intelektualista z Warszawy 0 Napisano Listopad 11, 2005 :o nigdy nie kupiłbym niczego w sklepie \" z drugiej ręki\" to obleśne nosic po kimś ubrania:o wole mieć jedno a porządne ubranie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alice01s 0 Napisano Listopad 11, 2005 obciach to robic o tym topici Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Eeee, chłopie, udajesz nie wiadomo kogo, a Lordowi Eomerowi to mógłbyś co najwyżej zamiatać w drewutni, i to po zmierzchu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Widać po twoich wywodach Napisano Listopad 11, 2005 Masz inteligencje własną ale chyba za ciasną !!! :O Mózg Ci sie już przegrzał i czacha dymi !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lumpeksy góra Napisano Listopad 11, 2005 ojej, topik byl ze sto razy. A ubieraj sie, gdzie chcesz . Ale masz problem intelektualny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
intelektualista z Warszawy 0 Napisano Listopad 11, 2005 to Lordy po Kafeterii chodzą? :D hahahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Gdybyś faktycznie był światowcem, tobyś wiedział o kim mowa :D Leszczyku i (parujący) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
intelektualista z Warszawy 0 Napisano Listopad 11, 2005 po takim Lordzie jak Eomer , to mój dziadek do bryczki w XVIII wieku wskakiwał Nie znam tego Lorda :o bom nie tutejszy :) Dopiero koleżanki mnie uświadomiły, że na Kafe przebywają życiowe fajtłapki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poznańskie słowiki Napisano Listopad 11, 2005 To obciach być intelektualistą z Warszawy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajtłapka Napisano Listopad 11, 2005 spadles mi z nieba inetektualisto. pójdziemy lapka w łapke . Co dwie faitlaplki to nie jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WYPOWIEDZ O INTELIGENCJI Napisano Listopad 11, 2005 BYŁA DO NASZEGO INTELEKTUALISTY Z WARSZAWY ! PRZEPRASZAM JAK KTOŚ COS ŹLE ZROZUMIAŁA. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WYPOWIEDZ O INTELIGENCJI Napisano Listopad 11, 2005 BYŁA DO NASZEGO INTELEKTUALISTY Z WARSZAWY ;) PSZEPRASZAM JAK TO KTOŚ ŹLE ZROZUMIAŁ !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witaminka99 Napisano Listopad 11, 2005 hehehehehe intelektualista z Warszawy, to co ty tutaj robisz? :D a co do lumpeksów, tak sie składa, że w takich sklepach można znaleźć też odzież nieużywaną, z resztą kto powiedział, że ciuchy "po kimś" są niepożądne? :o obciach to dawać sobie nik, który jest twoim przeciwieństwem :o, tak jak to ty robiz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie nawet Napisano Listopad 11, 2005 nie jest z W-wy tylko siedzi w jakiejś diurze, gdzie nienawidzą warszawiaków :O jakkolwiek, zenada i totalna poracha :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na przykład w dziurze Napisano Listopad 11, 2005 w dupie pawiana z łuszczycą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roman Giertych Napisano Listopad 11, 2005 ubieram sie wyłącznie w lumpexach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i noszę używane gacie Napisano Listopad 11, 2005 po Jarosławie K., od którego zależy moje istnienie i który szczęśliwie czasem rzuci coś z pańskiego stołu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja stosuje diete plaz Napisano Listopad 11, 2005 zeby wejsc w biustonosz Renaty B, jeszce tylko 3 kg... Trzymajcie za mnie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do moderatora...... Napisano Listopad 11, 2005 prosze o usunięcie tego ŻENUJĄCEGO topiku :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja stosuje diete plaz Napisano Listopad 11, 2005 ale my sie swietnie bawimy i inteletualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PO PROSTU ROZMAWIAMY Napisano Listopad 11, 2005 O INTELIGENCJI !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i to jest nadzwyczaj tworcze Napisano Listopad 11, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 To może by coś polać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biustonosz Renaty B. Napisano Listopad 11, 2005 ćwir ćwir powiedział wróbelek elemelek i spad z gałęzi na jego widok ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a polej byle nie bylo uzywane Napisano Listopad 11, 2005 bo mi intelekt zwiednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xaxaxa Napisano Listopad 11, 2005 Zdrówko, na pochybel skurwysynom jak to powiedział jeden krasnolud \------/ \ / ----- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdrówko i ja się dołcze Napisano Listopad 11, 2005 co tak będziecie pić bezemnie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 No to podstawiać sztakany, yntelektualyści! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to za co/kogo pijemy Napisano Listopad 11, 2005 następną kolejke ???? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za sweterek po lepperku Napisano Listopad 11, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach