jestem. Ale nie zamirzam odpisywac. CIesze sie,ze mam swoje mieszkanie i nie mieszkam z rodzicami, przynajmniej moge sie wypłakac w samtnowsci. Nie zniosłabym teraz nikogo. Normalnie chciałabym,zeby była przy mnie ta "przyjaciólka"/ Rety, jak to sie stało? Dlaczego nic nie zauwazyłam

Gość Elea
w tej chwili trudno mi tak myslec. Ja to wszystko co napisałyscie wiem, ale teraz to do mnie nie przemawia. Jeszcze sie cała trzęsę.Po prostu wyszłam, uciekłam wrecz, nawet nie wołał za mna. Własnie dostałam smsa od niego z zapytaniem,gdzie jestem. Ale nie zamirzam odpisywac. CIesze sie,ze mam swoje mieszkanie i nie mieszkam z rodzicami, przynajmniej moge sie wypłakac w samtnowsci. Nie zniosłabym teraz nikogo. Normalnie chciałabym,zeby była przy mnie ta "przyjaciólka"/ Rety, jak to sie stało? Dlaczego nic nie zauwazyłam

Gość Elea
ktos sie pode mnie podszył wczesniej

Gość Elea
Teraz mysle,ze to ja jestem kretynką, bo nic nie zauwazyłam. Nawet nie mam piwa w lodówce. A mam ochote sie upic. Znowu napisał,ze jedzie do mnie, co mam robic?

dobrze ze sie teraz dowiedzialas!! widac facet nie jest Ciebie wart!!! głowa do góry, przecierpisz swoje i ulozysz sobie zycie na nowo... nie zadreczaj sie, nie warto tak musialo byc i najlepiej bedzie jak sie do niego nie bedziesz odzywac... trzymaj sie cieplo!!!!

nie otwieraj mu drzwi, niech sie wypcha pewnie Cie bedzie przepraszal i mowil jak bardzo zaluje bzdura!!! facet ktory raz zdradzi zrobi to drugi raz :(

Gość Elea
Mam nie otwierac? Nie chce z nim rozmawiac, boje sie tego co mi powie, nie chce sluchac

Gość Elea
moze wyjde z domu,zeby mnie nie kusiło,zenby mu otworzyc

tak szczerze to umnie bylby juz skreslony!!! zdrada oznacza jedno rozstanie!!! i nie rozmawialbym z nim na twoim miejscu bo po co ?? zeby wysluchiwac tych bzdur wszytkich?? zrobisz jak uwazasz...

Gość Pat i kot
Nie obwiniaj go. On tylko się z nią przytulał

Gość Elea
Nie mam mowy, zebysmy byli dalej razem. Ale jeszcze nie jestem gotowa na te rozmowe, cała sie trzese i jeszcze trudno mi uwierzyc. Przyjaciólka wlasnie nagrała mi sie na poczte, z ejest jej pzykro,ze to było nie na powaznie,ze chce porozmawiac. Ja tego nie wytrzymam

Gość wikidailo
sluchawki na uszy, dobra muzyka i nie otwierac

nie odzywaj sie do nich!! tlumaczenia beda jedne ze zaluja ze to przypadek ze tak wyszlo i nie chceli tego wcale to jest smieszne!!! bo jak szli do lozka to wiedzieli co robia!!!!! wiec naprawde jesli to wytrwasz i nie poddasz sie to wszytsko pozniej sie jakso ulozy musisz byc silna chociaz wiemze jest Ci ciezko :( jestem z Toba!!

Gość Pat i kot
Oni nawet nie byli nadzy poprostu siedzieli sobie w łóżku i grali w monopol

Gość Elea
ten pomysł ze słuchawkami i głosna muzyka jest dobry. Własnie sie zastosowałam do niego. Ale i tak czekam. Nie otworze, zaparłam sie

Gość no to chyba ślubu nie będzie
ile wtopiłaś juz kasy w wesele? obciąż go kosztami :)

Nie rozmawiaj z Nim dziś....ta rozmowa nic by nie zmieniła....odczekaj jakiś czas, koniecznie odwołaj jak najszybciej ślub. Za kilka tygodni porozmawiajcie spokojnie . Niekoniecznie już jako para. A przyjaciółka? Wiesz tak naprawdę to jest trudniejsze..przykro mi. Pamiętaj, że mimo, że boli to i tak lepiej się stało w rezultacie. Bo WIESZ, i już nie jesteś naiwna