Gość Player No.1 Napisano Listopad 11, 2005 ja tam ubieram sie tylko w markowych sklepach,nie załozyłbym nigdy na siebie koszuli za mniej niz 200 złotych,stać mnie na to,mam firmę i oszczedzam na podatkach i pracownikach którzy sie z musu ubierają w lumpeksach jak jakieś świnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Gdzie ten gość co do sklepu biegał? Mamy tu poważne potrzeby!!!!!!!!!!!!!!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem ... Napisano Listopad 11, 2005 Przepraszam że takkdługo mnie nie było. Ale, miałam problem...Musiałam uciekac przed jakimiś lumpami ale udało sie :) Uratowałam browar i trochre czystej !!! Nastepnym razem wy idziecie !!!! Player No.1 jakoś mi wyglada na sztywniaka i koleszkę naszego intelektualisty. Ale, może się daz niej/niego zrobic kogoś na poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Szesnastokrotne przecwelenie powinno pomóc. Dobrze, że już jesteś. Polewaj, a ja otwieram wecka z ogórkami, co to mi się go udało zabunkrować w czasie akcji \"Znicz\". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to po lufce czystej Napisano Listopad 11, 2005 na dobry początek. Pod ogóra ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Zaraz!! Poczekaj!!!! Po co od razu pożerać ogóra? Pozwól, że na chwilkę z nim wyjdę... Nooo, chcę sprawdzić, czy nie jest robaczywy, albo coś takiego... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne... Napisano Listopad 11, 2005 może we dwie to sprawdzimy ;) taki ogórek, dobrze zakiszony nie trafia się często. Jeszcze Ci go ukradną, ucieknie lub się wyekspluatuje ???? a tak na marginesie gdzie jest reszta ludzi z którymi zaczynałyśmy imprezkę??? Nie było mnie chwilkę i wszyscy śpią ??? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Cieniaski... po trzech lufach i dwóch ejakulacjach - leżą jak neptki :O Nie będzie z nich już dzisiaj pociechy :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cieniaski Napisano Listopad 11, 2005 To my ratujmy się, bo trzeźwiejemy! To po tej lufce wpijmy, bo mi coś z kieliszka paruje (takie straty nie mozna do tego dopuścić) ! Ogóraska nadal kisimy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dobrze skoro tak to Napisano Listopad 11, 2005 wypijam tą kolejkę w samotności i idę spać ! Buźka wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość v-ni Napisano Listopad 11, 2005 daj mi kasę a będę się ubierać tam gdzie Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
surinam nemo 0 Napisano Listopad 11, 2005 Obciach? Smiechu warte stwierdzenie. Raczej dowodzi oryginalności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja niestety Napisano Listopad 11, 2005 chwilowo odpadam, bo musze mezowi zacerowac nocna koszule po starym Angkliku Potrwa , bo w cerowaniu slaba jestem,a jeszce buzi dac trzeba. Nie wychlejcie wszytkiego beze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ps. aktualnie odpadłam Napisano Listopad 11, 2005 ale sweterek i krawat Andzeja L. sa moję ... Takie ciuchy ...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a i mole też są moje... Napisano Listopad 11, 2005 Nie po to uciekałam przed lumpami żeby teraz nie mieć bonusa. Dobranoc, miłej nocki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co jest sweterek moj byl Napisano Listopad 11, 2005 bede go nosic na biust goły. Nie dam . Krawat se weź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majaa Napisano Listopad 11, 2005 o rany ale wy ludzie macie problemy... a jak ktos sie ubiera w tzw second-handach to jest jakis gorszy??? ja ni mog...:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIE JA SIĘ TAK NIE BAWIE Napisano Listopad 11, 2005 to najlepszy ciuszek i mole gratis. JUTRO PIJEMY, KTO WYTRZYMA NAJDŁUŻEJ ZGARNIA SWETEREK I MOLE GRATIS ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MY NIE MAMY PROBLEMY Napisano Listopad 11, 2005 TO INTELEKTUALISTA - ZAŁOŻYCIEL TEGO TOFIKA MA PROBLEM. MY TYLKO MAM PROBLEM Z NIM (w każdym bądz razie ja mam i przyznaje się do tego, że ten facet mnie wkur***) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miazga 0 Napisano Listopad 11, 2005 Sztuka jest ubirac sie w tanim sklepie modnie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netefilka 0 Napisano Listopad 11, 2005 popieram Cię miazga :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Sky 0 Napisano Listopad 11, 2005 do MY NIE MAMY PROBLEMY--> chodziło mi o wszystkich, którzy mają takie zdani jak intlektualista ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adwokat z urzędu 0 Napisano Listopad 11, 2005 A ja go znam osobiście, bo ubiera się co tydzień w naszym osiedlowym Lumpeksie ( na prowincji oczywiście) . A po łykendzie chwali się , ze był w Paryzu na zakupach , hi.hi.hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak myslałam że to on Napisano Listopad 11, 2005 też go widuje... hehe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cipka z budyniem Napisano Listopad 11, 2005 Móżdżek namocz w 1 I wody z octem i solą. Zagotuj, potem wyjmij, osącz i ostudź. Obierz z błon i pokrój na piastry lub w dużą kostkę. Cebulę drobno pokrój i podduś na maśle. Do cebuli dołóż móżdżek, całość smaż przez kilka minut. Następnie wbij jaja, móżdżek dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj i smaż, aż jaja się zetną. Posyp zieloną pietruszką. Podawaj z grzankami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miazga 0 Napisano Listopad 11, 2005 Jak nawet cos czasem kupie na szmateksie to to tak wyglada jakby kosztowalo nie iadomo ile i sie kazdy pyta gdzie ja to kupilam i mowia czy to kupilam w zarze czy jakism innym firmowym sklepie ;-) to jest dopiero sztuka ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajne ciuszki Napisano Listopad 11, 2005 można spotkać !!! Często moi znajomi zachwycają się rzeczą kupiona z grosze w szmateksie (nie wiedząc gdzie je kupiłam oczywiście) a markowe ciuchy to standard. :) Oczywiście miło mieć coś z dobrą markową metką, ale nie przesadzajmy ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to co dzis nie pijemy Napisano Listopad 12, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lewitka Napisano Listopad 5, 2006 dobre prawdziwy warszawiak hehe ajak się pobrudzi to latamy na golasa? zauważ kolego, że największe damy i ludzie ze światka filmu właśnie tam się ubierają i tak szczerze uwierz mi ale nie poznasz jakie ubranie skąd jest, bo właśnie w takich miejscach są unikatowe szmatki i na dodatek tzw. firmowe jeżeli nie wypróbowałeś, to się lepiej nie wypowiadaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam ochote sie popodszywac Napisano Grudzień 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach