Toya 29 Napisano 1 godzinę temu Będę sobie tutaj pitolił kocopoły sam do siebie i najlepiej jakbyście się nie udzielali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 29 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Odstawiłem zioło po 10 latach i źle sypiam, ale i tak nie jest najgorzej. Nawet jak wcześniej wstanę i się zmęcze w dzień, to i tak kręcę się w nocy jak smród po gaciach. Myślałem, że to kwestia znalezienia pracy i będę spał jak młody boberek jukoński. Edytowano 1 godzinę temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 29 Napisano 1 godzinę temu Muszę iść dać telefon do ukrainca, żeby mi baterię wymienił, bo nigdzie nie znalazłem takiego maluśkiego śrubokręta. Specialnie coś takiego huye wymyślili, żeby dać telefon na serwis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 34 Napisano 1 godzinę temu Niestety uzależnienia takie są. Organizm potrzebuje czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 29 Napisano 1 godzinę temu Tylko jest mały problem, bo aktualnie jestem przyspawany do telefonu i już się dwa tygodnie wybieram. Muszę iść się z nim umówić, że daje mu telefon i za godzinę odbieram jala, jala, ja pan płacić, ty robić śybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 29 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Brine napisał: Niestety uzależnienia takie są. Organizm potrzebuje czasu. I tak jest zayebiscie, bo wszystko rzuciłem naraz, tylko palę 1-2 fajki dziennie, żeby zastąpić..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: I tak jest zayebiscie, bo wszystko rzuciłem naraz, tylko palę 1-2 fajki dziennie, żeby zastąpić..... 2 fajki to ja spalam przed pracą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 29 Napisano 1 godzinę temu Mi takie normalnie nie wchodzą, bo mi filtr przeszkadza i nie jestem przyzwyczajony. Muszę rozwalić fajkę i skręcić z innym filtrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 29 Napisano 1 godzinę temu Jak styloweczka? Idę po ulubione bułki do piekarni https://zapodaj.net/plik-7MIb1NVve9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 29 Napisano 1 godzinę temu Puzzle powoli układają się w pełen obraz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 29 Napisano 41 minut temu Elcia mnie ubiera huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 27 Napisano 36 minut temu Wyzywa od pijaczek a sama fajki jara patolka. Oblesne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 29 Napisano 32 minuty temu Przeszła mi ochota na kebaba i szampana oł je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach