Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cheer

Mąż jest daleko,brak mi kogoś,z kim mogę pogadać

Polecane posty

Gość Alka x
Dziewczynki!!!! Pomóżcie dziecku!!! On jest w wieku mojego syna! Przesyłam Wam całego maila - niestety podzielił się na dwie części - ale chciałam , żebyście zobaczyły ile ludzi juz go wysłało. Nie wiem czy da radę to jakoś wkleić - a może podałybyście swoje adresy e-mail to przyślę Wam w oryginale!!! Ja podaję Wam mój : alice2303@o2.pl. Odezwijcie się proszę ! zareagujcie ! bo mnie strasznie ruszyło - juz sam tytuł : " Błagam przeslij dalej".... P.S. Necik w domu już lata , odezwę się póżniej teraz tylko pędem chciałam wysłać tego maila. Papatki 🌼

Gość basik x
Ala, napisałam do Ciebie na pocztę.

Gość Gabis
Oczywiście wyślę, ale jestem w bardzo bliskim kontakcie z osobą po 3 operacjach mózgu i nie jest to dziecko. Normalnie takie operacje są bezpłatne, tzn. opłacane przez Fundusz. Nie chcę sugerować, że to nieprawda, bo przecież są różne przypadki. Piszę, bo temat takich zabiegów znam NIESTETY naprawdę dobrze. Zawsze chcę wierzyć, że inni nie żerują na naszej wrażliwości.

Gość Gabis
Też napisałam. 🌻

Gość Alka x
Dzięki Basik , dzięki Gabis !!! 🌼[kwiatek🌼🌼 Już Wam odpisałam na Wasze poczty i przesłałam Wam tego maila. Wiesz Gabis właśnie pisałam do basik, że mam nadzieję , że to nie podpucha - a jeśli nawet to nic nas to nie kosztuje - a moze rzeczywiście to prawda! Pozdrawiam Was bardzo cieplutko ale wiecej napiszę póżniej bo na razie mam mało czasu. Narka :):):):):):):):) P.S. Gabis jak się robi usteczka i inne minki bo umiem tylko: :( :) i 🌼 ?

Gość Gabis
www.forum.o2.pl/emotikony.php najlepiej sobie wydrukuj, to nie zapomnisz 👄

Gość Alka x
;) 😘 Dzięki Gabis. Siedzę dziś przy kompie, bo piszę pracę na sobotę i kurde co parę minut zaglądam na topik zamiast się skupić ;);););) 🌼

Gość Gbia
hahahaha..skąd ja to znam Nie przeszkadzam.... ;)

Gość Gabis
To ja !!!!

Gość Alka x
Cos widzę Gabis, ze my tu dzisiaj na ostrym dyżurze!!! :):):):)

Gość Gabis
Ja coś tam sobie robię i dopadam.

Gość basik x
a ja właśnie weszłam, więc synuś ma przymusową przerwę, bo teraz moja kolej. Byłam na zakupach i na pogaduchach u koleżanki, miło było pogadać, ale nieszczególnie wesoło, bo ona ma dużo kłopotów. Zresztą czy znamy kogoś kto ich naprawdę nie ma?

Gość basik x
a wiecie, że ja mam dziś drobny sukcesik na koncie, tzn. bardzo przyziemny, bo wreszcie skutecznie posprzątałam, nawet trochę przemeblowałam i bardzo się z tego cieszę dlatego, że widać efekt.

Gość Gabis
A ja mam brudno jak nigdy i mam to w nosie.

Gość basik x
i tak trzymać!!! jak ma się wyższe cele kto by się zajmował takimi głupstwami! a swoją drogą nie poznaję Cie Gabis, czy to na pewno Ty? no bo mnie akurat ciężko zapędzić do sprzątania ;)

Gość Gabis
Ja nie lubię sprzątać, bo to typowa robota głupiego. Tak jak gotowanie posiłków, ale tu można mieć trochę przyjemności, jeśli coś jest naprawdę smaczne. A tak na serio, to jutro trochę ogarnę, ale bez przesady, tym bardziej, że mam też inne plany. No a sobota i niedziela, to już normalka. W przyszłą niedzielę pewnie będę miała kogoś na obiedzie, więc zrobię coś lepszego i jakieś ciasto A może faworki, robię dobre a to przecież sezon.

Gość Alka x
Basik, Gabis chyba macie w poczcie nową wiadomość ....🌼 Kurcze zamiast gadać sobie z Wami, walczę tu z rdzeniem kręgowym 😭😭😭😭😭😭

Gość Gabis
A teraz biegnę do łazienki, wezmę sobie prysznic, jakąś maseczkę, krótko mówiąc chwila dla siebie. Ale zaraz wpadnę znowu.

Gość basik x
dzięki Ala, miluchno się zrobiło :D

Gość Gabis
Ja też coś wysłałam, Alka sprawdź. Basik, jak samopoczucie?

Gość Gabis
Dobranoc dziewczynki, właśnie wyrzucana jestem sprzed kompa. i muszę ustapić.

Gość basik x
całkiem nieźle, dzięki Gabis. masz też mojego maila w przesyłce od Ali, domyślam się, że ja mam za to Twój adres

Gość Alka x
Gabis już wcześniej znalazłam - naprawdę zajefajne i takie jakoś bardzo prawdziwe hihihihihi :):):):):):):) Basik bardzo lubię jak Wam milutko :):):):):):):) A gdzie reszta kobitek???? Cheer?Wiolla?Wesoła? co się z wami dzieje?

Gość basik x
Gabis, proszę podaj mi przepis na faworki - ulubione ciastka mojego syna, zawsze robiłam pod dyktando Babci, teraz niestety nie znam proporcji, pamiętam tylko, że się tłukło i wychodziły cudownie cieniutkie i kruchusieńkie. a i w czym smażysz, bo różne są szkoły i czy dodajesz spirytus, ew. coś innego 🌻 🌻 🌻

Gość basik x
ja też chcę Ala, Gabis :(

Gość Alka x
Widzę Basik, że chyba tylko my zostałyśmy na placu boju, cieszę się, że poprawił Ci się nastrój! może to za sprawą wścibskiego strusia?....ależ jestem zarozumiała hihihihihi. Chyba od tego rdzenia pokręciło mi się w głowie.... Myślę dziewczyny , że nie macie mi za złe że ujawniłam Wam nawzajem Wasze maile? Nieraz najpierw coś zrobię a dopiero potem pomyślę - ale trudno stało się...

Gość Alka x
Basik co chcesz? Bo chyba się pogubiłam....:(:(:(

Gość basik x
to coś fajnego co wysłała Ci Gabis (jeśli wysłała) pewnie, że nie mamy za złe :D

Gość Alka x
Basik moment - już wysyłam

Gość basik x
a wiesz, że naprawdę uśmiechnęłam się na widok tego strusia!