Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkoja.

jak przesunąć termin okresu???

Polecane posty

Gość totylkoja.

nie biore tabletek anty. bralam kilka lat temu- LOGEST, bardzo mi odpowiadaly i dobrze sie po nich czulam. jednak teraz planuje wyjazd na sylwestra i akurat wypadnie mi dokladnie w ten termin miesiączka, a poniewaz okres przechodze bardzo bolesnie chcialabym na te okazje go przesunac. Wiec wzielabym jedno opakowanie tabletek anty. Wiem, ze instrukcja jest w opakowaniu ale czy teraz moglby mi ktos napisac jak to sie robi przy pomocy tabletek? Najblizszy okres powinnam miec ok. 27 listopada. kiedy zaczac brac tabletki aby nie dostac 27 grudnia tylko pozniej lub wczesniej o tydzien???? Dziekuje :)

jak zaczniesz brać 1 opakowanie to nie rób 7 dniowej przerwy tylko zacznij nastepne. przestań gdy juz będziesz \"mieć czas\" na okres.tak robiłam jak brałam, jak dobrze pamietam. ale niech ci to ktoś potwierdzi. Fajnego sywestra!

niestety nie pamietam jak to było z tymi terminami, tzn. kiedy powinnas zacząć brać anty. niech ci ktoś inny doradzi.:)

Gość totylkoja.
hmmm.. dziekuje ale nie da sie przesunac okresu biorac tylko jedno opakowanie?

ja tez bylam w tej sprawie u gina, dokaldnie tak samo akurat na sylwestrowy wyjazd wypadl mi okres, zapisal tabletki antykoncepcyjne dokaldnie diane bo bralam juz wczesniej i wsyztsko bylo okej

Gość segda
nie nie da sie przesunac okresu biorac jedno opakowanie tabletek anty dlatego iz bierzesz je pierwszego dnia cyklu czyli wypadaloby wziac 27 listopada kiedy dostaniesz spodziewana miesiaczke pierwszego dnia miesiaczki czyli przypuszczalnie 27 listopada bierzesz pierwsza tabletke nastepnie po skonczonym opakowaniu nie robisz przewidzianej 7 dniowej przerwy ale kontynuujesz branie tabletek do czasu kiedy zedecydujesz ze chcesz mmiec krawienie z odstawienia pozdrawiam

Gość loya
Stosuje plastry evra, w ostanim dniu (7 dni bez plastra, okres) nie nakleiłam kolejnego plastra ( nie zdążyłam wykupić recepty) Kiedy mogę wrócić do plastrów? Czy powinnam poczekać na następny okres i zacząć wszystko od początku? Czy któraś z was miała taką sytuację?

Gość RudaZlosnica
Jeżeli nie zdążyłaś wykupić recepty musisz poczekać miesiąc i zacząć stosowanie plastrów od początku następnego krwawienia:)

Gość muszic do niego zadzwonic
i poprosić, żeby wpadł później numer telefonu znajduje się w bazie AFIS :D 🌼