Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarozowiona

jaki dobrac odcien rozu do danego rodzaju urody??

Polecane posty

Gość zarozowiona

ptanie jak wyzej nigdy nei uzywalam rozu a chcialabym sprobowac, tylko nie mam pojecia jakie odcienie beda mi pasowac mam dosyc jasna cere(opala sie na zloty kolor), brazowe oczy i dosyc jasna ich oprawe (ale bez przesady) wlosy b. ciemny blond czekam na rady:) z gory dziekuje:)

Gość róż ala Barbi

Gość zarozowiona
prosze o powazne komentarze.... szczegolnie ze koloru rozowego jako takiego (ciuchy, cienie) nie znosze;) chce zeby wygladal naturalnie, ale ozywial twarz

kup perelki brazujace i delikatnie ale naprawde delikatnie musnij nimi twarz i bedzie super a jesli masz bardzo jasna karnacje uzyj perelek brazujaco rozswitlajacych oczywiscie musisz miec do tego gruby pedzelek napisz jeszcze jaka masz twarz to powiem ci gdize nalozyc roz jaki owal itd a jak masz foto to jeszcze lepiej doradze ci dokadnie co i jak - jestem kostyczka i wizazystka wiec jesli masz ochote podeslij mi foto

Gość zarozowiona
fotki niestety nie mam mam owalna twarz, raczej szczupla, lekko wystajace kosci policzkowe, dosyc wysoko osadzone brwi niezbyt duze usta, raczej regularne rysy, w miare wysokie czolo

jesli masz twarz owalna to w zasadize rozu nie potrzebujesz bo zawsze dazymy do owalu, ale naprawde rzadko sptukamy sie z w pelni owalna twarza moja twarz np to mieszanina owalu, pieciokata i okraglej wiec dobrze sie przyjzyj swojej i jesli napewno jest w 100% owalna i koniecnzie chcesz uzyc rozu to tylko delikatnie podkresl kosci policzkowe tam gdize wystaja mozesz w tym celu zrobic tak zwana rybke wciagnac usta i policzki i zobaczysz wtedy kosci policzkowe wystajace tam kladziesz roz moze byc troszeczke ponizej trudno mi powiedziec nie wiem jak wyglada dokladnie twoja twarz, pamietaj ze roz musi zharmonizowac z odeiceniem skory, za pomoca rozu mozna korygowac rowniez kasztalt twarzy brody itp ale to juz troszke wyzsza skzola jazdy

Gość zarozowiona
dzieki wielkie za rady:) z pewnoscia zastosuje sie do nich:)