Gość wolem za krawat Napisano Listopad 11, 2005 tylko elita ma takie super krawaty w paseczki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 No to może na drugie nóżkie, jak to siem mawiało przed wojną w mieścinie mojej rodzinnej ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za sweterek po lepperku Napisano Listopad 11, 2005 a jesli sweterek w serek? bez moli? kto woli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polej ... Napisano Listopad 11, 2005 mamy cały wieczorek zdązymy oblać wszystkie ciuszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xaxaxa Napisano Listopad 11, 2005 no to chlup w ten głupi dziub za ynteligięcję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A gdzie nasz ... Napisano Listopad 11, 2005 samozwańczy inteligent z Warszawy ??? Ochrona go wyprowadziła po cichutku ??? Może... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Za yntelygencję pracującą, a także za robotników, chłopów i żołnierzy :-) Polewam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za dlugie spodnie Napisano Listopad 11, 2005 dla szwagra ( lakomym wzrokiem patrze na Romana G.moze cos mu wyszlo z mody?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za uczaca sie młodziez Napisano Listopad 11, 2005 i za włokniarki z Łodzi oraz ksiegowych z Sanoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chlusniem bo uśniem. Napisano Listopad 11, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Nie jest łatwo zastępować dzielnych monopolowych żołnierzy kafeterii (Kirus, gdzie jesteś????) To moszzze na trzeciom nóżkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam slaba głowe Napisano Listopad 11, 2005 to za duzo nie moge...tak mi przykro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kto teraz polewa Napisano Listopad 11, 2005 i za co pijemy ??? Pogubiłam się ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no w sumie za intelektualyste Napisano Listopad 11, 2005 zainspirował nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polewam Napisano Listopad 11, 2005 kielichy przygotowane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Za zdrowie psychiczne i pomyślną operację stulejki założyciela topiku! Pijem, bo zgnijem! Tylko nie myślcie, że jestem łatwiejsza jak się napiję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla yntelektualysty Napisano Listopad 11, 2005 wysterylizowac proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yntelektualista z Warszawy Napisano Listopad 11, 2005 Występuje u mnie tzw. wnętrostwo - tj. jądra nie zstąpiły do worka mosznowego w okresie adolescencji :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Intelektualisto Napisano Listopad 11, 2005 to poważny defekt Trzeba się leczyć !!! Polewam za twoje zdrowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Zakąsim kaszanką wiejską z nielegalnego exportu wewnętrznego. Wszyscy wiemy, z czego się składa (zwłaszcza zewnętrzna część). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pijmy szkło się męczy Napisano Listopad 11, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Jak to jest? Z każdym wychylonym sztakankiem rozchylają mi się coraz bardziej uda... :O Może się wypowie jakiś spec od ergonomii / fizjologii / dendrologii / patrologii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto teraz skoczy do nocnego Napisano Listopad 11, 2005 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i teraz właśnie brakuje ... Napisano Listopad 11, 2005 naszego drobiego założycielka topiku ! On inteligentnie odpowiedział by Ci na twoje pytanie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Musze iśc po fajki Napisano Listopad 11, 2005 do sklepu za rogiem. Co wam kupić ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ergonomista Napisano Listopad 11, 2005 masz wlascwie dobrana odległosc miedzy siedziskiem a podkladka podsztakanczą ( 238 mm) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Wątpie czy kiedyż widział choć jedno udo, nie mówiąc o rozchylonych. A poza tym - to se pewnie jaja robi \"ol elong\", jak to mawiają Anglycy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kup dużo tego co trzeba Napisano Listopad 11, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idem ale wrócem Napisano Listopad 11, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byle szybko Napisano Listopad 11, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach