Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuciapka

Wstydliwy temat

Polecane posty

Gość h2o222
Ale wy macie problemy....Chłop będzie miał się czym bawić...

Gość kociara_
nie powiedziałabym, że z tymi obciętymi to jest ładniej

Gość Ania...111
wargi sromowe mniejsze często wystają, mnie też i szczerze powiedziawszy nigdy nie wiedziałam, że może to być dla kogoś problem. Dla mnie na pewno nie a moich dotychczasowych dwóch partnerów seksualnych lubili tę część ciała. Powiem tak dziewczyny: nie wyszukujmy sobie problemów tam gdzie ich nie ma. Problem - i to nieodwracalny mają mężczyźni mający małe penisy. Nasze wargi sromowe to pikuś. Lepiej skupcie się na mięśniach Kegla, wyćwiczcie je, bo to poprawia życie seksualne :)

Gość ader
http://www.bravonude.com/hegre/dominika-c-hegre/studio-nudes/ jakbym wiedział, że dziewczyna miała takiego pięknego motylka i go sobie przycięła, to idiotkę taką rzucił bym od razu. nauczcie się żyć z tym co dała wam natura i nauczcie się z tego korzystać... to tak jak by facet mający 25cm fiuta skrócił go sobie o 10cm bo taka jest norma. nie wiem czy płakać czy śmiać się z wyimaginowanych waszych problemów. cipka musi mieć motylka bo inaczej wygląda jak bułeczka niemowlaka.

Gość oktawio
Dziewczyny, przestancie panikowc ! Jestem ginekologiem i zapewniam Was, że kazdej Pani coś wystaje ! Jednym bardziej innym mniej i to jest normalne ! Wystawanie na 3 cm traktuje jako normę. Proszę nie panikowac ! Prywatnie nie mogę się wypowiedziec ale moim zdaniem to tylko atut ..

Gość mroczny rycerz
długie są zajebiaszcze...

Gość do wszystkich,
za przeproszeniem, kretynek: cyt.: mam 1000 zł, jeszcze ze 2-3 miesiące bede zbierać. najpierw pojade na konsultacje,zeby mi powiedzial wszystko. i naprawde jestem zdecydowana na ten zabieg. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Moje drogie, jeśli orgazm uzyskujecie normalnie, facet Was kocha i szanuje, to nie szukajcie dziury w całym, bo opreracją możecie uszkodzić jakiś nerw czuciowy i będzie pozamiatane, czyli będziecie kupą bezczuciowego mięsa i dopieo będziecie se pluć w mordę, ale będzie za późno. No, chyba, że szykujecie się do pracy w Agencji Towarzyskiej, to taki zabieg upiększający pozwoli na większe zarobki, kosztem np. rodziny i miłości małżeńskiej.

Gość Brawo Ader,
cyt. Adera: nauczcie się żyć z tym co dała wam natura i nauczcie się z tego korzystać... to tak jak by facet mający 25cm fiuta skrócił go sobie o 10cm bo taka jest norma. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Brawo Ader za mądry wpis