Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec_kropka

czy wierzycie ze prawdziwa milosc wszystko przetrwa?

Polecane posty

Gość koniec_kropka

ze ludzie ktorzy sie naprawde kochaja i tak beda razem? pomimo problemow, innych sprawa? ze los ich zlaczy? bo ja wierze i koniec kropka.

Gość proza życia
A ja mysle, ze tzw prawdziwa milosc nie istnieje i kropka :-P

Gość Mychatka
Ja też w to wierzę, wierzę, bo mimio sprzeciwności losu, i" rzucanych kłód" nam pod nogi, dalej jesteśmy razem... ja i mój Misio...

Gość akurat...
przetrwa - w baśniach i legendach :P ;)

przetrwa, ale tylko gdy się o nią dba!!!

Gość Yagna
Uważam,że prawdziwa miłość zawsze przetrwa...I nawet gdy nie bedziemy razem to przynajmniej przetrwa w naszych sercach.Bo o prawdziwej i szczerej miłości nie da się zapomnieć.

Gość proza życia
pamiec a milosc to jednak dwie rozne sprawy....

Gość koniec_kropka
a wierzycie ze jak ktos kocha to wroci?

Gość kingaaaaaaaaaaa
prawdziwa przetrwa, ale taka nie istnieje, to czysta teoria i abstrakcja.

Gość proza życia
zgadzam sie z przedmowczynia :D

Gość koniec_kropka
bo byly klotnie spowodowane moze niedojrzaloscia .Zdrady nie bylo.

Gość kingaaaaaaaaaaa
proza zycia- peace pokoj i dobro z Toba

Gość proza życia
kingaaaaaaa - przybij piatke, siostro :-P :D 🖐️ a tak swoja droga to smutne to, ale prawdziwe, no coz - jestem realistka, nie ma sensu sie oszukiwac

Gość kingaaaaaaaaaaa
no nie mam zamiaru sie oklamywac... bez sensu zyc w zaslepieniu skoro rzecza oczywista jest fakt abstrakcji pojecia prawdziwej milosci.... zalosne. i faktycznie smutne. ale mimo to czasem zazdroszcze ludziom, ktorzy jeszcze w to wierza, i ktorym wydaje sie ze kochaja. tylu z nich to tacy dobrzy ludzie :-) a ja wiem swoje i zycze Wam wszystkim by to co mowie bylo nieprawda. i by Was spotkala ta "prawdziwa milosc" :D proza zycia- zakladamy klub realistow? :-)

Gość proza życia
hehe jestem ZA :D A odnosnie tematu - sama bym lepiej tego nie ujela!!! Ja tez mam nadzieje, ze moze kiedys moja teoria legnie w gruzach, poki co, zycie nauczylo mnie, ze nie mozna i nie warto wierzyc w abstrakcje

ja wierzyłam, on też... nie przetrwała :( a była prawdziwa, na pewno... chociaz można to zakwestionować, bo skoro była prawdziwa, to powinna przetrzymac wszystko, ale chyba nic nie jest czarne albo białe...

Gość proza życia
elifio moja droga 🌼 sama wiec doswiadczylas nietrwalosci tego uczucia! nie mowie, ze milosci nie ma, bo jest, ale nie wierze, ze takie uczucie moze trwac "wiecznie", jak to mowia - wszystko, co dobre szybko sie konczy, po jakims czasie uczucie znika a zostaje jedynie....przyzwyczajenie

I dlatego jestem ostrożna... i dlatego już nie mówię \"zawsze będę cię kochać\" , \"zawsze będziemy razem\".... Boli, ale taka jest prawda... w najczarniejszych snach nie przewidzieliśmy (ja i moja, chyba, największa miłość), że nie będziemy razem... na zawsze...

Gość proza życia
TMT to juz pewnie nie bedziesz mial :-P

Gość proza życia
elifia, przerabialam dokladnie to samo, bolalo, ale juz przeszlo, coz...life is brutal smiesza mnie nieco pary w wieku "nastu" lat, ktore patrza sobie gleboko w oczy i mowia do siebie "na zawsze", ale coz najlepiej uczyc sie na wlasnych bledach ale moja droga, glowa do gory, mimo wszystko sa w zyciu chwile, dla ktorych warto zyc :D 🌼

ech, to ja wiem, wiem :) już się przeleczyłam... no ale... nie wiem, czy kiedykolwiek zapomnę... Mała uwaga: wiara w prawdziwą miłość (cokolwiek to znaczy...), a proza życia, w której ta miłość istnieje ... raczej niekoniecznie idą w parze...

Gość chmurka___
nie ma prawdziwej milosci. On mnie kiedys kochal a potem bylam tylko kolem zapasowym. Do dzis jest mi ciezko.

Życie samo zweryfikuje ... wierzyc zawsze mozna i trzeba :-D

Gość tgs
dopiero jak zostaniecie wystawieni na probe to sie przeknacie ze we wszystko mozna zwatpic i zle zinterpretowac , cos popsuc tylko i wylacznie dlatego, ze macie jakies zludne wrazenie...koniec i kropka, a przekonac sie mozecie tylko wtedy jak bedziecie od siebie 9000km......i to w dodatku od 2 lat...pozniej juz nic nie jest takie same...nic a nic...co tu duzo mowic...trzeba przejsc najpierw probe...

Gość nie mylcie
niespełnionej miłosci z prawdziwą miłoscią. ta prawdziwa miłosc nigdy nie rani, nie zadaje cierpienia,nie wylewa sie przez nią łez. ja wierze w prawdziwa miłosc. trzeba do niej dorosnąc, poukładac sobie w główce. trzeba umiec o nią dbac.