Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna smutna

WIERSZYKI DLA TEGO KOGOŚ, GDY TEN KTOŚ NIE ODWZAJEMNIA NASZYCH UCZUĆ.

Polecane posty

Gość taka jedna smutna
serce nie sługa... właśnie.

A JA JUŻ MYŚLAŁAM, ŻE UMARLI CI WSZYSCY WSPANIALI KOCHANKOWIE, ŻE PO ŚMIERCI ROMEA I JULII, DANTE I BEATRYCZE... I PARU JESZCZE INNYCH NUDNYCH KOCHANKÓW - ŚWIAT WYJAŁOWIAŁ... JESTEŚCIE WSPANIALI - PRZYWRACACIE MI WIARĘ W CZŁOWIEKA, BO MIARĄ CZŁOWIECZEŃSTWA JEST ZDOLNOŚĆ DO MIŁOŚCI.

Wybiła dwunasta, minęła północ za oknem cicho, ciemno, nudno księżyc blaskiem rozświetla niebo cień przestało rzucać drzewo gwiazdy świecą niby damy myślę- kiedy się spotkamy komety roznoszą życzenia jednak nic się nie zmienia słońce znikneło gdzieś za horyzontem a ja czekam na początek tylko planety bierne pozostają o niczym nie marzą, na nic nie czekają.

Między nami nic nie było! Żadnych zwierzeń, wyznań żadnych. Nic nas z sobą nie łączyło — Prócz wiosennych marzeń zdradnych; Prócz tych woni, barw i blasków Unoszących się w przestrzeni, Prócz szumiących śpiewem lasków I tej świeżej łąk zieleni! Prócz tych kaskad i potoków Zraszających każdy parów, Prócz girlandy tęcz, obłoków, Prócz natury słodkich czarów; Prócz tych wspólnych, jasnych zdrojów, Z których serce zachwyt piło, Prócz pierwiosnków i powojów, Między nami nic nie było! /Adam Asnyk/ Wieczność woła daremnie o jeden twój pocałunek! Nieśmiertelnie płacze we mnie zawiedziony, nieśmiertelny gatunek.. /Maria Pawlikowska-Jasnorzewska/ Mów do mnie jeszcze... Z oddali, z oddali głos twój mi płynie na powietrznej fali, jak kwiatem, każdym słowem twym się pieszczę. Mów do mnie jeszcze... Mów do mnie jeszcze... Te płynące ku mnie słowa są jakby modlitwą przy trumnie i w sercu śmierci wywołują dreszcze — mów do mnie jeszcze... /Kazimierz Przerwa-Tetmajer/

Jeśli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha Cię On z całego serca i ponad życie

+taka jedna smutna----> doskonale CIę rozumiem :( \"przechodze\" teraz to samo tylko że On niewie jak bardzo mi na nim zależy . A ja boje się wykonać jakiś ruch żeby wszystkiego nie zepsóć ! pa 🖐️

Gość marzeniaaa
nie do spełnienia

Gość taka jedna smutna
betazgamą--->ktos juz cos o tym napisal. nie odwzajremnia uczuc ale wiersze sie przydają... nawet zeby je etylko poczytac... gata19--->dzięki.

U*ważaj bo zakochasz się w wierszach o miłości, a miłość będzie nadal nieodwzajemniona. :)

Gość taka jedna smutna
moze do tego nie dojdzie.. no ale wlasnie, co z tymi wierszami??

nie płacz to nie pomaga pomyśl ile łez wylewasz na darmo ile cudownych chwil tracisz gdyby całe życie mkneło ci przed oczami ujrzałabyś ile radości cię omija może wtedy byś to jakoś zmieniła miłość nie odwzajemniona boli miłość nieodwzajemniona dołuje ona cię niszczy ta miłość bez wzajemności ona cię zabija więc to zmień zrób coś z tym byś nie zgineła nagle byś nie zapadła w głeboki sen z którego nigdy nie obudzisz się

Gość m i lo s c c c
Ludzie mówią, że nie można żyć bez miłości - ja z miłości umieram Ludzie mówią, że bez miłości nie istniałby świat - mój świat przez miłość zawalił się w mgnieniu oka Ludzie mówią, że miłość jest rajem - dla mnie jest środkiem piekła Ludzie mówią, że miłość jest lekarstwem na wszystko - ja potrzebuję lekarstwo na miłość

Gość NIEODZWZAJEMNIONA
MIULOSC JEST ZAWSZE NAJSLILNIEJSZAAAA autor nieznany