Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody feniks

Jakie będą wasze suknie ślubne?

Polecane posty

aha, i jeszcze jedno.Uwazam ze wszystkie te wasze suknie sa sliczne,ale kazda jest stylem do siebie podobna.Ja nie chce takiej jak kazda, chce wyjatkowa a ta dle mnie jest wyjatkowa.... ;)

Gość do kaczki
chcialas opinii? to masz;) - wszystkie sa szkaradne, naprawde okropne, komiczne, zero klasy:O sorki, ale taka jest moja opinia, bynajmniej nie zlosliwa!

Gość do Pattienki
sliczna ta sukienka Twoja:) ale na tej stronie, ktora podalas, jest kilka, ktore mi osobiscie bardziej sie podobaja;)

Gość Patiienka
A które?:) Powiem Wam jeszcze, ze ceny sa bardzo dobre:)np moja kosztuje 1600 zł, a wypożyczenie 1100zł

Pattienka -> piękna suknia, do tego super cena. Przejrzałam ich ofertę i uważam, że mają bardzo ładne sukienki (kilka wyjątkowo przypadło mi do gustu). Szkoda tylko, że u mnie w mieście nie mają salonu :( Cóż, poważnie muszę się zastanowić, czy kiedy będę kupować suknie ślubną nie wybrać się na zakupy do innego miasta ;) Byćmoże warto...

Gość Patiienka
super, ze Ci się podoba Wiosno i do Pattienki. Zostały mi buty do kupienia i dodatki:). Dlugo nie mogłam się zdecydować:)Slub mam w sierpniu, wiec juz nie długo:)

Gość tamaraa
Nie wszyscy potrafią wklejać linki, dlatego tłumaczę jeszcze raz. -enter -wklejamy linka -enter- to szalenie ważne, bo inaczej link się nie załaduje. Portico Twoja sukienka jest śliczna❤️

do siwulka----------->suknie masz prześliczną...też była moim pierwszym wyborem...no ale po pierwsze nie jest ona odpowiednia do mojej figury, po drugie-ramiączka mnie szorowały. Będziesz śliczna panna młodą:-D

Gość evkaaa
do baby sitter Masz piekna suknie i napewno orginalna. Orientujesz sie juz ile kosztuje?

momika myślę, że sukieneczka całkiem ładna:)też będzie ecru?ja się jeszcze waham - ecru, czy biel...sama niewiem, wszyscy mi mówią, że brunetkom o ciemnej karnacji ładniej w bieli, a mnie się wydaje, że właśnie w ecru i bądź tu mądry;)

Gość a ja bardzo chciałabym
sprzedać swoją suknię, jestem jej pierwszą właścicielką, rozmiar 36, góra wyszywana na złoty kolor, całość ecru, jeśli ejst któraś zainteresowana to wyslę zdjęcia na maila

Gość uppppppppppppppaa

Gość dianusia
A ta bardzo podobna do mojej www.carmen-slubne.pl kolekcja Romantica nr.24 do tego welon jak przy nr.30

Gość to coś ostatnie jest strraszne
laska ma nózki niezgrabne i taka ewidentnie neidobrana sukienka, upsss sukieneczka :D