Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pattimar

nadżerka!!!!

Polecane posty

Gość pattimar

Mam pytanko co do nadżerki. jestem 3 tygodnie po wymrażaniu. kochałam się a po stosunku zaczęłam krwawić. czy to coś groźnego?????? boje sie iż to może oznaczać iz nadżerka wcale nie znikła tylko jeszcze się powiększyła... do lekarza pojde dopiero w pryzszłym tygodniu ale bardzo sie niepokoję i dlatego tu piszę na forum:) może któraś miała podobnie?!?!?

z tego co mi wiadomo po wymrazaniu trzeba czekac czasem nawet do 6 tyg,a lekarz Ci nic nie powiedzial po zabiegu?ja tez musze miec wymrazanie ale jeszce nie mialam.jedyna rada to po prostu sie wstrzymac z seksem na razie bo rana jeszce sie nie zagoila.

Gość óó
A ja mam takie pytanko: czy to wymrazanie boli?? Czy w ogóle coś się czuje??

Gość ...kasia...
kurcze ja tez mam nadżerke, moj ginekolog powiedzial ze dość sporą... ale ciagle czekam na wynik cytologii kurde boje sie jak cholera

Gość po wymrazaniu trzeba
powstrzymac sie od seksu przez ok 6 tygodni- wiec moze to stad to krwawieni a co do bulu- nic a nic nie boli wymrazanie :) wiec nie ociagajcie sie ja mialam srednia a teraz juz sladu po niej nie ma :)

Gość mimiiiii
ja mialam usowana laserem, a po 2 tyg sie kochalam, wiem ze powonnam czekac miesiac, ale tak wyszlo:) mojego faceta widuje raz na pare miesiecy i jak moglam sobie odmowic;) gdy po okresie poszlam do kontroli to lekarz powiedzial-ze ladnie sie goi, to bylo we wrzesniu, teraz tez bylam u lekarza i jest ok:)

Gość pattimar
witam lekarka nic mi nie mowlia o tym iz nie wolno wspolzyc po zabiegu. podczas wymrażania ma się takie dziwne uczucie w podbrzuszu ale to nic nie boli!!!!. po zabiegu boli brzuch tak jak przy okresie. lepiej isc i usunac!!! co do krwawienia to okazalo sie iz po prostu dostalam okres:) jak skoncyz mi sie okres to ide do kontroli! okaze sie co w koncu jest z ta nadzerka:) mam nadzieję iz wszystko ladnie sie goi:)